شما منظور منو بد گرفتی ( شایدم من بد گفتم )نقل قول:
بهه
خسته نباشی شما
خوب کاری نداره خودت درست کن دیگه
منظور من عکس بود برای گوشی ( حالا عکس آدم - حیوون - طبیعت و ... ) نه عکس صفحه اول
Printable View
شما منظور منو بد گرفتی ( شایدم من بد گفتم )نقل قول:
بهه
خسته نباشی شما
خوب کاری نداره خودت درست کن دیگه
منظور من عکس بود برای گوشی ( حالا عکس آدم - حیوون - طبیعت و ... ) نه عکس صفحه اول
آهان
شما منظورت theme هست پس
که تو همه جا باشه
والا چی بگم
من خیلی دنبالش نبودم چند تایی هم اون قبلنا از همون mobile 9 گرفتم
این نداره؟کد:http://www.getjar.com
سلام . 5800 خیلی عالیه البته به N97 نمیرسه
ممنون برادرنقل قول:
پس این بود
ولی این رو on کرده بودم که نشون میداد
منتها من میخوام یه جایی تو صفحه نمایشش نشون بده
اونجا که یه لحظه بیشتر نمیاد
راهی داره؟
این کار رو هم کردم . وقتی اسکن رو میزنی پایین صفحه برنامه ارور میده. اصلا این پروداکت کد به چه دردی میخوره و برای چیه و اگه کد گوشی رو عوض نکنم چی میشه.نقل قول:
این لینکهای که دادید فایلهای اپدیت گوشی است .اگر هست ورژنش چنده.نقل قول:
کسی جای اپلود شدش رو سراغ داره برام بزار یا پیغام خصوصی بده.نقل قول:
با تشکر:11: !؟
و ارزوی نشاط:20: و سلامتی:40: و موفقیت:10:....
نه عزیزنقل قول:
نگفتم که تم ، گفتم عکس
مثل این مثلا :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو اون سایت فکر نکنم باشه
من دو سوال خیلی مبتدی دارم
1_ وقتی چند تا برنامه باز باشه و کلید منو را می گیریم لیست برنامه های باز می یاد...در سیمبین های قبلی با زدن کلید c در این حالت می توانستیم برنامه ها در همینجا ببندیم...در 5800 کدام کلید کار دکمه c را می کند؟
2_در گوشی های سیمبین سری 60 برای تیک زدن چند فایل یا فولدر یا اس ام اس از دکمه "مداد" استفاده می کردیم...در 5800 برای تیک زدن و انتخاب باید از چه دکمه ایی استفاده کنیم؟
3( آیا هنگ ردن ها و اشکالات موزیک پلیر با آپدیت رفع میشود؟ و اگر گوشی را بیرون بدهم از کجا بفهمم که آپدیت شده و فریمور تغییر کرده است؟
پیشاپیش ممنون
1:هر نرم افزار رو که میخوای ببندی باز کن و از منوش exit رو انتخاب کن!نقل قول:
2:از منو گزینه مارک استفاده کن
3:کدوم اشکالات؟ اول بگید اشکال چی هست!
1_بدون ورود به برنامه نمی شه بستش؟
2_برای هر کدام تک تک که کار سختیه.....
3_ مشکلی نیست جز هنگ ...یا اجرا نشدن درست برنامه....
GPS کجا بود؟ اسم آنتنی هست که داری ازش سیگنال می گیری.نقل قول:
هممم
یعنی محسن جان هر منطقه یه آنتن مجزا داره؟
فکر میکردم جی پی اس ایناشه:31:
جلل الخالق
والا من رو n70 بود n90 بود چی بود رو اون دیدم وقتی میرفت رو اسکرین سیور نشون میداد وسطه صفحه
گفتم نکنه این گوشی هم بلد باشه
----------نقل قول:
نه داریوش جان این دقیقا آنتنها را نشون می ده و ربطی به GPS نداره
و به اسکرین سیور یا چیز دیگه ای نداره چون بالای صفحه همیشه هر آنتنی که به گوشیت وصصل باشه رو نشون می ده
وقتی کلید منو رو می زنی روی هر برنامه ای که می خوای ببندیش کلیک کن و چند ثانیه نگه دار ، گزینه Exit میاد.نقل قول:
پست 6679 رو دیدی ؟نقل قول:
يكي يه X-plore بده به من كه رو ورژن 51 كار كنه!!!
یعنی کسی نمیتونه جواب منو بده ؟ کسی گوشی رو نداره که به ما جواب بده؟نقل قول:
آره ولی این سایت زیاد جدید نمیزاره :41:نقل قول:
سایت gallery.mobile9.com هر روز جدید میزاشت
نقل قول:کد:http://rapidshare.com/files/416803763/X-plore_v1.51_Signed_Cracked.sis
سلام. لینک برنامه divx player که رجیستر شده باشه و یا قابل رجیستر باشه رو اگه میشه بزارین واسم.
یه ورژن رو نصب کردم که رجیستر نشده بود و فیلم divx رو فقط صداش رو نشون میداد و تصویر را پخش نمیکرد!
1. مشکل از دوستتونه نه گوشیش! از طرفی سیمبین یعنی برنامه! کلی برنامه جانبی کمکی هم هستنقل قول:
چند تا سوال داشتم شاید تکراری باشن ولی چون تعداد صفحات خیلی زیاده وقت نمیکنم بخونمشون:
1-سرعت گالری تصاویرش خوبه؟ چون دوستم 5230 داره و سرعتش پایینه
2-سرعت گوشی توی خوندن فایل های pdf چطوره؟ مثل این برنامه های جانبی نیست که برای رفتن به صفحه ی بعد توی یه فایل باید 10 ثانیه و حتی بیشتر صبر کرد؟
3-سرعت خوندن فایل های word چطوره؟
4-بلندی صداش چقدره؟ مثلا در مقایسه با گوشی N73
فعلا همینا به نظرم رسید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2. خیلی خوبه! پی دی اف های حجیم رو خیلی خوب باز مکینه
3. تست نکردم ولی وقتی پی دی اف رو اونطوری باز کنه ورد که بچه بازیه
4. اسپیکر 5200 وات!!! دالبی ساراند نیست! گوشیه! ولی در حده خوش هم کیفیت داره هم قدرت به همراهه صدای استریو
QUOTE=MOHAMMAD2010;5359643]آره ولی این سایت زیاد جدید نمیزاره :41:
سایت gallery.mobile9.com هر روز جدید میزاشت[/QUOTE]
:31:ماشالله پتانسیل
یعنی هی عوض میکنی برادر؟
دسته شما درد نکنهنقل قول:
ایمان جان این اون چند ثانیه delay رو نداره؟
احتمالا اون موضوعه پخش صدا و پخش نکرده تصویر از codec ای بوده که باهاش کانورت کردننقل قول:
گوش نداشته برای همین نتونسته پخش کنه
اگه خودتون تبدیل میکنید mpeg 4 یا xvid استفاده کنید مشکللی پیش نمیاد
------------نقل قول:
چند صفحه قبل را اگه می دیدی گذاشته بودم به پست 6662 مراجعه کن
موفق باشی
5800 کار کرده نبود
پ.خ کنید
FreeiSMS_AllInOne_v1.09_Final_Express_Signed :
کد:http://www.gczm.net.cn/download/FreeiSMS_AllInOne_v1.09_Final_Express_Signed.sisx
مرسی برادر
این همونیه که اگه رو گوشی دو طرف نصب باشه sms رو کمپرس میکنه میفرسته؟ کاراکتر مجاز رو افزایش میده؟
ولی کلا بچه ها اینطور که معلومه چت با این برنامه shmessnger از همه چی تو متنی ها به صرفه تره! خیلی زد و بدله اطلاعات داشته باشه ساعتی 50-100 میافته گویا!
