گفتم پایه اید بریم اونجا ؟هیشکی پایه نیست. اونام میگن همینه که هست. راست هم میگن!
Sent from my HTC Wildfire S using Tapatalk 2
Printable View
گفتم پایه اید بریم اونجا ؟هیشکی پایه نیست. اونام میگن همینه که هست. راست هم میگن!
آقا من خوده اصفهان نیستم وگرنه میومدم حتما
از من که همچنان قطع هستش.اینترنت ایرانسل تو این به هفته و خورده آیی پیرم کرد.بفرست لعنت را به باعث و بانی این وضع اینترنت.
من چند وقت هست بد جور صفحه باز میکنه سرعت دانلود خیلی خوب هست ولی سرعت صفحه باز کردن رو اعصاب هست تقریبا هر dnsی هم بود تست کدم فایده نداشت دیگه کلافه شدم چیکار کنم
دوستم اومده بود پیشم (از مخابرات تهران 256 نامحدود داره) وقتی با اینترنت من کار کرد دیونه شد گفت این چه دومگی هست خیلی بد صفحه باز میکنه! میگفت من تا میزنم صفحات باز میشه
سلام
کسی کمپین نوروزی مخابرات نگرفته ؟
میخام بدونم شبانه رایگان داره یا نه ؟
دوستان حالا نظرتون در مورد طرح چرت اشنای اول چیه
به نظرتون من که ماهی ۳ گیگ مصرف دارم کدوم طرحشو بزنم؟
ممنون کمک کنید
سال لاک پشت بجای اسب
اینترنت مخابرات (طرح زرین) دیگه شورشو درآورده. من تقریبا هر صفحه را باید سه چهار مرتبه ریلود کنم تا باز شه. سرعت دانلودشم که افتضاح شده.
اما جالب اینجاست که دربعضی نقاط شهر سرعت خیلی خوبه و تا 300 کیلو دانلود دارند. به نظر میرسه توی یه سری منطقه ها به عمد اومدن سقف سرعت را پایین آوردن.
اینجا هم وضعیت به شدت ریــــــــــــــــــــ..ه
بدون فیلطر شکن هیچ صفحه ای رو باز نمیکنه
همه ی این کارها هم %100 به عمده
توی اردیبهشت احتمالا وضع بدتر هم بشه.
یکی از کاربر های همین انجمن پارسال گفت مخابرات اردیبهشت امسال قیمت طرح زرینو بیشتر میکنه .احتمالش هست.
من ساایتهای وطنی رو فی تر ش کن می رم یعنی یه وضیعه!
اما سرعت دانلود ۳۵۰ شده برا من اما سایت بتز نمی کنه
شبانه رایگان چیه آخه ! باید نا محدود بدند بابا مجلس تصویب کرده همه جا باید نا محدود سرویس بدن
اقا اخرش شبانه رایگان گذاشتن یانه؟
قرارداد یکساله ببنیدیم هم نداره؟
نه دوست عزیز نداره من رفتم مخابرات و شخصا پرسیدم اپراتورش که گفت نمی دونم ! اما از یکی دذیگه پرسیدک گفت که نذاره
برای من یک سال تمدید شدنقل قول:
دوست عزیز میشه بگی چطور تمدیدش کردی ؟نقل قول:
برو مخابرات بپرسنقل قول:
من رفتم گفت یه درخواست بنویس منم نوشتم دادم بهش چهار روز بعد تمدید کرد
سرویسم خیلی مسخره شده یک ماهی هست اصلا پینگ ندارم نه 4.2.2.4 نه 4.2.2.2 نه 8.8.8.8 حتی Time Out هم نمیده ...
