این مبین نت که ضریب اشتراک پهنای باند رو یک به چهار گذاشته یعنی با 128 تا 32 میشه دانلود کرد؟
Printable View
این مبین نت که ضریب اشتراک پهنای باند رو یک به چهار گذاشته یعنی با 128 تا 32 میشه دانلود کرد؟
به اعداد و ارقام زیاد توجه نکن. چیزی که مشخصه در اشتراکهای جدید (همون یک به چهار) سرعت دانلود بهتر شده و حداقل سرعت هم بالاتر از قبله. ولی همچنان مشکلات نوسان و قطعی و ... پابرجاستنقل قول:
نه خیر؛ با 128 که بر اساس مگابیت بر ثانیه است میشه تا 16 کیلوبایت برثانیه دانلود کرد که البته بطور میانگین کمی بیشتر میشه.نقل قول:
و اشتراکش هم به اینصورته که اگه همزمان هر چهارنفر باهم شروع به دانلود کنند، هرکی زورش بیشتره ، سرعتش بیشتره!
که این هم بستگی به فایل و سایت دانلود داره.
این همه کاربر مبین نت کسی نبود یه راهنمایی کنه/بابا دمتون گرمنقل قول:
دوست عزیز من حدود یک ماهه که از 128 به 512 کوچ کردم. با توجه به اینکه ضریب اشتراک 512 یک به چهاره و ضریب 128 که داشتم یک به هشت بود الان حداکثر سرعتم نسبت به حداکثر سرعت 128 بالاتر از استاندارده. کلا سرویسهای جدید مبین نت سرعت حداقل و حداکثرشون بیشتر از قبلی هاست. برای گرفتن این سرعت باید یک نامه ی خیلی ساده شرکتی، کارت داشنجویی یا هرمدرک دیگه ای که نشون بده شما به این سرعت برای مصارف حرفه ای احتیاج دارین ارائه بدین. اصلا سخت گیری در کار نیست و خود مبین هم میدونه که این قضیه ی نامه فرمالیته است. برای خرید سرویس هم اگر حضوری به دفاتر فروش مراجعه کنی بهتر نتیجه میگیری و سریعتر . مودم در همون روز ثبت نام حضوری به شما داده میشه و یک سرویس دموی موقت روش فعال میشه و نهایتا بعد از 2یا3 روز هم سرویس اصلی فعال میشه. برای پیدا کردن آدرس و شماره ی نمایندگی ها هم میتونی به سایت مبین سر بزنی. اگر سوال دیگه ای هم بود در خدمتمنقل قول:
---------- Post added at 06:07 PM ---------- Previous post was at 06:06 PM ----------
ضمنا تنها حسن مبین نسبت به ایرانسل دانلود شبانه ی رایگانه که البته حسن بزرگیه
بالاخره خریدم . تی پی لینک . اصلا به اون سختی که فکر میکردم نبود کاتالوگ هاش کارای وحشتناکی رو قرار داده بود .... . من تنها کاری که کردم این بود که سیم کانکت رو که به لب تاپ میزدم زدم به اکسس پوینت بعدش از من به صورت اتوماتیک سریال رو خواست و بعد از وارد کردن سریال چند تا گزینه داشت sharing ... home همه اینها رو انجام دادم یه pass هم براش گذاشتم و تمام .نه نیاز به سی دی شد !!!! الان هم .... .
---------- Post added at 07:28 PM ---------- Previous post was at 07:26 PM ----------
دوستی در مورد dhcp گفتن این رو راهنمایی کنید ؟؟؟ بچه ها اگر کاری مونده اگر چیزی مونده که چک کنم حتما بگید. عید شما مبارک.
من 512 مبین نت دارمنقل قول:
یکساله 512 با مودم 200 تومن گرفتم.
حجم دانلود تو یه سال 20gb
سرعت دانلود من تقریبا 70 ولی تو طرحهای جدیدش حداقل 100kbps . چندتا از دوستام گرفتن.
من 6 ماهه دارم قطعیه اونچنانی ندیدم.
شبا از 2 تا 8 صبح رایگان.
جمعه ها هم تا 2 ظهر رایگانه. سرعت دانلودشم تو ساعت های free کم نمیشه. من که تا الان راضی بودم
هر 1GB حجم دانلود اضافی هم بخوای بگیری 5000 تومن هستش.
فکر کنم همشو گفتم.
در ضمن جدیدا مودمو یه روزه میارن حداکثر فرداش وصل میشه.
