دوستان اگه با Socks هم با HTTPS مشکل دارید فقط کافیه همون ------ و پورت ساکس رو توی مرورگرتون وارد کنید عین ساعت کار میکنه!نقل قول:
الان من هم فیسبوک و هم جیمیل رو راحت باز میکنم
Printable View
دوستان اگه با Socks هم با HTTPS مشکل دارید فقط کافیه همون ------ و پورت ساکس رو توی مرورگرتون وارد کنید عین ساعت کار میکنه!نقل قول:
الان من هم فیسبوک و هم جیمیل رو راحت باز میکنم
آقا مگه سرویس های نامحدود ایرانسل، واقعا نا محدود نیست؟؟
پس این خزعبلات که توی پنل من نوشته چیه؟؟!؟! :13::13::13:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولا که سرویس من 4 روز بیشتر نیست که فعال شده و عمرا بشه با سرویس 512 در 4 روز، 17 گیگ دانلود کرد!!! :41:
بعدش هم که یه شب تا صبح که اینترنتم اصلا قطع بود، امروزم که اصلا ازش استفاده نکردم...
نکنه باز دارن کلاه میذارن سرمون؟؟!
آقا چطور میشه اینکارو کرد؟؟؟؟ من نمیتونم اینکاری که گفتین رو انجام بدم؟نقل قول:
من همه سایتا برام باز میشه به جز فیسبوک و جیمیل!!!
نقل قول:
کلاه میذارنو خوب اومدی مگه شک داشتی؟
عزیز شما اگه خودتم بکشی نمیتونی اون ترافیک رو تموم کنی.....اون ارجیفی که نوشته رو زیاد جدی نگیر شما قادر به پایان رسوندن اون ترافیک نیستینقل قول:
آقا مگه سرویس های نامحدود ایرانسل، واقعا نا محدود نیست؟؟
پس این خزعبلات که توی پنل من نوشته چیه؟؟!؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 944x360. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولا که سرویس من 4 روز بیشتر نیست که فعال شده و عمرا بشه با سرویس 512 در 4 روز، 17 گیگ دانلود کرد!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدش هم که یه شب تا صبح که اینترنتم اصلا قطع بود، امروزم که اصلا ازش استفاده نکردم...
نکنه باز دارن کلاه میذارن سرمون؟؟!
شک که داشتم! :Dنقل قول:
ولی خوب انتظار این مدلو نداشتم! :31:
راستی، جون به اون آواتارت! اصلا روحمو شاد کرد!
آخه مساله اینه که داره به من میگه من 17 گیگ استفاده کردم (که نکردم!!!!) و همچنین 13 گیگ دیگه دارم! :2:نقل قول:
2 حالت داره:
1) اگه واقعا چرت و پرت نوشته باشه که هیچ! :31:
2) اگه واقعا 13 گیگ مونده باشه، وقتی داره میگه من 17 گیگ رو توی 4 روز استفاده کردم، اونوخ مصرف کردن 13 گیگ توی 10 روز که کاری نداره!!! :18:
ولی جدا میخوام بدونم... یعنی این سرویس نامحدود هم الکیه؟! بابا من خیلی دانلود دارم توی این یک ماهه :41:
خیر سرم رفتم اینو گرفتم که دانلودامو انجام بدم :41:
نه فقط فیسبوک بلکه جیمیل هم در تنظیماتش می تونی https رو غیر فعال کنی:31:نقل قول:
از من از گذشته غیر فعال بود و https نیست الان.
دوست عزیز بهت گفتم اصلا نگران نباش اون اعداد اصلا اعتباری ندارن....چرتو پرت زیاد نوشته تو اون فرمها....شما با خیال راحت بزار دانلود بشه وقتی سرویس نامحدود داری هرچقدر بخوای میتونی دانلود کنینقل قول:
اون اعداد کاملا چرتو پرت هستن
در ضمن به راحتی میشه با 512 در روز 4-5 گیگ دانلود کرد که در عرض سه روز میتونی 15-16 گیگ دانلود کنی پس میزان مصرفت درسته ولی میزان باقی موندت نامحدوده خیالت راحت
---------- Post added at 12:17 AM ---------- Previous post was at 12:16 AM ----------
میشه بگی چطوری غیرفعالش کنم؟؟؟؟ من میتونم با موبایل برم تو تنظیماتش...اگه میشه بگین!نقل قول:
آقا دمت گرم.این روش خیلی خوب جواب داد.نقل قول:
مرسی دوست عزیز! خیالمو راحت کردی! :10:نقل قول:
حالا با خاطر آسوده میذارم دانلود!
راستی سرعت من اکثرا حدود 60 کیلوبایت هست که با انجام محاسبات پیچیده(!!)، میشه نتیجه گرفت که روزی میتونم 4 گیگ دانلود کنم! :31:
فکر کنم میزان اضافه ای که نوشته، دانلود + آپلود هست... اگه اونطوری باشه، درست در میاد.
در کل بازم ممنونم
:39::39::39::39::39:نقل قول:
وای چقدر چرت و پرته!
دیروز اگه دو عدد رو جمع میزدی، میشد 30 گیگ، امروز جمع میزنی میشه 31 گیگ!
چند روز پیش جمع زده بودم، شده بود 27 گیگ! قانون پایستگی ترافیک برقرار نیست! ترافیک از بین نمیره ولی تولید میشه! :39::39::39::39::39:
عدد بالایی بر حسب کیلو بایته و اگه اونو تقسیم بر 1024 کنی میش مصرف برحسب مگابایت....نقل قول:
عدد پایینی معلوم نیست واحدش چیه ولی اگه تقسیم بر صدش کنی میشه حجم باقی مونده بر حسب مگابایت..
طبق عکس شما 139 گیگ حجم داری...حالا اگه حساب کنی درست در میاد
دوست عزیز اون اعداد و ارقا فوق سری هستش که فقط خود ایرانسل سر در میاره :31: البته م که بعید میدونم خودشونم هم سر در بیارن :27: منم 4 گیگ داشتم 2 روز اول تموم شد اصلا کار نکردم. نمیدونم چطوری حساب میکنه. بر واحد عدد - سانتی متر- متر - کیلوگرم- تن و ... :31: :31:نقل قول:
حالا به اون حرفم رسیدی که اون اعداد چرتو پرت هستن!!! :دینقل قول:
آره بالایی که خودش گفته کیلوبایته و من تو محاسباتم همیشه دو بار تقسیم بر 1024ش میکنم که گیگابایتش به دست بیاد...نقل قول:
ولی خوب عدد پایینی خیلی جالبه! :D
مرسی که توضیح دادی...
میدونی یاد سیستم اکانتینگ IBSng افتادم که مخابرات قبلا ها استفاده میکرد! :31:نقل قول:
اونجا میزان شارژ رو بر حسب قرون مینوشت! :27::27:
مثلا وقتی 10 تومن شارژ میکردی، مینوشت 10000000!
خلاصه خیلی جالب بود! شاید اینم قرون باشه! :31:
بچه ها یه سوالی.اگه کسی وایمکس داشته باشه با گوشیه آیفون هم میتونه بهش وصل شه؟
مودمت وایرلس باشه در محدودش باشی می تونی.نقل قول:
بچه ها یه سوالی.اگه کسی وایمکس داشته باشه با گوشیه آیفون هم میتونه بهش وصل شه؟
بخش تنظیمات فیس بوک همیشه https هست و خودم الان به اون قسمت نمی تونم برم برات توضیح بدم و عکس بگیرم. :31:نقل قول:
اما سادس کمی در تنظیمات بگردی یه تیک هست برداری صفحات اصلی عادی میشه.
جی میل هم همینطوره.
بچه ها این روزا کیفیت اینترنت اومده پایین-مثلا سایت گوگل جون میکنه تا بازشه. اما سایت هایی با دامنه ir به راحتی باز میشن
مشکل کل کشور بوده. و فقط به ایرانسل نیست و همه شرکتا اینطورین و به مخابرات ربط داره......دلیلش هم واضحه دیگه به خاطر ایامی که الان توش قرار داریم!!.البته الان تقریبا بهتر شده و اکثر سایتا باز میشه....نقل قول:
من تا روز 22 بهمن مشكلي نداشت با وي پي ان هم همه ايميل ها باز ميشد ولي الان بدون وي پي ان و با وي پي ان سايت هاي Https خارجي رو نميتونه باز كنه يعني 10 بار بايد ريفرش كني تا نصفش رو بياره با سرعت 3مگ و 512 خودم يكي هست فرقي نداره.
دوستان با سلام
من می خوام یه وایمکس بگیرم اما تو اتاقی که کامپیوترم هست خط نمی ده اما تو طبقه بالا و همچنین همون طبقه
تو اتاقه دیگه خط میده من می خوام برای کامپیترم یه کارت شبکه بگیرم و با اون به مودم وایکمس وایرلس که تو موقعیت های بالا که گفتم خط میده وصل بشم فاصه من با مودم نحایت13 متره؟
و اگه میشه کدوم کارت شکه رو بخرم؟ فقط می خوام از وای فای استفاده کنم ! سیستمم هم قدیمه و فقط xp می خوره
یه سوال دیگه هم این مودمهای وای فای منبع تغذیه شون با دوشاخه یا آداپوره؟ چون اگه یو اس بی باشه نمی تونم استفاده کنم؟
اون سوالات رو دوستان جواب میدننقل قول:
در مورد سوال اخرتون که مودمش آداپتور داره و مستقیما به برق شهری وصل میشن
نقل قول:
سلام به نظر من از این مدلای usb بگیر من که دارم بد نیست فقط سری g نگیر هرچی میگیری یا اینترنال یا اکسترنال سری n بگیر من tp link دارم
خب این مودمهای usb که دیگه وای فای ندارن بعد هم ایشون گفتن که اگه یو اس بی باشه نیمتونن استفاده کنننقل قول:
من اینترنتم از ساعت 3 ظهر تا 2 بامداد روز دوشنبه مشکل داشت و قطع بود.
