اولین کار اینه که تو قسمت paragraph روی آیکون line spacing کلیک کنید و با انتخاب همه متن فاصله مشخصی را انتخاب کنید .نقل قول:
Printable View
اولین کار اینه که تو قسمت paragraph روی آیکون line spacing کلیک کنید و با انتخاب همه متن فاصله مشخصی را انتخاب کنید .نقل قول:
سلامنقل قول:
شما باید همه سطرها را انتخاب کنی و سپس در زبانه home به گروه Paragraph بری.
حالا گرینه Line and paragraph spacing(این گزینه کنار سطل رنگ است) را انتخاب کن و مثلا اندازه 1.5 را انتخاب کن.
شما رو بخدا اگه بلدین سریع جواب منو بدین، چون باید هر طور شده تا آخر این هفته پایان نامه رو تموم کنم و تحویل بدم.
بعد از اینکه روی شماره هر لاین (مرحله 2)کیلیک کردید مرحله سوم رو انجام میدید وnew bulletکیلیک میکنید واز پنجره باز شده هر حرف یا بولتی که خواستیدرو انتخاب کرده ومیرید سراغ لاین بعدی (مرحله دوم)روی شماره 2کیلیک کنید که خط دوم تغییر کنه و....نقل قول:
اینجا عکسشو گذاشتم
کد:http://www.upload4files.tk/download.php?file=989c6f0dd29c090fe3f2ebc57d64f497
یا این روش:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=3880187
نقل قول:سلامنقل قول:
با تشکر از راهنمایی شما ، ولی مشکلم با کاری که گفتید درست نشد
لطفاً به این عکس نگاه کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فاصله بین پی نوشتهای شماره 17 و 18 و همچنین 28 و 29 درست نشدن
مثل این قبیل فاصله ها در تمام فایل وجود داره و با گزینه Line and paragraph spacing
هم درست نشد ، اینم بگم که این فاصله به وسیله Enter به وجود نیامده
سلامنقل قول:
با Ctrl + H پنجره Replace رو باز کنید.تو قسمت Find waht بنویسید p^p^
و تو قسمت replace with بنویسید p^ و Replace all رو بزنید. ببینید با این روش فاصله ها از بین میره؟!
سلام
میخوام شماره صفحه بزنم برای فایل وردم ولی میخوام چند صفحه اول الف ب ...
بعد از یه صفحه به بعد شماره 1 2 3 ... بخوره چیکار باید بکنم؟
از دوستان کسی نیست که در این زمینه راهنمایی کنه ؟؟نقل قول:
ممنون
تو این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تمام موارد آموزشی و نکاتی که قبلاً اشاره شده فهرست بندی شده,می تونید قبل از دادن پست مطالعه بفرمایید.نقل قول:
و این هم جواب شما ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر میکنم Word شما Portable باشه که این مشکل پیش میاد و اگه به صورتنقل قول:
کامل Microsoft Office رو نصب کنید ، این پیغام ظاهر نمیشه
سلام دوستان یه و سوال در مورد این نرم افزار داشتم خیلی هم بهش نیاز دارم
وقتی توWORDفارسی مینویسم و بعدش یه کلمنه اینگیلیسی اون کلمه اینگیلیسی میاد پشت کامه فارسی.....چه جور میتونم درستش کنم که جلوی همون کلمه فارسی بمونه؟
خیلی واجبمه
[QUOTE=Darya-eng;6474981]بعد از اینکه روی شماره هر لاین (مرحله 2)کیلیک کردید مرحله سوم رو انجام میدید وnew bulletکیلیک میکنید واز پنجره باز شده هر حرف یا بولتی که خواستیدرو انتخاب کرده ومیرید سراغ لاین بعدی (مرحله دوم)روی شماره 2کیلیک کنید که خط دوم تغییر کنه و....
[/QUOTEاینجا عکسشو گذاشتم
کد:http://www.upload4files.tk/download.php?file=989c6f0dd29c090fe3f2ebc57d64f497
یا این روش:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=3880187
ممنون از اینکه جواب منو دادید. اما بنده متوجه توضیحاتتون نشدم. منظورتون از مرحله دوم و سوم چیه؟ اگه امکان داره واضح تر توضیح بدین. در ضمن عکسی که گذاستین نمی یاد. شاید اشکال از اینترنت من باشه که dial up هستش. اگه امکان داره عکس رو یه جای دیگه upload کنید . ممنون
اگر بیشتر کلماتتون فارسی است وتعداد محدود وکمی انگیلیسی است باید در منوی homeروی این اپشن که با کادر قرمز مشخص شده کیلیک کنید واون اپشنی که در خط پایینی (زردرنگ)شدهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این عکسو نگاه کنید:
کد:http://tak-download.persiangig.com/----------/Word2007/Part1/25.JPG
اما اگر انگلیسیها بیشتر باشد برعکس عمل میکنید(چپ به راست تنظیم میکنید)
[QUOTE=reza_bagherpour;6478272]سلامنقل قول:
مرحله ها منظورم همین شماره هاییه که در عکس زیر گذاشتم.
برای اینکه انتخاب کنید که هر تیتر با چه حرف وشکلی نشون داده بشه اول باید اون خط رو انتخاب کنید مثلا خط اول(مرحله2)بعد از مرحله سوم شکل یا حروفی که مدنظرتون هست رو انتخاب میکنید
شاید بددارم توضیح میدم ولی سعی کردم واضح باشه:41:
[URL="http://up8.--------.com/images/mrw8joaxyyegnxfqwj.png"] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز منم این مشکل را دارم اگه عکس را اتچ کنید که توی صفحه نشون بده ممنون میشمنقل قول:
نقل قول:سلامنقل قول:
قبل از تایپ کردن Ctrl + Shift سمت راست کیبورد رو بزنید و بعد تایپ کنید.
word من portable نیست ولی فکر میکنم این مشکل روی شبکه شایع باشه .نقل قول:
به هر حال راه حلی پیدا کردم که گفتم اینجا قرار بدم که شاید دوستانی هم که مشکل Recover my work and restart Microsoft Word دارند مشکلشون حل بشه .
[PHP]http://answers.microsoft.com/en-us/office/forum/office_2003-word/repeated-error-code-recover-my-work-and-restart/3158103d-a050-4e0f-8fe1-abc831272e85
[/PHP]
ممنونم
دوستان یک سئوال دیگه
اینطور مطرح کنم بهتره :
من یکسری سئوال دارم که برای هر سئوال چهار گزینه که کنار هر گزینه با یک مربع خالی شروع شده وجود دارد .
من میخوام توی word مربع گزینه صحیح را تیک بزنم .
نه اینکه بخوام مربع رو سیاه کنم !! میخوام واقعا علامت تیک توی مربع بشینه .
ممنونم
از قسمت Insert برید به Symbol ,فونت wingdings رو انتخاب کنید.علامت تیک و یا مربع تیک دار وجود داره.نقل قول:
دوستان
ميشه آخرين نسخه ي WORD رو دانلود كرد؟؟؟منظورم اينه كه فقط WORD رو دانلود كنم!!نه Office رو كامل و بعد Custom نصب كنم ورد رو...
ميشه؟؟
سلام پس چرا سوالات جواب داده نمی شود
برای قطع کتاب ها
پست اول رو هم خوندم
ولی چند تا سوال
1- برای تنظیم کتاب ها باید اون ها را در A4 تنظیم کنیم؟؟
2- باید وسط A4 تنظیم بشوند یا از طرف (یعنی از یک طرف لب به لب باشه و از طرف دیگر حاشیه بگذاریم)
3- این قطع کتاب که می گویند از بالای کتاب تا پایین است یا اینکه از خط اول تا خط آخر
4- برای تنظیم حاشیه در A4 چطور اعدادی که برای حاشیه می دهم باید خط اول تا آخر اون کتاب را حساب کنیم یا اینکه بالا و پایین خود کتاب (یعنی حاشیه های اطراف هم حساب بشود)
5 - من یک کتاب دارم که از بالا تا پایینش ارتفاعش 23.5 و عرضش 16.5 است (این اندازه به انضمام حاشیه های سفید کتاب است)
اما از خط اول تا آخرش می شه 21 در 12
حالا چطور باید تنظیم کنم
دوستان سلام
من یک فایل ورد دارم که تمام کلمه هاش به هم چسبیدن یعنی فاصله بین کلمات از بین رفته.