البته واسه من تقریبا یه ماه طول کشید بیارن :-)
---------- Post added at 10:42 AM ---------- Previous post was at 10:41 AM ----------
با INTERNET EXPLORER برو با چیزای دیگه اذیت میشینقل قول:
سلام.نقل قول:
بله تائید میشه. من هم چند روزی هست که نمیتونم وارد Ecare مبین نت بشم!!
مشکل حل شده با آدرس زیر وارد بشید.نقل قول:
کد:http://109.203.108.18:9080/nser
نه خیر. شما سرعت رو که به کیلوبیت هست بر هشت تقسیم میکنی تا سرعت به کیلوبایت به دست بیاد. آن ضریب اشتراک مربوط به این نیست. بعضی سرویس ها هم مثل 512 را روی سرعت بالاتری میبندند که آن هم ربطی به ضریب اشتراک ندارد.نقل قول:
یک نکته مهم این است که زمانی که یک به هشت بود کیفیتش بهتر از الان بود. قطعاً یک به چهار باید از یک به هشت بهتر باشد اما معلوم نیست اون موقع چطور و الان چطور تقسیم کردند که آن موقع از الان بهتر بود. همانطور که سرویس 128 نامحدود را به جای یک مگابیت نامحدود به کاربر میدهند، بعید نیست در این سرویس های به گفته خودشان یک به چهار هم از روشی غیر منطقی و غلط، مثل روشی که در ارائه سرویس های نامحدود در پیش گرفتهاند استفاده کنند.
سلام
دوستان یه سوالی
من یه مودم از دوستم گرفتم
محدوده خونه ما توی نقشه پوشش هست حتی مرکز پوشش هستیم اما انتن اصلا نداره کاری باید بکنم ؟
حتی بردمش توی حیاط اما انتن نداد !
مشکل چیه؟
مودم bm632
اگر کار میکنه که دیگه به dhcp دست نزن.نقل قول:
فقط یه نکته میمونه!
اگر رمز کنترل پنل مودم رو عوض نکردی حتما عوض کن. چون یه قابلبتی که این مودم های tp link دارن اینه که اگر رمز کنترل پنل رو عوض نکرده باشی و هر چه قدر هم رمز قوی برای وایرلس گذاشته باشی، رمز وایرلس یعنی کشک!:20:
سلامنقل قول:
بردن به حیاط کافی نیست ، اگر اطراف منزل شما ساختمانهای بلند قرار گرفته باید در جای مرتفع قرار بگیره . برو پشت بام تست کن ، البته منظور من از جای مرتفع پشت بام یه خونه 5 یا 6 طبقه هست ، نه برج .
اگر در جای مرتفع جواب داد باید مودم outdoor بخری .
قبلش یه جوک براتون بگم که سایت رسمی اعلام تاریخ و ساعت کشور یادش رفته ساعت ها 1 ساعت جلو کشیده شده :31:
و تا ساعت 6 بعد از ظهر امروز که چک کردم دیدم با کمال تعجب ککش هم نمیگیزه ساعتو اصلا جلو نمیکش:31:
الان هم که دارم چک میکنم سایت اصلا قابل دسترس نیست :18:
همین کاره مسخرش منو تو اشتباه انداخته
دیشب داشتم برای دانلود شبانه آماده میشدم که رفتم تو اکانتم تا ساعت مبین نت رو بررسی کنم دیدم ساعتشونو جلو کشیدن کارشون درسته
بعد همزمان سایت time.ir رو بررسی کردم دیدم ساعتشونو جلو نکشیدن گفتم اینجا چه خبره حالا کدوم راست میگن:31:
تو گوگل سرچ کردم 300 تا سایت در اومد که ساعتو جلو بکشین بعد با خودم گفتم به کدومشون اعتماد کنم
برای همین به همون سایت بظاهر رسمی کشور time.ir اعتماد کنم تا ضرر نکنم تا ساعت 1 دانلود رو شروع نکنم
الانم که از صبح هر کاری میکنم به Ecare مبین نت دسترسی ندارم کلا not found میزنه من نمیدونم کی میخان این Ecare دره پیتی رو درست کنم با هیچ کدوم از مرورگرها بجز internet explorer اونم ورژن 7 سازگار نیست
حالا از دوستان دیگه تقاضا دارم این Ecare رو بررسی کنن که مشکل داره چرا واردش نمیتونم بشم میخام اکانتمو بررسی کنم
دیوانه کرد مارو
من الان ترکیه ام اسپید رو ببینید حال کنید فقط خواستم با مبین نت مقایسه کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مبین نت کودن ترین اپراتور سراسری وایمکس دنیاست.نقل قول:
باور نمیکنی؟ واست دلیل میارم:
1. آی پی ecare رو تغییر دادن ولی:
هنوز آی پی جدید رو روی دامنه mobinnet.ir/ecare ست نکردن و همون آی پی قبلی میاد که باز نمیشه! در صورتی که در سایتش هنوز mobinnet.ir/ecare هست! باید بری تو سایتش و روی mobinnet.ir/ecare کلیک کنی تا آی پی جدید بیاد!!!
