قسمت encapsulation رو جلوش کلیک کن و بذار رو بریج و next رو بزن یه عکس دیگه هم بذار
Printable View
قسمت encapsulation رو جلوش کلیک کن و بذار رو بریج و next رو بزن یه عکس دیگه هم بذار
زنگ زدم پارس! درست شد.:46:نقل قول:
یه سوال کوچیکی داشتم
آیا ممکنه که ویروس داخل مودم ADSL جای بگیره ؟
منظور من اینه که مثلا اگه مودم رو به یه سیستم کاملا آلوده وصل کنیم ،
آیا ممکنه ویروس مثل یه فلش یا حافظه جانبی واردش بشه و چنانچه به سیستم دیگه وصل شد، منتقل بشه ؟
همچین ویروسی فکر نکنم تا حالا ساخته شده باشه.نقل قول:
نقل قول:همین یه پیشنهاد بود؟!نقل قول:
سلام .
مودم های asus و tp-link خوبه . بستگی داره چقدر بخوای هزینه کنی .
من TP-LINK/ TD-W8901G خریدم 56000 تومن. برام خوب کار میکنه .
سلام دوستان ...
یک مودم ADSL2+ میخوام که WIFI داشته باشه بشه به موبایل و ادوایس های دیگه وصلش کرد و از اینترنت استفاده کرد قیمتش هم 40-60 باشه ...
نظرتون در مورد برند D-LINK چیه ؟
دوستان عزیز من رفتم بالاخره یه مودم دیتاشین خریدم . البته رفته بودم D-Link بخرم اما دیدم 3 تومن بذارم روش اینو بهم میده . 3 سال گارانتی تعویض خود مشهد داره و یه آنتن 5 dbm هم روش اضافه بر 2dbm داره. فعلا هم بعد از 10 روز راحته و مشکلی نداره از دیتاشین فقط راک هاش رو دیده بودم اما این بنده خدا کارش فقط شبکه است و قطعه فروش نیست . میگفت تا 300 متر فضای آزاد جواب میده . 100 متر هم فضای بسته
[HTML]http://www.datasheen.com/D902AW.htm[/HTML]
مودم Asus am604g چطوره ؟نقل قول:
سلام من یه مودم micronet sp3362 دارم وقتی که ویندوز 64 بیتی نصب کردم دیگه برنامه اش نصب نشد که نشد لطفا مرا راهنمایی کنید؟
از سایتش درایور مخصوص 64 بیت رو دانلود کنید در ضمن از قسمت آپدیت ویندوز هم میتونید مشکلتون رو حل کنیدنقل قول:
من خودم AM602 رو خریدم 40 تومان. رفیقم هم با همین حدود قیمت می خواد...نقل قول:
شاد و پیروز باشین :10:
نوروزتان پیروز :11:
سال نوی همه دوستان مبارک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ارسال اولین پست تون رو بعد از دوسال عضویت تبریک می گم. ایشالله امسال بیشتر ببینیمتون !!نقل قول:
اگه بگین ویندوزتون چیه ، لینک درایور رو واستون میفرستم ( Xp,Vista,win7 ) ؟؟
دوستان سلام سال نو مبارک
من tp link 8811 دارم اپدیت کردم ولی اشتباهی به جای ورژن 1 ورژن 5 ریختم..هرچی رسیت میکنم درست نمیشه وقتی 192.168.1.1 رو میزنم مدل مودم رو 8810 مینویسه حالا من چیکار کنم
با تشکر
---------- Post added at 05:31 PM ---------- Previous post was at 05:27 PM ----------
اقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه میشه کمک کنید به من
لینک فایل Firmware ای که دانلود کردی رو واسم بفرست ، تا اول ببینیم چی ریختی و بعد حلش کنیم.نقل قول:
اقا بفرما من اینو ریختم
با تشکر که زود جواب دادیکد:http://www.tp-link.com/support/download.asp?a=1&m=TD-8811&h=V5
---------- Post added at 05:52 PM ---------- Previous post was at 05:50 PM ----------
به جای اینکه ورژن 1 رو بریزم ورژن 5 ریختم و حالا مدل مودم 8810 مینویسه
کد:http://www.tp-link.com/support/download.asp?a=1&m=TD-8811
1- اول مطمئن شو که ورژن مودمت 1 هستش و یه وقت V4 نباشه:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- اگه مطمئنی ورژن 1 هستش ، فایل V1 رو دانلود و بعد نصبش کن.
اول TD-8811_081010 رو امتحان کن ، نشد برو سر دوتای بعدی .کد:http://www.tp-link.com/support/download.asp?a=1&m=TD%2D8811&h=V1
مرسی از راهنماییت ولی دوست عزیز فایل درست هم که میریزم ارور میده هر کاری کردم نشد
خیلی ممنون ازت
1- Error اش چیه؟
2- الآن باهمون مودم وصلی به نت یا با Dial-up اومدی؟
راستی میشه این سوالمو جواب بدی
من موقع دانلود بعد از اینکه 10 20 mbدانلود میکردم مودم خود به خود هنگ میکرد مجبور میشودم روشن خاموشش کنم تا درست شه به isp زنگ زدم گفتن ما مشکل ندارین
موندم مشکل از کجاست واسه همین گفتم اپدیت کنم تا شاید درست شده که زدیم خراب کردیم
---------- Post added at 06:15 PM ---------- Previous post was at 06:12 PM ----------
مودم الان کار میکنه اره با مودم وصلم وقتی فایل اپدیت رو میزارم این اروور رو میده Fatal error during image uploading.
بعدش مودم خودش rstart میشه
1- با IE میری یا Fire fox ؟ حتما با IE برو.
2-دارم یه ایمیل به tp-link میزنم ، شماره سریال دستگاه رو از برچسب پشت مودم واسم بفرست. کامل.
این ربطی به مودم نداره و معمولا به سروری که فایل رو ازش میگیری و نحوه ارتیاط شما با اون داره. مثلا استفاده از -----شکن ها یا ...نقل قول:
با هر مرورگری که فکرشو کنی رفتم: opera fire fox ie Google Chrome
---------- Post added at 06:22 PM ---------- Previous post was at 06:21 PM ----------
ببخشید که شمارو خسته کردم
---------- Post added at 06:23 PM ---------- Previous post was at 06:22 PM ----------
راستی شما کدوم مرورگر رو پیشنهاد میکنید واسه تنظیمات مودم؟
فقط IE.نقل قول:
سریال رو ندادی!!!
09470802418
mac که لازم نیست؟/؟
سلام
آقا امکان تبدیل مودم به شبکه هست؟! من یه کیس قدیمی دارم که روش ویندوز اکس پی نصبه و یه لپ تاپ که روش 7 نصبه. مودمم هم AM602 هست که با USB به کیس و با کابل RJ-11 به لپ تاپ وصلش کردم. می خوام بدونم می شه؟ اگه آره خواهشن توضیح بدین
سپاس
سلام دوست عزیز ، یه سر به این بزن ، همین سوال رو واسه یکی از دوستان کامل تشریح کردم. سوالی بود همونجا درخدمتم:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=395133
fsh_num7 عزیز ، این هم پاسخ واحد پشتیبانی TP-LINK .نقل قول:
من مشکل رو کامل بهشون انتقال دادم و گفتم که دقیقا مودمت چیه و چی رو اشتباهی نصب کردی:
مراحلی رو که گفته طی کن ، مشکی بود بفرما . . ..
نقل قول:
Dear A.Solouki,
Thank you very much for your email requesting information about our product.
1. Please manually configure a IP address on your computer.
If you are using windows XP, start ->control panel->double click “network connections”-> right click “local area connection”, select properties-> double click” internet protocol TCP/IP->check “using the following IP address”,
IP address: 192.168.1.X (like 192.168.1.2)
Subnet mask: 255.255.255.0
Default gateway: 192.168.1.1
2. turn off the modem, press and hold the reset hole with a pin, turn on the modem while you holding down the reset hole,
3. Keep holding the reset hole for about 10 seconds
4. Release the reset hole
5. Open your internet explorer, type in 192.168.1.1 in the address bar, if it is successful, then you will see the page:
Note: the letters are big, and it only shows [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] in the address bar
6. Update the old firmware
7. Please open the internet explorer again, and log in the page again, you will see it comes back to the old firmware.
Any further help please feel free to let me know.
