نقل قول:کد:http://www.vizgin.com/remover.php
Printable View
نقل قول:کد:http://www.vizgin.com/remover.php
نقل قول:
شما احیانا همزمان یاهو مسنجر و یاهو میل رو با هم باز نمیکنید؟
یعنی همزمان تو هر دو لوگین کرده باشید
چرا دقیقا همین کارو میکنم
به خاطر همین دی سی میشم
یعنی نباید لوگین بشم با هر دوتاش؟؟؟؟؟؟؟؟؟
---------- Post added at 05:09 PM ---------- Previous post was at 05:04 PM ----------
یه سوال دیگه اینکه قبلا از طریق سایتایی مثل این
میشد متوجه شد که شخص مورد نظر اف هستش یا اینکه اینویزیبل شده اما الان اصلا درست کار نمیکنهکد:http://www.invisible.ir/
یعنی من برای ای دی خودم یا دوستام امتحان میکنم با اینکه اینویزیبل شدیم اما اف نشون میده
در صورتی که قبلا اینطوری نبود
میشه لطف کنید و بگید چرا اینطوری شده یا اینکه الان از کجا میتونم بفهمم که دقیقا شخص مورد نظرم اف هست یا اینویزیبل؟؟؟؟؟
بازم شرمنده اگه پشت سر هم سوال میکنم:11:
بله دقیقا مشکل همین هستنقل قول:
نخیر نباید همزمان با هم لوگین کنید
با سلام
چند وقتیه که من نمیتونم وارد یاهو مسنجرم بشم و وقتی sign in میزنم یعد از چند ثانیه میگه مشکلی وجود داره یا یوزر و پسورد شما اشتباهه!(ورژن 9) به نظر شما مشکل از کجاست ؟ من باید چی کار کنم؟
با تشکر
چند حالت میتونه داشته اشهنقل قول:
1- یوزر و پسورد رو اشتباه زده باشید
2- پرو // کسی رو فعال کرده باشید
3-اینترنتتون دچار مشکل شده باشه
4- نرم افزار دچار خلل و مشکلی شده باشه
به نتیجه ای رسیدید؟نقل قول:
دوستان yahoo messenger تون باز میشه ؟
ماله من از دیشب ساعت 11 باز نمیشه
با چند id چک کردم همینه
دوست خوبم برای همه همینطوره
یک الا دوشب باید همین طوری باشه یعنی مشکل از سیستم من و شما نیست
این مشکل سراسریه
سلام بچه ها
چجوری از توی پروفایل یه نفر آدرس ایمیلشو پیدا کنم ( منظورم از ایمیل همون آیدیشه)
چون پروفایل هر کسی با اسم و فامیل و جنسیت طرف لود میشه نه با آیدیش
ممنون ...فوریه ها ا ا :46:
جوابشون این بود که از نسخه بتا ورژن 11 استفاده نکنیم ولی نمیدونم دقیق باشه یا نه خودم تست نکردمنقل قول:
نسخه 10 فول رو باید نصب کنم بینم این مشکل رو داره یا نه
نقل قول:نقل قول:
مشکل از سمت مخابرات بوده به علت مسائل مربوط به چهارشنبه آخر سال که در حال حاضر رفع شده و دیگه مشکلی نیست
سلام
من مشکل ندیدن متن در یاهو مسنجر رو دارم.نرم افزار Malwarebytes' Anti-Malware رو هم دانلود کردم اما نتونستم اپدیت کنم چون سرورش قیلتره!با همون ورژن قدیمی یه اسکن کردم 11 کورد پیدا کرد ، ولی بازم درست نشد!
کسی میتونه فایل های اپدیت رو بهم بده؟
چهارشنبه سوری!نقل قول:
از Vqn استفاده کُننقل قول:
:18: خوب ندارم که میگم!!!نقل قول:
وگرنه استفاده میکردم!
راهی نیست؟
سلام من چطوری میتونم بفهمم یک نفر ان هست یا نه؟
منو فراموش کردید ؟... یا کلا راهی نداره؟:13:
سلام من با اینترنت gprs ایرانسل کار میکنم اما نمیتونم کسی رو اد کنم به نظر شما مشکل از کجاست؟
نقل قول:
اگر منظورتون اینه که یک نفر بصورت مخفی وارد شده باشه از طریق سایت زیر :
ولی اگر منظورتون اینه که ببینید یک نفر انلاین هست بصورت عادی یا نه ، شما باید یاهو مسنجر رو لوگین کنید و آی دی طرف رو ادد کرده باشید اگر چراغ یاهو مسنجرشون روشن بود آنلاین هستند و الا آنلاین نیستند و یا بصورت مخفی در حال گشت و گذار هستندکد:http://detectinvisible.com/
فکر نمیکنم هیچ کدوم از اینا باشه ولی نرم افزار رو دوباره نصب میکنم ببینم چی میشه!نقل قول:
با تشکر
نقل قول:
اگه منظورتون پروفایل هر ID هست که بعد از ورود به پروفایل تو قسمت info میتونید ID رو هم ببینید ولی بیشتر
مواقع این قسمت رو همه Hide میکنند یا فقط برای کانکشن یا دوستان خودشون visible میکنن ..