2. یک حرکت انتحاری زدن و برای ورود به ecare آی پی های خارجی رو بلاک کردن. یعنی فیل کش رو باید قطع کنی تا بتونی وارد ecare بشی!!!
3. اینا سیستمشون با تغییر ساعت مشکل داره!!! و وقتی ساعت رسمی کشور تغییر میکنه کلا میان اینترنت رو منهدم میکنن! به جای اینکه به فکر چاره باشن صورت مسئله رو پاک میکنن. اگر 6 ماه پیش هم یادتون باشه 1:15 اینترنت رو بخاطر تغییر ساعت قطع کردن. عقلشون بیشتر از این کار نمیکنه! نمیفهمن توی این یک ساعت شاید یکی کار مهم داشته باشه!
بعد اسم خودشون رو هم گذاشتن تنها اپراتور سراسری کشور! اپراتور سراسری که به خاطر تغییر ساعت بیاد یک ساعت اینترنت رو قطع کنه باید ر.....
متاسفانه اصلا ecare قابل دسترسی نیست حتی من تو سایت مبین نت روی آدرس کلیک میکنم اصلا باز نمیشه
در ضمن نمیدونم چرا سایت time.ir کلا قابل دسترس نیست حالا نمیدونم ممکنه این دو بهم مرتبطند
بنظر میاد دارن یه کارایی میکنن فک نکنم فقط تغییر ساعت باشه باید فراتر از اینا باشه
دیشب مبین نت اولین عیدی رو به مشترکینش داد. 2 ساعت قطعی در شب اول سال در نوع خودش بی نظیر بود مرسی مبین نت:31:
احتمالا کل سرور رو دونه دونه پیچاشو باز کردن که گریس کاری کنن و یه خونه تکونی کلی بکونن یه یک هفته وقت میخان تا یه سایت رو درست کنن و ساعت رو جلو بکشن بزودی وارد 3 فروردین میشن خداون موفقشون بکنن تا ای وظیفه خطیر رو تا هفته آینده به پابان برسونن:34:
نقل قول:
من الآن تست کردم کار میکنه.این آدرسشه:
شما حتما فیل کش رو قطع نکردی!!:31:
فیل کش مه اصلا وصل نیستنقل قول:
از این آدرسی هم که گذاشتید نتونستم وارد ecare شم احتمالا منطقه ای قطع هست
من با فایر فاکس 11 و اینترنت اکسپلورر 9 و گوگل کروم 17 تست کردم اصلا بازنمیشه
میشه بگید مرورگر شما چیه و چه ورژنیه؟؟
من 2باره امتحان کردم و باز شد. هم با ie9 و هم firefox 11نقل قول:
شاید اینبار اون ip کذایی به شما افتاده!ببین سایت هایی که سرورشون تو ایرانه مثل تابناک باز میشن؟
عجیبه سایت خبری تابناک هم باز نمیشه مشکل از کجاست؟نقل قول:
الآن بری اسپیدتست ببینی، isp رو یه جا دیگه زده!:31:نقل قول:
یه ریست به مودم بده درست میشه.
اینم یکی دیگه از دلایل!:2:
دقیقا باید چجوری ریست دمنقل قول:
در ضمن اکانتم یک دفه نپره
اگه ریست بدم دوباره باید خودم تنظیم کنم؟؟
نقل قول:نقل قول:
ممنون ازت دوست عزیز
ولی نیاز به ریست نداشتم
یه بار خودم مودم رو از برق کشیدم + کابل شبکه رو بعد از 1 دقیقه صبر کردن دوباره وصل کردم دیدم وارد ecare شدم و باز شد:31:
سایت time.ir هم باز شد ولی هنوز این لامصب ساعتو جلو نکشیده :27::16:
ساعت الان 1:10 صبح ولی time.ir میزنن 0:10 صبح:31:
الان ساعت مبین نت رو دوباره چک کردم ساعت مبین نت درسته و یک ساعت کشیده جلو
ولی از این time.ir سرد در نمیارم عجب شیر تو شیری:31:
در ضمن دوستان ساعت مبین نت الان که دقیق چک کردم عقب یا جلو نیست
قبلا 10 دقیقه عقب بود که الان دیدم ساعت رو دقیق تنظیم کردن و یه 10 تا 15 ثانیه بیشتر اختلاف نداره
گوشزد دوستانی که میخان دانلود شبانه انجام بدن
سلام
بنده هم جدیدا به جمع وایمکس داران مبین پیوسته ام
مبارکه، خدا بهت صبر بده.نقل قول:
---------------------------------------
آن آدرس دوم حساب الکترونیک درسته. ولی آدرس اصلیه انگار لغو شده.