To get technical support more quickly, please go to [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Best Regards
سلام
وقتی پورت کابل USB رو عوض میکنم دیگه وصل نمیشه؟؟ چه کار کنم؟؟
سلامنقل قول:
خوب عوض نکن!!! :31:
اگه دقت کنی ، حتی وقتی فلش مموری (که Driver نداره) رو به همون usb ای که قبلاٌ زدی ، بزنی ، سه سوته میشناسه. ولی اگه جاش رو عوض کنی باز چند ثانیه ظول میکشه تا install کنه!
بعضی دستگاه ها ؛ اینجوری میشن و وقتی usb رو عوض میکتی سیستم قاط میزنه و باید 2باره Driver رو بریزی.
فقط میتونم بگم خاک پاتیم اقا شرمنده کردی:40:
با سلام وقتی مودم روشن میکنم به اینترنت وصل نمیشه ولی وایرلس به اینترنت وصله.کامپیوتر ریست میکنم اینترنت وصل میشه.ولی اگه مودم خاموش روشن کنم باز باید کامپیوتر ریست کنم.ویندوزم سون!Asus DSL-G31
سلام به همگی .
دوستان کسی هست که بنده را راهنمایی بکنه که چطور میشه مودم Zyxel Wireless رو بریج تنظیم کرد؟ تنظیمات دیگه هم داره که من باید رو ویندوز اعمال کنم؟ من که هرکاری کردم نشد. تو فروم هم جستجو کردم نبود.
سلام دوستان
1- این جمله رو نفهمیدم ! یعنی وقتی مودم با LAN به PC وصل هست و مودم رو روشن میکنید ، نمی تونه به نت وصل شه و چراغ DSL قرمز و چراغ Wireless سبز میشه؟نقل قول:
2- از کجا میدونید که Wireless به اینترنت وصله؟ با لپ تاپ چک میکنید؟
3 نوع کنکشن PPPoE هستش یا Bridge?نقل قول:
4- ورژن Firmware مودم چنده؟
------------------------------------
1- شرمنده ، فضولی نباشه! چرا میخوای bridge کنی؟ الآن مشکلی داره؟نقل قول:
2- اصلا دست به سیستم نزن ؛ این تغییرات فقط باید تو خود مودم (192.168.1.1) صورت بگیره.
راهنمای تنظیمات
SMC-7901BRA4
کد:http://rapidshare.com/files/368377600/7901BRA4.pdf
با سلام
درایور DSL-2520U D-LIMK رو می خواستم ازتون ممنوم میشم کمکم کنید
با سلام خدمت دوستان
درایور مودم D-LINK DSL_2520U رو می خواستم
متشکر میشم اگه کمکم کنید
صرفا برای یادگیری :31:نقل قول:
- شرمنده ، فضولی نباشه! چرا میخوای bridge کنی؟ الآن مشکلی داره؟
2- اصلا دست به سیستم نزن ؛ این تغییرات فقط باید تو خود مودم (192.168.1.1) صورت بگیره
بالاخره تونستم بریج کنم ، این راه را رفتم اول تنظیمات رو کارت شبکه انجام دادم . بعدش از طریق Wizard مودم تونستم رو بریج وصل بشم. این تنظیم کارت شبکه و وارد کردن آی پی و DNS اصلا لازم بود که من انجام دادم ؟ بعدش اینکه حالا مشکل مودم من هست یا نه بعد از تغییرات برای بار اول حدود 10 دقیقه ای طول کشید تا به اینترنت وصل شد هر کار میکردم برای وصل شدن ارور 651 میداد .اما خب الان سریع وصل میشه .
اگر DHCP مودم فعال باشه و کارت سبکه رو روی اتومات بگذارید و سیستم خودش IP بگیره دیگه تو حالت بریج هم نیاز نیست DNS ست کنید.نقل قول:
حتما شما هم به خاطر گند کاری شاتل از بریج می خوای استفاده کنید.
سلام دوستان
من سایت Dlink رو دیدم ولی واسه این مودم فقط راهنمای نصب رو گذاشتن!!! و درایورش نبود. یه ایمیل زدم بهشون. لینکش رو براتون send میکنم.نقل قول:
-------------------
عموما برای تبدیل PPPoE به Bridge و برعکس نیازی به دستکاری تنظیمات سیستم نیست. من خودم شخصا PPPoE رو ترجیح میدم.نقل قول:
-----------------------
یه سوال؟ من ART1 شاتل دارم (5 ساله). با Bridge چه دردی دوا میشه؟نقل قول: