والا نا محدودنقل قول:
نوع اشتراک منظور چیه؟
Printable View
والا نا محدودنقل قول:
نوع اشتراک منظور چیه؟
دوستان تو قسمت Statistics -- ADSL جلوی اولین خطش ینی mode چی نوشته برا شما؟
منظورم همون جاییه که نویز رو نگاه می کنید
ببینید جلوی فیلد mode چی نوشته؟ قاعدتا باید adsl +2 باشه
آقا من 3 4 صفحه عقب رفتم چیزی ندیدم . مخابرات حجم و زومان اضافه کرده رو سرویس ها ؟ من تا 20 بهمن اعتبار داشتم شده 5 اسفند حجمم زیاد شده
بله نصف کل اعتبار یک ماه رو اضافه کرده به محدودها و 15 روز اعتبار به همه :n02:نقل قول:
اون مود رو مودم خودش اتوماتیک انتخاب میکنه و شما دستی میتونی تغییرش بدی. تازه در مورد مخابرات اگه بزاریش رو GDMT یا همون ADSL 1 هم downstream کمی بالاتر میره و هم نویز کمی پایین تر میاد. سرعت دانلود هم درصدی بیشتر میشه. این سرویس مخابرات به احتمال زیاد از نوع ADSL2 نیست چون ADSL2 واسه سرعت های بالای 8 مگه و مخابرات حتی واسه 2 مگ های 1 به 1 هم حداکثر روی 4 مگه.نقل قول:
ما شاالله تایم اوت
با این وضع دیگه آمار Recieve ها رو باید بپرسیم نه time out ها.
آره ظاهرا اینطورهنقل قول:
منم الان adsl +2 نیست و شده gdm
Microsoft Windows XP [Version 5.1.260نقل قول:
>ping 4.2.2.4 /t
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=152ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=151ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=149ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=173ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=148ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=153ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=150ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=147ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=154ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=181ms TTL=50
Ping statistics for 4.2.2.4:
Packets: Sent = 37, Received = 37, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 147ms, Maximum = 181ms, Average = 151ms
:n16:
مسخره ها جدیدا خودشون الکی ریست میکنن!
دیروز ساعت سه id اسکایپ رو آن کردم منتظر زنگ یکی بودم، برنامه رو backgroup کردم، ساعت پنج گوشیم رو چک کردم دیدم هیچی!!! آیدیم هم آفلاینه و داره reconnect میزنه...
پنل رو چک کردم، ساپورت ها، غیورانه ، نه یک دفعه، 5 دفعه اکانت رو ریست. کردن!!!!
امروز زنگ زدم میگم چرا؟! ( بالاخره این ماییم که باید خودمونو آماده برنامه های مخابرات کنیم!!!) میگه صبر کن، 5 min بعد جیغ جیغ میکنه که برای یه ریست باید بزنگی به ما؟! دیگه نمیگه چرا ریست کردم!!!! خط که آن بوده...
خاک بر سر این چیزی که اسمشو گذاشتین ساپورت! هر دفعه گند میزنن به یه جا....
میگم بازم که افت دارین، اینه باند تضمین شده یک مگ؟ این که باید حداقل 128 باشه ( بیشتر نخواستیم! کمتر نکنین)....
جوابی که داد مخم سوت کشید!!! میگه ما به فکر شماییم که حجمتون زود تموم نشه، حسابگر دزده که 512 رو رو 4 مگ میبنده!!!!!!!!!!!!!!!
به قول یکی از دوستان، تو که اینو میگی پس خدافس
پ.ن: فقط یکی از کارکنان این شرکت جواب مردم رو میده!! خدایش هر دفعه دعاش میکنم!!!!
این شرکت برعکس همه جاست! بقیه جاها رییس بخش جواب نمیده باید با کارمند ها چونه بزنی، اینجا رییسش باشوره، کارمند هاشون یکم ادعای اضافه دارن
دیشب دانلود من هم بیخودی گیر کرده بود و هیچی دانلود نشده بود.
منم که کلا تایم اوتم
support روز 2020 ری....ده
هیچی بلد نیستند البته نمیگم خنگن، اگه نصف وقتی رو که میزارن برای آرای.شی که هر دفعه میان شرکت صبانت، انجام میدن رو روی یاد گرفتن اینکه اینترنت چیست؟ بزارن تا 1 و یا نهایت دو سال دیگه ساپورت اینترنت مخابرات خوب خواهد شد
یک سری خودم زنگ زدم 2020 طرف یهو وسط حرف زدن با من شروع کرد به حرف های بیخود زدن در مورد یه چیز دیگه! بعد چند لحظه آمد و گفت ببخشید معطل شدید
شما بر چه اساس میگی چیزی بلد نیستن؟ شما بلدی بیا تست ازت بگیریم پاس شدی اینجا مشغول کار شونقل قول:
اگه هولدت میکنن بخاطر اینه که کانکشن لاگ و گاهی اوقات credit log, deposit log یا audit log اکانت شما رو چک کنن که generate شدن لاگ هر کدوم ممکنه تا یک دقیقه هم طول بکشه
دلیل کاهش کیفیت پهنای باند مخابرات هم زیاد فروختن و تموم شدن پهای باند نیست! دلیل کاهش کیفیت رو اینجا نمیشه مطرح کرد ولی بزودی مشکلش رو از طریقی هم میکنیم و خدمات احتمالاً burst خطوط حجمی افزایش پیدا میکنه.
بعضیاشون واقعا چیزی بارشون نیست:n02:نقل قول:
و بهت قول میدم برخی از بچه های همین تاپیک خیلی بیشتر بلدن
اونم وقتی که اینجا هیچکی هیچ آموزشی ندیده اما اونا دوره آموزشی دیدن و تو یه مدت با کلی مشکلات چندبار آشنا شدند:n08:
امیدوارم که به غیر از Burst Speed، این Sutained Speed رو هم زیاد کنین چون Burst بیشتر واسه کارهای لخظه ای مثل لود صفحه وب و یا چت و غیرست ولی اگه بخوایم یه کلیپ با کیفیت رو آنلاین نگاه کنیم باید سرعت Sustained با تک کانکشن بالا باشه.نقل قول:
در ضمن مدتیه که سرعت دانلود هم افتضاح شده و حتی با 2 مگ حجمی و با 16 کانکشن هم سرعت حول و حوش 110 هستش.
و در آخر جدی میگین که با تست پذیرش میکنید؟ اگه آره چه جور تستی؟ شفاهی؟ تشریحی؟ تستی؟ چه سوالایی و تا چه سطحی؟
آدرس رو لطفا برام پ.خ کنین...خودم نیام یکی رو میفرستم بیاد:n02:نقل قول:
شما هم پارتی ما بشو:n02:
بچه ها برای ست کردن pppoe نیازی هست که isp ریستی جیزی انجام بده؟
من ست کردم ولی عمل نمی کنه:n13:
Sutained Speed درصورتیکه پهنای باند کیفیت داشته باشه تقریباً برابر همون پهنای باندیه شارژ میکنید.نقل قول:
رزومه رو واسم پیغام خصوصی کن باقیشو بهت میگم
نقل قول:
اگه خط رو با مک لاک کرده باشن باید زنگ بزنی مکتو ریست کنن یا مک سیستمتو روی مودم ست کنی
خوب منظور من هم این بود که در واقع سرعت دانلود تک کانکشن رو بالا ببرین.نقل قول:
حالا ما خواستیم کلاس بزاریم شما هم بزن تو ذوقمون. :n14:
اگه ممکنه شرایطش رو پ خ کنین یا اینجا بزارین واقعا ممنون میشم.آخه شاید به یک دوستی گفتم بیاد.
این مک لاک رو اگه مودم رو مدت طولانی مثلا 15 دقیقه خاموش کنی ریست نمیشه؟
من هشتم اینترنت گرفتم از مخابرات خیلی هم راضیم.البته بستگی به مرکز مخابراتی داره
ماه اول رو128 کردن تو پاچم هر کاری کردم نشد که 1مگ بگیرم
سرعت متوسطم روزا رو 65 شبا هم 65 .یعنی بدون افت سرعت:n10:
به هیچ وجه افت سرعت دانلود نداره.البته بعضی وقتا پینگش میرینه!
دوستانی که 1 مگ و 2 مگ مخابرات دارن میشه سرعت های دانلودشون رو بگن.ممنون میشم:n01:
:ایکسنقل قول:
نه، ریست نمیشه
سلام
جناب
sc@ry
شما تو این کار هستید کی قراره پینگ به روال قبلی برگرده تایم اوت ها رفع بشه
با سپاس
نقل قول:
بله افت نداره!!!! اما وقتی 128 داری با یک دانلود 16 کانکشنی به64 میرسی و فکر میکنی مشکلی نیست!!!! اما با یک مگ باید سه یا 4 دانلود همزمان 16 کانکشنی بزاری که به ماکس سرعت برسی!!!
خدایی خسته نشدین با این همه بازی
خدای نکرده یه وقت بزرگ نشین ها این همه کل کل اونم فقط به خاطر اینکه بتونین بازی انلاین کنید خب پاشو برو هفت سنگ بازی کن مجانی هم هست یه کم باد به کلت بخوره نفست جا بیاد یه ورزشیم کرده باشی شاید تو مسابقات محله ای یه جایزه ای هم بردی بعدا بدرد پیریهان یخوره بگی عجب پیزی بودی نههههههههههههه
:n19::n19::n19::n19::n19::n19::n19::n19::n19:
به به ...
سلامنقل قول:
عرض کردم مشخص نیست. به پهنای باند ارز مبادله ای تعلق نمیگیره، به همین خاطر شرکت زیرساخت تحت فشاره و مشکلاتی رو که واسش بوجود میاد نمیتونه راحت حل کنه
اون نصف ماهی که به اشتراک یوزرهای مخابرات اضافه شد شاید طی دو ماه کار isp مخابرات هم جبران نشه.
