هزینه ای که میتونم بکنم 800 تومن هستشنقل قول:
بین مدلهایی از پایونر:717 - 414 , همینطورrs33-------------سونی:e880
ممنون
Printable View
هزینه ای که میتونم بکنم 800 تومن هستشنقل قول:
بین مدلهایی از پایونر:717 - 414 , همینطورrs33-------------سونی:e880
ممنون
717 توی فیلم 3D و صدا های HD قوی هست توی این چهار مدلی انتخاب کردی ولی اگه می خوای کنار فیلم دیدن از موزیک هم لذت ببری rs33 . من 33 دارم سوالی داشتی بگو .نقل قول:
نقل قول:
از اینکه وقت گذاشتین جواب دادین ممنون
راستش با موزیک هم حال میکنم ولی چون33 پلیر3d نداره یخورده دودل هستم
بیشتر نظرم روی 717 هست ولی مطالبی که دوستان اینجا نوشتن آدمو اخفال میکنه:27:
دوست عزیز میشه بگین ارتفاع اسپیکر 33 چند سانت هست و بدون پایه کنار تی وی قشنگی داره یانه ؟
دیگه اینکه با این سینمای خانگی میشه صدای خروجی از تی وی یا رس - ی - ور بهش داد تا صدای تمام شبکه ها رو از اون شنید؟
خواهش میکنمنقل قول:
اگه اشتباه نکنم بچه ها میگفتن میشه پلیر عوض کرد ولی نمیدونم دیگه بتونی با پلیر 3d عوض کنی یا نه
اخفالشو برادر :20:
دقیقا 1متر . حالا عکس برات میزارم کنار TV 46 خودت ببین .
بله ولی 33 امپش ورودی خروجی بیشتری داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:3:
مدل 343 xvision مدل high version گیرنده های دیجیتال ایکس ویژن هست . تا جاییکه من اطلاع دارم مدل 343 و 232 ایکس ویژن جزء مدلهای خوبی هست که الان توی بازار dvbt مطرح هست .نقل قول:
مشخصات 232:
مشخصات 343 :
اینم عکس ها
دوستان در مورد جا نظر بدید .خوبه آیا :13:
عكسا باز نميشهنقل قول:
لينك ها يكم عجيبه
نام لینک هارو کامل نگذاشتید.بجای نقطه چین چی باید نوشت؟نقل قول:
تفاوت که دارند ولی خیلی محسوس نیست.بهرحال آمپ 821 جدیدتر و دارای امکانات بیشتر و همچنین قدرت خروجی و جریان دهی بیشتر هست که شاید تو ولوم های پایین این قضیه بیشتر نمود پیدا کنه که توان بهتری داره.نقل قول:
با سلام و ممنون از اینکه به سوالم جواب دادید.نقل قول:
حقیقت امر اینه که آقا رایان من الان هم AMو هم FMرو به آمپ وصل کردم.سیگنال های رادیو رو دارم .
اما نمیدونم آیا میشه تصاویر دیجیتال هم گرفت یا نه؟
بعد اینکه فرق FMو AVتو چیه دقیقا؟مگه جفتشون رادیو نیستند؟
اگه یکیشو نزنم چی میشه؟
در آخر اینکه بنده ساب ووفر RS77رو روی میز و دقیقا زیر تلویزیون با فاصله ی کم قرار دادم.آیا میدان مغناطیسی ایجاد شده به TVاسیب نمیرسونه و رنگ بندیشو نمیسوزونه؟
چون یه بار یه هم چین اتفاقی برای مونیتورم که البته CRTبود افتاد.ٰ
ممنون از لطفتون:40:
دوستان شرمنده . این هم لینک های جدید
هر کاری میکنم مثل آدم لینکا نمیان . لطف کنید توی خط چین بنویسید i m g 9 8 درست میشه . :31:
اگه منظورتون فرق AM و FM ، که دو تیپ موج جداگانه رادیو هستند. ولی AV یعنی Audio/Video و اصلا ربطی به رادیو نداره. ضمن اینکه این آمپها کلا گیرنده دیجیتال از طریق آنتن ندارند.
در مورد ساب ووفر بهترین وضعیت کنار میز تلویزیون و یکی از اسپیکرها و مستقیما روی زمین است. نه روی میز. این البته باعث بهبود صدا می شه و فکر نمیکنم میدان مغناطیسی روی تلویزیونهای LED و LCD تاثیر زیادی داشته باشه. ولی در کل پیشنهاد نمیکنم.
دوست عزیز بهتره Center حتما وسط قرار بگیره و ساب روی زمین. همچنین Surround ها عقب روی دیوار یا پایه نصب بشن تا بهترین صدا رو داشته باشید. البته فاصله ها باید رعایت بشه و تنظیمات خود آمپ هم درست باشه.نقل قول:
این عکس از خونه ماست. البته من RS777 با پلیر 140 پایونیر دارم. به محل قرارگیری ساب و Center دقت کنید. Center میتونه هم جلوی تلویزیون قرار بگیره و هم بالاش ولی حتما باید وسط باشه.