حالا چه طوری باید درستش کنم .
---------- Post added at 09:08 AM ---------- Previous post was at 09:08 AM ----------
دوستان سلام
من یک فایل ورد دارم که تمام کلمه هاش به هم چسبیدن یعنی فاصله بین کلمات از بین رفته.
حالا چه طوری باید درستش کنم .
فکر می کنم به این سوالهای شما در این تالار بهتر بتونن جواب بدن
سلامنقل قول:
به احتمال زیاد این فایل تو ورد 2010 نوشته شده که فکر نمی کنم راهی برای اصلاحش باشه.
موقع سیو کردن باید بصورت 2007 سیو میشد که این مشکل پیش نیاد.
برای حل مشکل شما باید سایز کاغذ را در ورد و پرینتر خود بازبینی کنید و ببینید که دقیقاً روی a4 تنظیم شده اند یا نه چون چاپگر ها برای پرینت محدودیتهایی دارند و در ضمن چاپگر شما چه سایزی رو پشتیبانی می کنه چون اکثر چاپگرهای خانگی سایزهای a4 به پایین رو پشتیبانی میکنن.
سلام
یک سوال پرسیدم متأسفانه جواب نگرفتم
فارسی کردن اعداد در فرمول نویسی 2007
2- یک سوال جدید البته خیلی وقت دوستان را نمی گیره
ممنون می شم لطف کنند و پاسخ بدهند
می خوام ببینم در این فایل ورد اون خطی که زیر جمله کد استاندارد هست (عکسش رو گذاشتم) به چه طریق تایپ شده مرسی
این فایل ورد
نقل قول:
کد:http://up98.org/upload/server1/01/s/r4hsuza5wd3wchqp5z9.doc
اینم عکس اون قسمت
نقل قول:
کد:http://up98.org/upload/server1/01/s/xghnviggq11m30yv8plj.jpg
اون خط رو که اول با Shift + _ کشیدن
خط زیر خط کد با خود خط بالایی یعنی کد استاندار کلا یه عکس هستش که آوردن تو word بعدشم از طریق سربرگ format (توی 2007) قسمت Text Wrapping گزینه In front of text انتخاب کردن و آوردن روی خط که عکس رو هرجا ببری هیچ خطی بهم نخوره به همین راحتی.
نقل قول:
خب با shift + - که می زدم اما خط می ره پایین
اون دو تا خط کلاً استاندارد و میزان ساعت رو هم در یک شیپ زده
حالا نمی دونم چطوری زده این خط رو ؟؟؟
سلامنقل قول:
در مورد سوال اول(فارسی کردن فرمول نویسی) باید بگم که شما بعد از اینکه فرمول را وارد کردی باید فرمول را انتخاب کنی و بری به گزینه Options و سپس زبانه advanced را کلیک کنی و گزینه Numeral را باید Hindi بزنی.
برای راحت پیدا کردن Numeral می تونی مدام کلید ترکیبی alt+n را بزنی تا پیدا بشه.(البته بعد از اینکه گزینه advanced را انتخاب کردی)
در مورد سوال دوم هم اون خط رو می تونی با کلید ترکیبی shift+j بکشی.البته باید در حالت زبان فارسی فعال باشد.
اگر قبل از خط و بعد از خط فاصله ها زیاده، می تونی انتخابشون کنی و بری به زبانه page layout و در گروه paragraph، تنظیمات spacing رو که after و before هستش رو به pt 0 تغییر بدی.:31::31::11:
سلام دوستان من وقتي تو ورد كلمه اي رو فارسي تايپ ميكنم و بعد اسپيس ميزنم نشونگر بر ميگرده اوله جمله يعني وقتي مينويسم سلام و بعد ميخوام بگم چطوري اينجوري مينويسه ( چطوري سلام )
چيكار بايد بكنم كسي چيزي ميدونه در اين رابطه؟
وردم 2007 هست
سلام دوستان2 سوال بسیار مهم در مورد WORD 2003 :
1 - برای اینکه کل محتویات یک صفحه ( متن و جدول و ...) در ورد 2003 را به صورت افقی روی کاغذ A4 چاپ و پرینت بگیریم بایستی چیکار کرد بنده هر کاری کردم در داخل Page setup گزینه ای برای این مورد نیافتم و همش متن به صورت عمودی (پیش فرض) روی کاغذ چاپ میشه ...