دوستان کسی نمیدونم 5580 کدوم شرکت ها ساپورت میکنند؟؟؟
یه شرکتی باشه نامحدود بصرفه باشه
از وایمکس خسته شدیم
چه عجب پینگ خارجی امروز خوبه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها کمپین چی شد؟ الان چی گرفتید شماها؟ آخرش نامحدود و شبانه رو برداشتن؟
شما مطمئنی این طرحی رو که رفتی تمدید کردی شبانه رایگان سر جاشه یا ممکنه برداشته بشه ؟نقل قول:
اگر خدایی نکرده سرعت شبانتون کم شد ما رو هم در جریان بزاریدنقل قول:
دیگه قرارداد قرار داده منم هون را تمدید کردم. من فردا باید برم پادگان تاریخ قبل که تموم شد میگم شبونش هم هست یانه.نقل قول:
سلام
دوستان طرح ذرین هیچ آبونمان و اینجور چیزایی نداره دیگه درسته؟
سلام
دوستان ایرانسل طرح گزاشته از 1 تا 7 رایگان داره 2mg یک سال 165 با 24 گیگ ترافیک
خیلی عالیه!
تازه سبانس نامحدوده مثل مبین نت نیست!
آقا مودم ارزون وای دار وایمکس ایرانسل چنده و چطور میشه فهمید آنتن میده یا نه تو محله ما؟نقل قول:
دوستان کسی طرح نوروزی گرفته؟
ایرانسل ارزش خرید نداره چون محدود می کنند.
چی رو محدود می کنند؟نقل قول:
سرعت دانلود.نقل قول:
کسی جواب مارو نمیده ؟نقل قول:
8 % مالیات و عوارض داره.نقل قول:
آبونمان هم احتمالا رو قبض بیاد براش.
دوستان این امنیت سیستم مخابرات واقعا نابودکنندس!!! همین چند دقیقه پیش دیدم اصلا سند و ریسیو ندارم . مودمو ریست سخت افزاری کردم . بعدش رفتم کانفیگش کنم دیدم اطلاعات یه خط دیگه توی مودمم جایگزین شده!!! از ssid مودم طرف بگیر تا شماره تلفن و پسورد چهار رقمی سرویسش !!!!!! خدا لعنتشون کنه . این دیگه چه سیستمیه ؟!! :eek::mad::mad::mad:
سایت مزخرفشونم که باز نمیشه :mad:
تو شب محدود میکنه؟نقل قول:
من خودم چند سالی از سرویس وایمکس ایرانسل استفاده کردم سرویسم 2 مگ بود و شبانه های رایگان با سرعت 240 ثابت دانلود می کردم هیچ محدودیتی نداشت فقط چند ماهی میشه در منظقه ما پهنای باند کم شده ولی در جاهایی که پهنای باند مناسبی داره گزینه خوبی می تونه باشه ...نقل قول:
دوستان مخابرات جدیدا مودم وایرلس رایگان با ماشین لیفان تبلیغ می کنه ، کاری به ایناش ندارم ، طرح جدید گذاشته؟
دوست عزیز شما کدوم محله هستی که پهنای باند کمه؟نقل قول:
دوستان مخابرات طرح گذاشته برای مشترکین با مودم رایگان بدون شبانه و مزایای تعرفه های 8 گیگ به بالا شرکت در قرعه کشی خودرو هست... طرحی دیگر هم با سرعت های بالاتر مخصوص شرکت ها وجود دارد که جالبی نکات این طرح باز بودن پورت 10مگ برای خطوط DLC هست و نکته دوم با یک نامه شرکتی معتبر میتوان این سرویس را دریافت کرد ...
دوست عزیز در خیابان های وحید-رودکی-باغ دریاچه و محتشم کاشانی(دقیقی)پهنای باند بسیار پایین است...نقل قول:
بچه ها من امروز رفتم مخابرات ولیعصر. گیر دادم حسابی به رییس و روساشون برای شبانه رایگان! آخر سر طرف زنگ زد به نمیدونم کجا و پرسید تکلیف این شبانه رایگان معلوم شد یا نه؟ و بعد به من گفت هنوز معلوم نیست!
حالا این یعنی که در دست بررسیه و برای بار هزارم میگم بیاین ده بیست نفر بشیم یک نامه اداری بصورت درخواست بنویسیم امضا کنیم تسلیم مدیر مخابرات کنیم. به خدا تاثیر داره. اینا ایمیل و اینا حالیشون نیست. باید روش سنتی کار کرد.
نظری ندارید؟