غیر از این راه دیگه ای نیست :13:چون خودشون hide کردن :46:
چیکار کنم موقعی که پسورد ایمیلم -- شد یا یادم رفت بدون اینکه اون سوال های امنیتی و تاریخ تولد رو بدم با دادن یک ایمیل پسورد رو به این ایمیل بفرسته برام؟
ممنون
نـــِمیشـــه!نقل قول:
سلام ،من نمیتونم با یاهو مسنجر کار کنم یعنی بعد از لاگین نمیتونم پی ام بدم یا آف بخونم تمامه صفحات خالیه تا حالا چندتا ورژن نصب کردم اما جواب نداده البته تا قبل از آپدیت ویندوز سالم بود در ضمن من با ویندوز ویستا نسخه HOME PER اورجینال کار میکنم لطفا کمکم کنید.ممنون
سلام
آقا توی یاهو مسنجر نمیشه کاری کرد که از راست به چپ بنویسه؟
برای ذخیره کردن کامل گفتگو آیا راحی به جز فایل تکست هست ؟ مثلا اگه یه سری عکس و یا فایل رد و بدل کرده باشیم میشه به همون صورتی که مسنجر باز هست و میبینیم مشاهده کنیم
3 اگه من بخام توی مسنجر دنبال یکی بگردم که مثلا در مورد نصب ماهواره ازش کمک بخام چطور باید جستجو کنم؟ اصلا این اتاق های گفتگو که میگن کجا باید پیدا کرد
سلام
من یاهو مسنجر 8 دارم
رو ویندوز قبلیم قشنگ کار میکرد
ویندوزمو عوض کردم رو این ویندوز اصلا لاگین نمیکنه
دلیلش چیه؟
نقل قول:
شما ورژن جدید رو دانلود و نصب کن چون احتمالا ویندوز 7 یا ویستا نصب کرده باشید و تداخل ایجاد شده باشه
ورژن 8 از لحاظ امنیتی خیلی در سطح پایینی قرار داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
چطوری میتونم ایدی خودمو از لسیت یه نفر حذف کنم ؟
آقا ما اول تو سف بودیما :31:نقل قول:
بی نوبت چرا رد میکنی:27:
این 11 ای که دوستان گزاشتن beta هست که
نسخه نهایی نداره؟
حوصاله کرش کردن و ... اش رو ندارم:31: با فارسی سازگاره؟
ctrl+shift بزنیم هنگ نمیکنه بعد از چند بار؟
رم و سی پی سو از 10 بیشتر استفاده میکنه؟×!!×!:27:
هنوز نسخه بتا هست و نسخه فاینال نیومدهنقل قول:
در ضمن اونی که میگی هنگ مکنه وقتی تغییر زبان میدی روی فارسی مربوط میشه به نسخه 9 و 10 که روی ویندوز xp نصب بشه
من نسخه 11 رو تست نکردم ببینیم روی xp چطوره چون بیش از 12 سال هست که ویندوز xp ندارم و اط7 دارم استفاده میکنم
نصب کن ببین چطوره امیدوارم مثل نسخه های 9 و 10 روی xp موقع تغییر زبان هنگ نکنه
کسی میدونه نسخه نهایی مسنجر 11 کی میاد بیرون ؟
ببخشید بهترین ورژنی Yahoo! Messenger برای ویندوز XP کدوم ورژن هست؟
نه برادر
من الان مشکلی ندارم با 10
راحت تغییره زبان میدم
10.0.0.1258-us هست ورژنم
نقل قول:
هنوز تاریخ ارائه نسخه نهایی مشخص نیست
ورژن 8 بهترینش بود ولی چون از نظر امنیت مشکل داشت توصیه میشه از نسخه های نهایی استفاده کنید مثل 11 بتا و یا 10 فولنقل قول:
پس اون سوالت چی بود که میگفتی هنگ میکنه یا نمیکنهنقل قول:
خوب پرسیدم که مطمئن شم دیگه:31:
چون 9 مثلا هنگ میکرد رو xp sp2
خوب الآن مطمئن شدی؟ :31:نقل قول:
فکر نکنم هنگ کنه چون همون ورژن 9 برای بعضی ها این مشکل وجود داشت و برای برخی دیگه وجود نداشت
مثلا برای خود من این مشکل بود و اون زمان ورژن 8 مجبور بودم استفاده کنم و یا قید زبان فارسی رو تو ورژن 9 و 10 باید میزدم
من از یه جا دانلود کردم نوشته بود 11 پس اون چی بود؟؟؟نقل قول:
هنوز تاریخ ارائه نسخه نهایی مشخص نیست
تو ورژن های جدید بدلیل رفع مشکلات و راه های نفوذ دیگه نمیشه فعلا کاری کرد ولی در ورژن 8 نرم افزاری با نام dab بود که اینکار رو انجام میدادنقل قول:
برادر مرلین خوب منی که میخوام 12 مگ دانلود کنم با این سرعت زیر خاکی باید بدونم که چه مشکلاتی داره یا نه؟:31: خوب دارم همین کارو میکنم دیگه
ورداشتن زیادی بخش بخش کردن الان 3 تا تاپیک یاهو داریم
از طرفی تو اونا مشکلات بعد از نصب مورد ببرسی قرار میگیره من الان قبل از نصب رو دارم میپرسم و امکانات ورژن جدید رو