دوستان در مورد ساب اكتيو چي پيشنهاد ميكنند ؟
رده قيمتي همشون رو پايه 400 تقريبا
جامو ياماها پيرو اگوستيك و يا .....
فوكال هم داره كسي آمار داره قيمت و همترازيش با بالايي ها رو
يه سوال نرم افزاري هم دارم
یه برنامه تو منو های سینمای خانواده سونی مدل DZ-570 دیدم به نظرم کار آمد بود
میخواستم ببینم کسی این نرم افزار رو داره
کارش کالیبره کردن صداس
چه جوری ؟
این جوری که یه میکروفون قرار میگیره اون جایی که شما مینشینید و از تک تک بلند گوها صدا پخش میشه و فاصله سنجی میکنه و با تغییر ولوم صدا برای هر سوراند تنظیم میشه و در اصل همه رو برای اونجایی که شما نشسته اید تنظیم میکنه که صدا ها یکسان به گوشتون برسه
البته اين نرم افزار روي اكثر سيستم هاي حرفه اي نصبه
مثل a\v reciever ها و حتي ضبط هاي ماشين تقريبا حرفه اي
من نرم افزارش را براي كامپيوتر ميخواهم كسي سراغ داره ؟
با سلام
میشه قیمت دقیق مدل X.vision 343 رو بگین؟
ممنون
اين بدترين ستاپ ممكن!نقل قول:
سنتر كه بايد بره جلوي تي وي
بلندگوها با ميز فاصله بده
ساب از روي اون ميز بردار.
ساراندهارو ببر پشت و سيستم ستاپ كن.
حتما مشكلات ديگري هم هست.
اين ستاپ عاليهنقل قول:
فقط بهتره كمي بلندگوها بياد جلو و ساب از ميز و بلندگوها فاصله بگيره, در مطلبي كه آقاي برزين نوشتن به محل قرار گيري ساب و سنتر اشاره كردن
سنتر كه جاش عاليه
با كمي دستكاري هاي كوچيك خيلي بهتر هم ميشه:46:
داوود جان بنده هم سعی می کنم فردا یه عکس از سیستمم بندازم که نظر بدی در چه حدیه.نقل قول:
بلندگوهاتون چی هست؟نقل قول:
قوکال ساب های گرونی داره.
واقعا من كي باشم كه بخوام در مورد ستاپ سيستم شما استاد انجمن نظر بدم!نقل قول:
مرسی از راهنمایی . داداش چرا میزنی :31: سوراند هارو تا چند روز دیگه قراره پایه بگیرم براش اگه مدلی رو میشناسی لطف کن با عکس بزاری ممنون میشم.نقل قول:
دیگه چه مشکلی :19:
عزیز اگه اطلاعاتی راجب اکوستیک صدا میدونی بگو چیزی در بارش نمیدونم .( مثلا جای قرار گیری فرش و مبل اینا )
ممنون
ما مخلصيم داداش:11:نقل قول:
فقط يه نظر جدي در مورد يه سيستم جدي بود:46:
دوست جان من تجربه اي ندارم! شما چرا از مطالب آقاي برزين در مورد صدا و تصوير استفاده نمي كني؟ رفرنس هستند. چند مطلب مهم در باره آكوستيك دارند.
چند سال همراه مطالب ايشون هستم و كمي اخلاقشون دستم اومده
انسان مهربان و دوست داشتني هستند. فقط در مورد سيستم هاي تجاري يا همين RS فيلم كپي و اينجور چيزا سوال نكن:41: دليلشو اگر مطالبشون بخوني و با نظراتش همراه بشي متوجه ميشي.
عزیز ما بیشتر . مرسی فقط یه سوال دیگه نظرت راجب این پایه های سوراند چیه ایا همونی که راستین اورده رو بگیرم یا سفارش بدم بسازن ؟ منظورم کیفیت و زیباییشه .نقل قول:
من پايه هاي راستين نديدمنقل قول:
پول پايه دادن واقعا به ادم فشار مياره. اگر واقعا امكان وصل كردن به ديوار نداري ديگه نظر خودت و شرايط منزل شماست.
سلام دوستان
بنده حدودا سه چهار ماه قبل یک سینمای خانگی RS777 پایونیر خریدم وچون من همیشه با صدای بلند موزیک گوش میدم وقتی صدا را از 60 بیشتر میکنم ساب ووفر کم میاره و صداش خراب میشه
و من چون خیلی آدم حساسی هستم حتی بلندگوی ساب را هم عوض کردم ولی خیلی فرقی نکرد البته یک کم بهتر شد
و اگه میشه لطفا تنظیمات آمپ و تنظیمات پشت ساب رو بگید چه جوری بزارم تا صدای قوی داشته باشم
ممنون
داوود جان این چه حرفیه.شما استاد مایی.نقل قول:
ولوم ساب رو روی چند قرار میدی؟لابد ساب ووفرتون بیشتر از این جواب نمیده.مواظب باشید کویل ووفرتون نسوزه.نقل قول:
یکم بیشتر از نصفنقل قول:
CROSSOVER باید چند باشه؟
BYPASS باید ON باشه یاOFF
PHASE صفر باشه یا 180
تنظیمات پشت ساب بستگی به شرایط منزل شما داره.ببینید رو کدوم بهتر جواب می گیرید.ولوم ساب هم تو حالت نرمال هست تقریبا.البته باز به این بستگی داره که موقع ستاپ اتومات سیستم ولوم ساب چقدر بوده.اگر موقع ستاپ اتومات آمپلی فایر هم ولوم ساب همین مقدار بوده پس ساب شما بیشتر از این توان خروجی نداره.نقل قول:
داوود جان ممنون میشم یه نظری در رابطه با محل قرار گیری بلندگوها بدی.من تا جایی که تونستم سعی کردم از استاندارد خارج نشم.شما ببین راه حل بهتری داره که شرایط بهتر بشه؟
نقل قول:
هنوز نگرفتم ولي نميخواهم خيلي هزينه كنم
وشايد هم ساختم
فعلا يك دست كامپوننت فوكال در دسترس هست شايد با اونها شروع كنم تا بعد آخه جاي دستكاري زياد داره و منم خوشم مياد دو برابر هزينه كنم و خودم بسازم :))
ولي ساخت ساب به صرفه نيست ترجيحا خريدنش بهتره چون روش خيلي حساسم
با ساب ووفر لاجيتك z5500 واقعا حال كردم
هرچي صدا بدي كم نمياره :) و صداي خوبي داره
جامو 250 رو ميگن خوبه
پيرو اگوستيك c03 اگه اشتباه نكنم
و ياماها 115
خوب حالا ؟؟؟؟
دوستان در مورد ساب اكتيو چي پيشنهاد ميكنند ؟
رده قيمتي همشون رو پايه 400 تقريبا
جامو ياماها پيرو اگوستيك و يا .....
فوكال هم داره كسي آمار داره قيمت و همترازيش با بالايي ها رو
اين سوال من بي جواب موند :(نقل قول:
والله من چند وقتيه شديد در حال مطالعه هستم در اين مورد هانقل قول:
نه تنها آقاي برزين بلكه كل حرفه اي ها همه به اتفاق نظر يه خط بطلاني ميكشن رو سري vsx كه من جرات نكردم آمپ 821 پاييونير بخرم
حالا دوستان ميان و نظر ميدن كه عاليييييييييييييييييييييي ييييييييييييه واقعا برام جاي سوال پيش مياد
ببین دوست عزیز شما دار میگه افرادی حرفه ای . بله برای کسانی که توی ان ضمینه تخصص دارن ولی برای یه نفر که یه صدای عالی با هزینه های پایین میخواد خوب به سرفه تر هست که یه چیز معمولی بگیره مثل سری vsx که فرمودینقل قول:
این سری باتوجه به قییمتش کارایی خوبی داره ولی همین شرکت پایونیر امپ 5میلیونی هم داره و بیشتر بر میگرده به قمیت و سلیقه ی خریدار .
دوستان گل کسی میدونه سیم برای سوراند چه مارکی خوبه . مسؤل فنی راستین برای کابل ( اسمش رو یادم نیست ) بم سوند برن رو پیشنهاد داد ولی نمیدونم کابل باند داره یانه؟
مارک خوب چی هست ؟
توی فاصله امکان نویز افتادن هست آیا؟
توی چاره گشتم ولی فقط پک داره که 200 -300 متره که خیلی زیاده . اگه جایی رو برای خرید می شناسید بگید . ممنون
دوست عزیز برات سوال نباشه.من نمیگم پایونیر بهترینه ولی بدترین هم نیست.تو همین فروم خودمون دوستمون پژمان اگه اشتباه نکنم امپ ۶۰۸ انکیو داشت و فروخت و اگه اشتباه نکنم امپ ۱۰۲۰ پایونیر خرید.بلندگوهای جامو ۶۰۶ هم داره.خودش نظرش این بود که پایونیر یه سر و کردن بالاتر از انکیو بهش جواب میده.و همینطور تعداد دیگه ای از دوستان که خریدند نظر مثبت داشتند.نقل قول:
اینجوری هم که شما فکر میکنی نیست که بخوای یه خط بطلان بکشی رو سری vsx.
برندهایی که تو بازار پیدا میشه تا اونجایی که من دیدم همه کیفیت یکسانی داره.سعی کن سیمی بگیری که قطر خوبی داشته باشه.نقل قول:
خیلی ممنون از پاسخ هاتون!!!نقل قول:
دیروز به قیمت 90 خریداری شد