دوستان برای شما هم همین مشکل بود ؟
من دو روزه از ساعت 8 شب تا 6 صبح این مشکل رو دارمنقل قول:
سرویس من 1 مگ ایرانسل چند روزه از ساعت 4 بعداز ظهر تا ۶ صبح روز بعد حسابی مشکل پیدا می کنهنقل قول:
منطقه پونک هستم
براي منم گاهي اوقات پيش مياد. مخصوصا از نيمه شبها (حدود ساعت 2 بامداد) تا صبح گاهي روزها قطع ميشه.نقل قول:
---------- Post added at 11:14 AM ---------- Previous post was at 11:13 AM ----------
منم سرويس 1 مگ دارم، منتها مشهد. من همچين مشكلي ندارم. اگر هر روز اين مشكل رو داريد، حتما زنگ بزنيد پشتيباني پيگيري كنيد.نقل قول:
دوستان احساس میکنم یکی داره از اینترنتم استفاده میکنه و رمز مودم رو -- کرده.
نرم افزاری چیزی وجود داره که بفهمیم چه کسی داره از مودم استفاده میکنه ؟
دوست عزیز این مشکل دقیقا هفته ی پیش برا من اتفاق افتاد . رمز من -- شده بود و من نمیتونستم به اینترنت کانکت بشم . به این مسئله دقت کنید به طور همزمان نمیشه از طریق دو تا مودم به یک حساب وصل شد . حالا اگه شما هم نمیتونید کانکت شید ( به شرطی که به علت اختلال در شبکه نباشه ) با 707 تماس بگیرید ببینید سرویستون در حال استفاده است یا نه که در اینصورت پسوردتون را ریست میکنن . ولی اگه شما میتونید کانکت بشید -- شدن پسورد منتفیه اما اگه باز احساس میکنید که از سرویستون یکی داره استفاده میکنه حتما از طریق وای فای هستش که خودتون پسورد را عوض کنید .نقل قول:
امیدوارم توضیحاتم کمکتون کنه .
درود..نقل قول:
دوست عزیز اگر میخواهید از سوء استفاده مطمئن شوید به قسمت زیر بروید و IP Addressها و MAC Addressها رو چک کنید و با MAC Address های دستگاهاتون تطبیق بدین، در صورتی که MAC Address در این صفحه IP گرفته بود و شما نمیشناختین 100% شخصی به شبکه WIFI شما راه یافته..:13:
Status > LAN > LAN
و بهترین کار عوض کردن Security Mode حداقل به WPA-PSK و تغییر دادن WPA Pre-Shared Key به عددی غیر قابل حدس(از گذاشتن "12345678"و شماره موبایل یا تلفن جداً خودداری کنید):27:
Basic > WLAN > WLAN
و در نهایت میتونید برای 100% غیر قابل نفوذ کردن شبکه حتی با دانستن WPA Pre-Shared Key میتوانید از مکان زیر MAC Address هایی که میشناسید رو در لیست سفید بگذارید تا هر گونه دسترسی از MAC Address های ناشناس بلاک شه..:5:
Basic > WLAN > WLAN Filter
در ضمن..
برای اسکن IP های فعال درون شبکتون از نرم افزار HainSoft.LanHelper.v1.92 میتونین استفاده کنید..
دانلود از لینک زیر:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رمز فایل:farzin
:11:
دوستان سلام
من دنبال یک مودم وایمکس dx350 هستم، چه جوی می شه گیر آورد؟!
ممنون می شم راهنماییم کنید
واقعیت می خوام از داتک سرویس بگیرم ولی مشکلی که هست اینه که فعلا مودم نداره واسه ارائه!
امروز چش شده اين وايمكس؟ چرا همش كنده؟ براي شمام همين طور شده؟
بر نخوره لطفا تقویم رو نگاه کن دلیلش مشخصه.:31:نقل قول:
مشکل احتملا تا فردا هستش.:13:
نحوه تعویض مودم قدیمی با مودم جدید چطوریه؟
میبینم که سرعت در حد دایل آپ شده!
آخ آخ ببخشيد. اصلا حواسم نبود. فكر كنم بايد كم كم به فكر ساخت يه تقويم باشيم براي همين روزهايي كه اينترنت دچار افت كيفيت ميشه. والا! خيلي به درد ميخوره. قبول نداريد؟نقل قول:
اینترنت من شارژ میکنم زود تموم میشه. من 512 پایه گرفتم زود تموم شد یه 2 گیگ گرفتم تموم شد حالا 2 تا 1 گیگ دیگه گرفتم و کلا شد 8 گیگ. هیچ دانلودی هم نداشتم جز آپدیت روزانه آنتی ویروس نورتون 2012 که میگن نهایت روزی 4 مگ دانلود داشته باشه. نمیدونم چطوریه هیچ ثباتی که نداره.
قطع و وصل شدن خیلی خیلی زیاد
پونک از ساعت 12 تا الان 17