2- برای نوشتن یک عدد کسری در word 2003 بایستی چگونه عمل کرد به عبارتی علامت کسر در کدام قسمت ورد 2003 نهفته هست در سیمبل پیدا نکردم ...(مثلا 1 به 2)
امکانش هست که شماره صفحات به صورت
یک، دو، سه (یعنی به حروف زده شود)
سلامنقل قول:
1- برای اینکه بتونی برگه را به صورت افقی چاپ کنی،باید در Page Setup، در زبانه Margins و در گروه Orientation، گزینه Landscape را انتخاب کنی.
2- برای نوشتن اعداد به صورت فرمول باید گزینه فرمول نویسی(Equation editor) را فعال کنی که در ورد 2007 و 2010 آماده هستش و در زبانه insert وجود دارد.
ولی برای ورد 2003 باید اینکارا رو بکنی.
اول به این آدرس برو Tools\Customize
حالا زبانه Commands را انتخاب کن.
در گروه Categories گزینه Insert را انتخاب کن.
حالا در گروه Commands ابزار Equation Editor را کلیک و سپس درگ کن و در نوار ابزار(برای مثال ابزار استاندارد) رها کن.
حالا روی آیکن equation editor کلیک کن اگر ورد را به صورت کامل(complete) نصب کرده باشی که اجرا می شه ولی اگر اجرا نشد باید سی دی آفیس 2003 را در سی دی رام بگذاری.:46:
سلامنقل قول:
این مشکل برا اینه که زبان فارسی رو سیستمتون درست نصب نشده,فکر می کنم تو این حالت وقتی فارسی رو انتخاب کنید تو نوار پایین ورد Persian نمی نویسه !!!
کنترل پنل رو ببینید فارسی به این صورت add شده؟
فرمول نویسی
نقل قول:
سلام با اجازه من یک مورد رو اضافه کنم :11:
در 2007 بهتر است از فرمول نویسی 2003 استفاده کنیم
چون فرمول نویسی 2007 چند تا مشکل دارد
1- در پرینت نمی افته (که برای حل این مشکل باید در خط هایی که فرمول به تنهایی (بدون متن) نوشته شده اون فرمول را چپ چین کرد)
2- اعداد به صورت مستقیم فارسی نمی شوند و باید کل عددهای متن را فارسی کرد (گزینه hindi)
برای زدن فرمول نویسی 2003
تب insert
گزینه object
سپس گزینه Microsoft Equation 3.0
سلام بچه ها
تو ورد وقتی که یه new بزنیم رو بعضی ویندوز ها بصورت پیشفرض right align هست بعضی ویندوز ها left align.
حالا من میخوام این رو تغییر بدم.
کسی میتونه کمکم کنه؟
سلام:20:چرا در محيط Word با باز كردن سند جديد جهت چپ چين ميشود؟
سلام:20: برا گذاشتن طرح دور صفحه به صورت چندتايي بهتره از برنامه publisher استفاده كنيد.
با سلام
براي نوشتن كسر به راحتي ميتونيد از محيط فرمول نويسي ورد استفاده كنيد به اين صورت كه از سربرگ insert گزينه object را انتخاب كرده و بعد گزينه Microsoft Equation 3.0 را انتخاب كنيد بعد از نوشتن كسر آن را نتخاب كرده و از منوي style گزينه other و بعد يك فونت فارسي انتخاب كنيد.
مرسينقل قول:
بايد بصورت اين عكس ادد شده باشه؟
ابتدا در مسیر مشخص شده دکمه اشاره شده را انتخاب و در پنجره جدید تنظیمات را انجام داده و در نهایت گزینه set as Default را انتخاب کنید .