چیز مسخره ای پس اخه توی نقشه هستیم 2تا انتنش به زور پر شد گذاشتم پیش پنجره اکثرا هم 1 انتنسنقل قول:
حالا یه سوال سرعت چرا اینقدر پایینه ؟512 از این 20 گیگ توی سال هستش اما سرعت دانلود که تست میزنم الان روی 12 ایناس بکشه خودشو چند ثانیه 30 شد
این برای دوستمه میخواستم یه 1 میگ بگیرم گفتم اینو تست کنم
نقل قول:خب منم از ریست منظورم همین بود دیگه!:31:نقل قول:
خوب شد گفتی فک کنم امروز یه 10 دقیقه اضافه تر دانلود کردم!
سلام
من وایرلس دارم راضی نیستم
چون باد که بیاد آنتن تکون میخوره قطع میشه. آنتن رو پشت بام هست. توی وایرلس دید مهم هست. باد آنتن را میچرخونه هی باید برم آنتن را بچرخونیم
مشکل دیگه هم قیمت هست که زیاد شده. یک مگ با 5 گیگ ترافیک را 38 تومن میدهد
برای همین خواستم وایمکس بگیرم. توی نقشه در منطقه خارجی هستم. یعنی خط مرز از ساختمون بقلی رد شده ما افتادیم توی منطقه خارجی
حالا به نظر شما وایمکس بگیرم یا نه
قیمت مبین نت خوب هست؟
یک مگ هشت گیگ را توی سایتش زده 40 تومان. درسته؟
بعد اگر آنتن را باد تکون بده قطع میشه مثل وایرلس؟
دوست من شما به نقشه پوشش توجه نکن چون بستگی داره محلی که هستین با دکل فرستنده چقدر فاصله داره و مانع زیادی نباشه اینجا تو منطقه ما دوست من آپارتمانشون 1 کیلومتر خارج منطقه پوشش بود ولی چون طبقه سوم بود سیگنال خوبی گرفت! پس اول تست کن از یکی از دوستان یا آشناها بگیر یا عامل وایمکس تو منطقتون بیاد منزل شما تست کنه که جواب میده یا نه
برای سرعت 500 به بالا باید نامه داشته باشی
این یه خورده غیر طبیعی هست
خود ایرانسل سرعت یه مگ میده به همه
یه بار دیگه جمله خودت رو بخون :18:نقل قول:
برای سرعت 128 به بالا نامه میخواد
بعدش شما کجا دیدی و شنیدی که ایرانسل به همه سرعت 1 مگ بده؟
آقا من می خوام مبین نت بگیرم دیدم همه ناله می کنن ایا بده سرویسش؟
شبا رایگان داره؟
مودم outdoor همی می خوام بگیرم
بچه ها این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا باز نمیشه
نمیدونم کی شارژم تموم میشه چیکار کنم؟
Announcement letter: WiMAX Outdoor CPE end products BM8X01 stop the sale announcementNo.: EOS-of WN-2011-360-Global
Date: June 30, 2011
Subject: WiMAX Outdoor CPE end products BM8X01 stop the sale announcement
Dear Customer:
Huawei solemn notice: officially stop selling the end products of Huawei WiMAX BM8201/BM8301/BM8501 outdoor CEP will be held June 30, 2012. After that date no longer accept new bureau point of order, please reference the attached "Huawei WiMAX Outdoor CPE end products and spare parts list".
As the replacement of the product, Huawei provides the following products and exit of products with similar features and capabilities, better performance
Products: HES-319M (3.5G), HES-309M (2.5G), HES-339M (2.3G), HES-319M2W (3.5G + WiFi)
Key to terminate the time point
Huawei hopes that this notice will help you plan the future of networks, the measures will not affect the existing service relationship with the quality of service, we will continue to provide you with quality products and services. There are any questions, please contact sales representatives at your service.
Huawei Technologies Co., Ltd.
June 30, 2011
ترجمه شده از سایت چینی huawei
یعنی فروش مودم های اوتدور متوقف میشه و بهجاشون مودم های جدید با کیفیت بهتر اومده.
نقل قول:
آدرس جديدش اينه:
اول مودم رو از برق دربیار و کابل رو همچنین بعد از چند دقیقه وصل کنیدنقل قول:
بعد برو توسایت مبین نت روی آدرس ecare کلیک کن کپی پیست نکن