اگه اوضاع اینطور ادامه پیدا کنه شاید مجبور شه بازم چند روزی به اشتراک ها اضافه کنه. به نظر شما اگه مشکل از مخابرات بود بجای متحمل شدن همچین هزینه ای نمیتونست مشکلشو حل کنه؟
بر اساس اینکه سرویسم نامحدود بود و میخواستم در مورد سرعت دانلود محدود سوال کنم. از ساپورت میپرسم من که ریت خطم 2 مگه اگه 2 محدود بگیرم زیادش میکنین؟ میگه نمیدانم ریت خط چیه!!!وسط صحبت با من بدون اینکه از من اجازه بگیره منو معطل کرد و مطمئن نیستم که موبایلش بود یا یکی دیگه، جواب اون شخص رو داد. من که تو هیچ اپراتوری همچین چیزی ندیدم. از دعوت به کار شما هم متشکر! اما مدرک من به کار شما مربوط نیستالبته مطمئنم از اون خانم ها بیشتر در مورد شبکه اطلاع دارمنقل قول:
کلا شد شیرین کارینقل قول:
clon mac رو زدم ارتباطم قطع شد و هرچی کانکت میزدم ارور ریموت یا همچین چیزی میداد
زنگ زدگ گفتم ریست کن میگه به دلایل امنیتی ریست نمی کنم بیار اینجا مودم رو......:n02:
خلاصه کلی دردسر شد تا اینکه مودم رو ریست فکتوری کردم و دوباره clone زدم و همه چی اکی شد
خواستم زنگ بزنم ضایعش کنم گفتم ولش کن بنده خدا شبه نشسته اونجا گناه داره:n02:
نقل قول:
سلام، ممنون از اطلاع رسانی... حداقل امید الکی هم ندین خوبه
باید اصلاح کرد که مخابرات ضرر نمیکنه!!!! بلکه فقط سود کمتری گرفته!!! یه کاربر 256 رو شما حتی یک ماه کامل به دورش اضافه کنید، میشه 25 تومن!!! بازم 4500 از این کاربر اضافه گرفتید!!!!
راستی امکانش هست دلیل تفاوت قیمت مخابرات اینجا و تهران ( قیمت مصوب) رو اعلام کنید؟
آخرشم یه پیشنهاد دارم که پ.خ هم میکنم!! و اونم اینکه الان شما یک سرویس. 1 ب 10 تو سایت مخابرات دارید که سرعت واقعیش بسته به نوع سرویس از 1/4 تا 1/2 سرعت واقعیه.... اینارو حذف کنید و سرویسی مثله 1 به 10 حسابگر با حجم بیشتر و بدون ساعت رایگان اضافه کنید.
آها. خب ماکس سرعت شما چنده؟سرعتت هم چند مگه؟نقل قول:
یک مگ، ماکسیمم میانگینم که با سه دانلود میگیرم، 170 کیلوبایته... فعلا که دوره بعد اگه درست نشه قصد دارم 128 یا 512 یک گیگ محدود ور دارم
سرعت دانلود 128 حسابگر تو شب چنده؟
تک کانکشن الان 100 ساعات رایگان از 2 شروع میشهنقل قول:
ساعت رایگان حسابگر افتضاح :n02:
تک کانکشن 5 کیلوبایت
میگن یکی دو ساعت اول خرابه!
یکی از دوستام صبانت داره، از سرعت دانلودش عکس گرفته بود، میگفت نزدک صبح عالی میشه ( البته عکسش که خیلی زیاد بالا بود!!)... یکی دیگم 128 شاتل داشت میگفت. یه شب با 50 میگیره یه شب با 100 در کل راضی بود
عجب هااا عجب هاا خدا بده قوت :n09:واقعا می گم ها تو تموم این page ها داری غر می زنی سرعت مخابرات بده بازم همش داری ازش اینترنت می گیری تو گلوت گیر نمیکنه این هوا خودتو اذیت میکنی :n13:
اگر بده...:n23:
اینترنت نگیر ازشون اگر خوبه چرا غرغر می کنی برو صبانت بردارد در حد توپ ها من واقعا راضیم البته دوستام شاتلم دارن اوناهم راضین:n01:
الان وضعیت مشترک های نامحدود بهم ریخته.از دیشب سرعتش افت وحشتناکی داره.زنگ هم زدم 2020 که گفتن شاید تا شب درست شه
مگه الان 1مگ نامحدود داری؟نقل قول:
کسی با دانلود لینک هیپ فایل و اپلود باز مشکل داره؟
من از این دوتا میبینی از 50 بالاتر نمیره دانلودم ولی مثلا با اکسپرس یا جاهای دیگه تا 400 تک فایل دانلود میکنه
به نظرتون مشکل از خوده این سایتهاست یا مشکل چیز دیگست؟