البته خودم تجربه نداشتم از اینور اونور شنیدم
با عقلم جور در میاد یه جورایی
راستی برای چت با nimbuzz و ebuddy اصلا حال نکردم، جالب نبودن
آیدین جان دستت درد نکنهنقل قول:
میگم برادر این چه طوره برنامش
چه مزایا و معایبی نسبت به بیلت این گوشی داره؟:20:
قابلی ندارهنقل قول:
من خودم هنوز با این ورژن کار نکردم (با 1.45 هم کارم راه میوفتده ) ولی مثلی که کرک شده هستش و نباید 3 ثانیه delay رو داشته باشه
داریوش عزیز این برنامه مخصوص گوشیهای 5800 و X6 و N97 هستش و سازگاری کامل با این گوشیها داره و در ثانی ساخت خود شرکت Divx هست که شما می تونی با خود گوشیت بری به آدرس m.divx.com و از همونجا دانلود کنیش پس به نظر من بهتر از برنامه های دیگه مخصوص Divx player هستنقل قول:
سلام ب عزيزان
كسي نرم افزار قرآن واسه5800 سراغ نداره؟
يا اينكه كركي سريالي برايASGATech Quran v3.04 S60v5)چون تريالش 1روزس
وديگر اينكه كسي در مورد 1 گوشي دوسيمكارته ي خوب اطلاعاتي داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من قرآنه سایته خودم رو نسخهی موبایلش هم چه آفلاین چه آنلاین زدم
منتها مشکلی که تو آفلاینش هست اینه که لینک ها کار نمیکنن!×! نمیدونم چرا
خوب حجمه سوره ها هم زیاد بعضا برای آنلاین صرف نداره
ولی در کل قرآن چند تایی تو موبایل 9 بگردید باید پیدا کنه
کار میکنن اکثرا روی این گوشی هم بعضا هم جاوا هستن
مشکات هم بد نیست اونم جاوا هست وطنی هم هست
کد:http://www.google.com/custom?domains=www.-----------&sitesearch=-----------&q=%D9%82%D8%B1%D8%A2%D9%86&sa=%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%AC%D9%88&client=pub-5802988291320060&forid=1&ie=utf-8&oe=utf-8&cof=GALT%3A008000%3BGL%3A1%3BDIV%3A000000%3BVLC%3A000000%3BAH%3Acenter%3BBGC%3AFFFFFF%3BLBGC%3AFFFFFF%3BALC%3A0000FF%3BLC%3A0066CC%3BT%3A000000%3BGFNT%3A0066CC%3BGIMP%3A0066CC%3BL%3Ahttp%3A%2F%2Fwww.-----------%2Ftemplate%2Fimages%2Fheader.gif%3BS%3Ahttp%3A%2F%2Fwww.-----------%3BFORID%3A1%3B&hl=fa
ebuddy یه خوبی داره میتونی چند تا یاهو گوگل و ... با هم لاگین کنی.نقل قول:
و مصرف پولش از همه کمتره.
و تنها نرم افزاری هست که همه رو پوشش میده:
facebook,myspace,,google,yahoo,msn,.....
والا من که غیر از یاهو با چیزه دیگه ای چت نمیکنم
ای بادی رو خیلی کار نکردم ولی محیطه shmessenger بیشتر شبیهه یاهو مسنجره گمونم و همینطور امکاناتش
ولی رسیدم دوباره یه تست میزنم ببینم این دفه چی ریختی میشه
با onscreen keyboard هم جالب میشه
این ورژن 4 ASGATech Quran هستش من نصب دارم و جایی هم ندیدم کرک یا سریال بخوادنقل قول:
کد:http://rapidshare.com/files/417168325/Quran_92413.sis
---------------نقل قول:
کاملا درسته این ورژن جدیدش هم که اومده هم Conference داره و هم Ignore کردن داره و همونطور که داریوش جان گفتن Onscreen keyboard هم قابلیت خوبیه واسه گوشیهای تاچ
میگم بچه ها جایی رو سراغ دارید که این agile messenger رو کرک شدش یا key gen ای چیزی براش داشته باشه؟
رو n gage qd م فقط این مسنجر نصب میشه که اونم پولیه و وصل نمیشه به سرور
بد رفته رو مخم
دوستان سلام !
پسرخالم این گوشیو داره لاک کد گوشیشو فراموش کرده . باید چیکار کنه حالا ؟!
این قایلیتی که چند تا رو از یه نوع میشه لاگین کرد خیلی به کارم میاد مثلا من 3 تا یاهو دارم.
بعلاوه پشتیبانی از اون همه چت سایت ها مختلف با یه بار لاگین همه کارهام زود انجام میدم.
نقل قول:
بايد با جف ريست كنه!
از H.VIKE كمك بگير....
بگو سورنا گفته اون روشي كه توي يكي از تاپيكهاي فروم همسايه بود و با برنامه جف بود بهت بده!:10:
سلام.من اولین باریه که میام تو این تاپیک .من قصد دارم واسه داداشم یه 5800 بگیرم.کلا این گوشیه بررسی کردم نصبت به قیمتش گوشیه خوبیه ولی چیزی که منو مردد میکنه تاریخ عرضه این گوشیه .2008 زیادی قدیمیه .حالا به نظر شما دوستان من این گوشیو بگیرم یا برم یه گوشی تولید 2010 بگیرم.
بنده عذر میخوام . ولی تاریخ تولید استثنائا برا این گوشی کارایی نداره .نقل قول:
مهم اینکه این گوشی هر روز داره اپدیت میشه و به روز هستش.
پس نگران نباشید. ضرر نمیکنید.
َS60V5 فعلا آخرین پلتفرم نوکیا هست! یعنی هموشون در 90% موارد با هم مشابه هستند!نقل قول: