نقل قول:نقل قول:
دوست عزیز شما تجربه ای با این لپ تاپ دارید ؟ کانفیگش که خیلی دلچسبه
نقل قول:نقل قول:
دوست عزیز شما تجربه ای با این لپ تاپ دارید ؟ کانفیگش که خیلی دلچسبه
قیمت بالاست همین کانفیگ رو با بلورری ایسوس آورده
سلام دوستان....ميخوام يه لپ تاپ بخرم.شما باشي کدومو ميگيري؟
Sony VAIO F134FX
Toshiba Satellite A665-3DV
HP Pavilion DV6-3141
IBM Lenovo IdeaPad Y560
HP Pavilion DV6t-3000
HP Envy 15-1104tx
من عاشق بازی ام...و البته رشتمم معماریه؟بنده از سونی 134 خوشم اومده...ولی میگن فناش صدا میده و...اج پی هم مدلای خوبی داره.البته از نظر آماری که خوین...ولی میترسم خوب در نیاد.راهنماییم کنین..اگه مدلی رو انتخاب کردین میشه دلیله انتخابتونو بگین؟ممنون از همه شما
اگر بخواهید می توانم شما را راهنمایی کنم تا شما هم تجربه کار با این مدل را داشته باشد.نقل قول:
عزیز جان هر گردی که گردو نیست. مثلا موتور پیکان و 206sd هر دو 1600 هست اما در مصرف شتاب و قدرت هر دو هم شباهتی می بینید؟ پس نمی توانند هم قیمت باشند. (البته من نه ایسوس را پیکان حساب می کنم نه برند دیگه ای را یک مثال ساده بود)نقل قول:
شما چه قدر می خواهید هزینه کنید؟ اگر کمتر از 1.5 میلیون من fx603 را از msi پیشنهاد می کنم که در هیچ چیز آن نمی توانید مشکلی پیدا کنید.نقل قول:
البته می توانم در مورد msi شما را قشنگ راهنمایی کنم. به هر حال هر چه قبل از خرید اطلاعات بیشتر باشد انتخاب اسان تر می شود.
در صورت تمایل پ.خ. دهید.
سلام من میخوام با 1 میلیون یه لپ تاپ خوب بخرم حالا اگر یکم هم قیمتش بیشتر باشه مهم نیست لطفا بهترین گزینه رو معرفی کنید که دیگه نیازی به مشورت و تحقیق نباشه ممنون
مدلش چیه؟؟؟نقل قول:
پیرو سوالات پیشین در باره vaio eb ، در مورد مدل full hd این لپ تاپ سوالی دارم که احتمالا سوال آخر هست:
همانطور که میدونید مدل غیر full hd این لپ تاپ، روزولوشنش 1366 در 768 هست. و مدل full hd اون 1920 در نمیدونم چند.
میخوام بدونم آیا مدل full hd رو هم میشه روی همون رزولوشن 1366 در 768 تنظیم کرد؟ یعنی 768×1366 رو هم در تنظیمات روزولوشنش داره؟
نقل قول:
بله دیگه مانیتور فول اچ دی از نسبت های تصویر پایین تر از خودش پشتیبانی می کنه.....
از 600*800 گرفته تا.......
همین الان شما می تونید رزولیشن مانیتورتون رو کمتر کنید ، اما بیشترش امکان نداره
نقل قول:
دوست عزیز با این قیمت که شما میگی به نطر من بهترین مدل DELL N5010 هست.هر کس داشته راضی بوده البته همه لپ تاپ ها عیب دارن کم و بیش.
یا اگه بیش از یک میلیون می خوای خرید کنی مدل DELL XPS 50L که دیگه عالیه.این دو مدل نسبت به قیمتشون مناسبن.
من تا 1.5 میتونم هزینه کنم...msi هم خوبه...ولی ظاهر زیبایی نداره..البته نظر شخصیمه...ازون لیستی که دادم کدومو برمیداری؟
Sony VAIO F134FX
Toshiba Satellite A665-3DV
HP Pavilion DV6-3141
IBM Lenovo IdeaPad Y560
HP Pavilion DV6t-3000
HP Envy 15-1104tx
این چنذ تارو من از بین 200 مدل گلچین کردم...هم ظاهر و هم سخت افزار...دوستان کمکم کنید...باور کنید سخته...ممنون میشم از دوستان
پیشنهاد من فقط ایسوز
Asus A42JA i7 740,4GB,640,Ati 5730 2GB,14",DVD,Win7=1,320,000 toman
Asus N82JQ/i7 720,4GB,500,GT335 1GB=1,370,000 toman
سایتی برای قیمت روز لپ تاپ میخوام به غیر از دیجی کالا..
می تونی از سایتهای chare.ir و esafir.com استفاده کنینقل قول:
سلام...
من یه لپ تاپ می خوام با این مشخصات
cpu core i7 cash 4 or 6 یا بیشتر
رم حداقل 4 گیگ DDR3 داشته باشه باسشم هر چه بیشتر بهتر
سرعت هاردشم هر چه بیشتر بهتر حجمش زیاد مهم نیست
گرافیکم زیاد اهل بازی نیستم ولی یه pes 11 را جواب بده که ضایع نشیم.:31:
dvd rw یا بلوری
حداکثر 14 یا 14.... دیگه 15 نباشه
امکانات جانبی هر چی بیشتر داشت بهتر مثل بلوتوث و ....
حداقل اینا را داشته باشه اگر هم بالاتر بود که چه بهتر
زیاد ازش کار میخام بشکم بجای PC (یا همون کیس یا دسکتاپ :31:) میخام استفاده کنم.
سونی و ایسوس و دل بهم معرفی کنید تا حداکثر 1.5 میلیون بیشتر نشه.
بازم ممنون.:11:
سلام
خسته نباشین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه لپ تاپ میخوام حوالی 1.200 تا 1.300 واسه کارای گرافیکی میخوام مثل فتو شاپ.کورل.اتوکد و از همین جور برنامه ها
به قول معروف خر کار باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برندش هم واسم مهم نیست فقط میخوام کارمو راه بندازه .
لطفآ راهنماییم کنین
سپاسگزارم
msi fx603نقل قول:
علاوه برا اینکه فراتر از تمام کار های شمارو جواب میده و تنها 2.4 کیلو هم وزن داره.
اگر خواستی میتونی از نزدیک هم تست کنی (پ.خ. بده)
.
نقل قول:
HP DV6-3170
CORE I7-1.6-720QM
4GB DDR3
500 HDD
ATI 5650 1G
15.6" LED
DVD RW
WIN 7
2.7 Kg
ASUS N53JN-SX
CORE I5-2.66-560M
6GB DDR3
500 HDD
NV GT 335 1G DDR3
15.6"
DVD-RW
USB3
2.9K
LENOVO IDEA-PAD Y560
CORE I7-1.7-740QM
4GB DDR3
500GB HDD
ATI 5730 1G DDR3
15.6"
DVD-RW
WIN 7
قیمت ها ممکنه کمی از 1300 بیشتر باشه!
در حد 40 یا 50 تومان
تو این رنج یا پایین تر lenovo مدل دیگه ای هم داره؟نقل قول:
مثلآ با گرافیک 512؟
سلام این لپ تاپ های hp هنوزم داغ میکنن ؟ عده ای میگن لپ تاپای اچ پی خیلی داغ میکنن و دارای مشکلات اساسی هستن اگه من بخوام اچ پی بگیرم شما پیشنهای میکنیدنقل قول:
بعضیا میگن این لپ تاپ ها طوری داغ میکنن که باعث میشه مثلا کارت گرافیک بسوزه!
از این سه لپ تاپی که معرفی کردین کدوم رو بیشتر ترجیح میدین؟
نقل قول:
قبل هم زیاد داغ نمی کرد. مشکل تو یه سری محدود بوده که بر طرف شده///
داغ کردن رو چی معنی می کنید ؟ هر نوت بوکی با این پردازنده و گرافیک در بازی ها داغ میکنه ، حالا میخواد سونی باشه یا HP و یا هر برند دیگه !
دمای سی پی یو و کارت گرافیک که دست HP نیست.در کل سی پی یو تا دمای 110 و کارت گرافیک هم تا همین حدود می تونند به راحتی تحمل کنند.
اما اگر منظور داغ شدن بدنه ی لپتاپ هست ، بیاد بگم نسبت به قبل خیلی بهتر شده و داغ نمیشه
ســـــــــــــــــــــــل ام!
تا الان فكر مي كردم اگه از اون ور آب لپ تاپ بخرم واسم ارزون تر تموم مي شه اما اخيراً فهميده ام كه زهي خيال باطل!
VAIO F132 رو واسم از كانادا قيمت كردن 1250 دلار كانادا! دلار كانادا هم كه 1100 تومن ما تموم ميشه و قيمت لپ تاپ حدوداً ميشه يك ميليون و پونصد در حالي كه قيمتش تو ايران يك و سيصد و پنجاه هستش!!!:41:
بچه ها،به نظر شما ارزشش رو داره؟مي ارزه آدم بيشتر پول بده و لپ تاپش از اون ور بياد؟لپ تاپي كه از اون ور بياد چه تفاوتي با لپ تاپ هاي اينور داره؟!لطفاً مستند صحبت كنيد و كمكم كنيد!تصميم دارم كه قيمت F134 رو هم بپرسم و در نهايت يكي رو انتخاب كنم،اما واقعاً آيا ارزشش رو خواهد داشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!
نقل قول:
برای بازی می خواهید یا نه؟
LENOVO IDEAPAD Y560
CORE I5-450M-2.4
4GB
640 HDD
ATI 5730 1G DDR3
15.6"
DVD-RW
WIN 7
1,230,000
Z560
CORE I5-460M-2.4
4GB
500 HDD
NVIDIA 310M 1G
15.6"
DVD-RW
DOS
1,100,000
نقل قول:
به نظر شما فرقی داره؟ مگه نوت بوک هایی که تو ایران هست رو همین جا میسازند؟ نوت بوک هایی که تو ایران هست یا اسمبل شده امریکا هست و از طریق دوبی وارد ایران میشه و
یا ساخت سونی آسیا یعنی چین هست که به صورت مستقیم از چین توسط ایران رهجو وارد میشه.
از نظر کیفیتی هم هیچ فرقی ندارند.
پس خرید از اینجا به مراتب بهتره ، در کنارش چیزی به اسم گارانتی هم ( در صورت خرید از یک گارانتی درست و حسابی)
در کنار شما خواهد بود.
پس 100 درصد از اینجا بخرید
دوستان این مدل رو چه جوری میبینید دیدم 200 تومن بذارم میتونم اینو بخرم گفتم سقف خریدم رو از 1.300 بیارم 1.500
این مدل تو رده 1.500 بهترین هست؟
Dell XPS L501-A
آقا biostar بنظر شما و دوستان asus a42ja چطوره؟
ممنون از پاسختوننقل قول:
پس واسه ۱۳۰۰ از بین این سه لپ تاپ کدوم رو ترجیح میدین؟
برند اچ پی الان در چه جایگاهی بین لپ تاپ ها قرار داره؟ از نظر کیفی منظورم هست؟
یعنی دیگه مشکل داغ کردنو ندارن؟ منظورم همون بدنه لپ تاپ هست در مقایسه یا سایر برندها مثلا سونینقل قول:
اما اگر منظور داغ شدن بدنه ی لپتاپ هست ، بیاد بگم نسبت به قبل خیلی بهتر شده و داغ نمیشه
من رشته نرم افزار کامپیوتر میخونم میخواستم از لپ تاپ به جای دسکتاپم که قدیمی شده استفاده کنم کدوم لپ تاپ رو واسم مناسب میدونید؟ کلا من از این لپ تاپ زیاد کار خواهم کشید!
همیشه کانفیگ بالاتر نشان دهنده بازدهی بهتر نیست!نقل قول:
همشون داغ میکنن اما بسته به اینکه چه طوری گرما رو کنترل میکنن دما تنظیم میشه.نقل قول:
برای نمونه شرکت msi تکنولوژی انحصاری Cooler Boost داره که قطعات برای انجام دادن چندین کار همزمان هم در محیطی با دمای مناسب قرار دارند. هم چنین تکنولوژی Super pipe که بهترین تکنولوژی خنک کننده در دنیا با بی از از 95% انتقال حرارت نسبت به برند های دیگر در اختیار msi است.
پیشنهاد: اگر قصد خرید داری باید خود تست کنی. در مورد برند سونی یا دل یا hp جایی برای تست نیست و فقط نظر خریداراست.
اما در مورد msi من مدل fx603 رو پیشنهاد می کنم و میتونی از نزدیک هم تست کنید. (اگر تهران هستید پ.خ. بدید)
مانیتور این مدل فول اچ دی هست، بلندگو های فوف العاده ای داره و وزنشم 2.4 کیلو هست. بازم میگم باید از نزدیک تست کنید.
نقل قول:
برند HP که الان در میزان فروش در دنیا هنوز اول هست ، خوب پس کیفیت خوبی هم داره!
کار که باید از لپتاپ بکشید ، فقط از نظر من اگر نوت بوک رو دانشگاه می برید ، فکر نوت بوک 14 اینچی باشید که خیلی بهتره....
Post added at 11:50 PM ---------- Previous post was at 11:49 PM ----------
آره میخوام لپ تاپو دانشگاه هم ببرم ولی دوستانم که dell 5010 رو دارن زیادم سنگین نیست!نقل قول:
پیشنهاد شما چیه؟ لپ تاپ های با اندازه 14 اینچ فکر نکنم تو این رنج این امکاناتو داشته باشن
اگه میشه واسه 14 اینچ هم لپ تاپ معرفی کنید تا از بین اونا هم یکیو انتخاب کنم
پس شما از بین اون سه لپ تاپ اچ پی رو پیشنهاد میدید؟
با تشکر
نقل قول:
همشون خوب هستند ، HP فعلا خریدش به صرفه تر هست.
مدل ایسوس هم خیلی خوبه.
از ایسوس این مدل هم میشه پیشنهاد داد :
ASUS N82JQ
CORE I7-1.7-740QM
4 GB DDR3
500 HDD
NV GT 335 1G DDR3
14" LED
DVD-RW
WIN 7
USB3
باتری خیلی خوبی هم داره این مدل
بین Asus A42JA و Sony VAIO F134FX
کدوم بهتره؟هم از نظر بازی هم زیبایی؟
یکی مشکلات Sony VAIO F134FX رو بهم بگه...غیر از گرونیش:31:
در ضمن کدوم کارت گرافیک قویتره؟Radeon HD 5650 یا NVIDIA GeForce GT 425M ؟؟؟
راستی تو بعضی سایتها زده نمایشگر VAIO F134FX ال سی دی تی اف تی Widescreen TFT هست...بعضی هم نوشتن led full hd...اگه کسی اطلاع داره ممنون میشم...چون خیلی مهمه واسم...
زیاد اهل بازی نیستم،سالی ماهی یک بار شاید یه بازی نصب کنمنقل قول:
y560 همه چیزش ایده ال هست فقط یک کم ظاهرش مرددم کرده.
دوستان نظر نهاییتون راجب asus a42ja چی هست؟؟
سلام
من یه لب تاب میخواستم قابل حمل .
با این مشخصات :
core i7
ram 4gb
display : 14 - 15
vga : بتونم بهاش نرم افزارهای انسیس ، اوتوکد ، فوتوشاپ رو انجام بدم . و یک بازی مثل فیفا 11 .
عمر باتریش هم خوب باشه .
ASUS N82JQ
CORE I7-1.7-740QM
4 GB DDR3
500 HDD
NV GT 335 1G DDR3
14" LED
DVD-RW
WIN 7
USB3
قیمتش چقدره این لپ تاپ؟
5650 یه سرو گردن از 425 بالاتره :5:نقل قول:
سر و گردن!
سرتر هست ولی در حد همون سر به گردن نمیرسه
اگر 5650 قابلیت سوییچ بین گرافیک سی پی یو رو داشته باشه و قیمتش کمتر باشه میارزه
در غیر این صورت با قابلیت های فیزیکس و کودا در نویدیا 425
از همه اینها بهتر gt 540 ایسر هست در 5742
تا سه ماه دیگه مدلهای gt 555m لنوو میان و با 8 گیگ رم و بلو ری و قیمت زیر 1000 دلار میترکونن
تو اين قيمت از اين بهتر گيرت نمياد واقعا عاليه .....نقل قول:
مخصوصا گرافيگش ....
سلام .
یه لپ تاپ میخوام قیمتش زیر 1.700.000 تومن باشه واسه دو کار هم بیشتر نمیخوام استفاده کنم :
1. دیجیتال آرت
2.3d
(3. کمی هم بازی نه خیلی زیاد .(call of duty رو ساپورت کنه:27: ))
واسه اولیه باید قابلیت تاچ و امکانات حداقل یه تبلت خوب رو داشته باشه واسه دومیه هم باید سرعت خوبی واسه رندرینگ داشته باشه .
میتونید یه چیز خوب معرفی کنید .
ممنون:11:
من تو تهران 1350 قیمت دارم ، تو تبریز هم که ساکنم 1380 قیمت دارم. لپ تاپ خوبیه میخواستم بگیرمش بعد دل گرفتم (ایکس پی اس)نقل قول: