پارس 2 صبح
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرکز 3 پیش شماره 324
Printable View
پارس 2 صبح
مرکز 3 پیش شماره 324
اره خیلی وقته اینجوریهنقل قول:
همه موارد عینا تایید میشهنقل قول:
اما گمان نمیکنم موقتی باشه، مدتیه ثابته این روند
128 حجمی اندیشه
723
دوستان دو نکته رو مد نظر قرار بدن
1- شاتل دانلود رایگان شبش یه ساعت بیشتر از اندیشست گویا
2- از طرف دیگه اگه حجمت تموم شه، قیمت حجم اضافه دو برابر اندیشست:18:
و 1 سوال:
تفاوت سرعت دانلود شبانه سرویس حجمی اندیشه واسه 128، 256، 512 چقده؟ میارزه؟:13:
قبلا که فرقی نمیکرد
سلام بچه ها من خیلی وقته نمیام اینجا راستش وقتم کم شده.یه سوال داشتم.
اون موقع اندیشه بی رقیب بود هنوزم همینطوره؟
جای بهتری نیومد؟شاتل چطوره؟خطو عوض نکنیم؟:31:
مدیرعامل اپراتور سراسری وایمکس مبیننت از انعقاد قرارداد دو ساله با اپراتور مخابراتی کرهجنوبی (KT) برای ارائه وایمکس در ایران خبر داد و گفت: وایمکس یک تکنولوژی مدرن است و به همین دلیل باید از تجربیات کشورهای مطرح در این خصوص استفاده کرد.
محمدتقی خاکی در گفتوگو با مهر در تشریح آخرین وضعیت شبکه اینترنت پرسرعت بیسیم مبیننت اظهار داشت: شبکه وایمکس مبیننت با حداقل پوشش شهرها و مراکز استانهای کشور راهاندازی شد و طبق برنامه از مهر ماه جاری وارد فاز دوم پوششدهی و تکمیل ظرفیت خواهد شد.
وی با بیان اینکه پوشش وایمکس مبیننت در تمامی مراکز استانهای و شهرهای بزرگ هم اکنون بیش از 80 درصد است، گفت: در فاز بعدی توسعه شبکه پوشش شهرهای تابعه و مراکز استانداری و افزایش ظرفیت را در دستور کار داریم.
خاکی با اشاره به همکاری مبیننت با اپراتور خارجی KT و استفاده از تجربیات این شرکت مخابراتی برای افزایش کیفیت شبکه وایمکس اضافه کرد: KT مهمترین اپراتور مخابراتی کره جنوبی است و حدود 400 هزار مشترک وایمکس در این کشور دارد.
وی افزود: در کرهجنوبی به دلیل زیرساختهای باند وسیع، اکثر کاربران از طریق فیبرنوری به اینترنت باند پهن متصل هستند و به همین دلیل باند پهن وایرلس (بدون سیم) در این کشور آنچنان مورد استفاده قرار نمیگیرد.
مدیرعامل وایمکس مبیننت با تاکید بر اینکه اپراتور KT سهام مبیننت را خریداری نکرده است اما قرار است به عنوان اپراتور مسئولیت فروش سرویس، پشتیبانی و توسعه شبکه را به مدت دو سال برعهده گیرد به مهر گفت: وندورهای شبکه مبیننت بخش طراحی، نصب و راهاندازی سرویس را به عهده دارند و اپراتور KT بر تحویل کار وندورها و نگهداری کل شبکه در طول دو سال نظارت خواهد کرد.
وی از سه شرکت هوواوی، ZTE چین و سامسونگ کره به عنوان وندورهای شبکه اینترنت پرسرعت بیسیم مبیننت نام برد و به مهر گفت: طراحی این شبکه به عهده این سه شرکت است اما KT به عنوان اپراتور بر کار این سه شرکت نظارت خواهد داشت.
خاکی با تاکید بر اینکه ظرفیت شبکه وایمکس مبیننت در فاز نخست برای سرویسدهی به 100 هزار مشترک در سراسر کشور پیشبینی شده است اضافه کرد: حداکثر تا پایان مهرماه این مرحله به اتمام میرسد و توسعه فازهای بعدی این پروژه برای مراکز فرمانداریهای استانها و رسیدن به پوشش IN DOOR آغاز میشود.
وی گفت: تاکنون حدود 200 ایستگاه BTS از سوی مبیننت به بهرهبرداری رسیده و استقبال از اینترنت پرسرعت بیسیم در سراسر کشور را مطلوب توصیف کرد. به گفته مدیرعامل مبیننت، وایمکس در نقاطی از کشور که امکان دسترسی به اینترنت پرسرعت از طریق دیگر شبکههای کابلی موجود نیست با استقبال گستردهای روبرو خواهد شد.
وی به جایگاه فعلی اینترنت در میان همه اقشار کشور اشاره کرد و گفت: به تعداد مشتاقان برقراری ارتباط با باند وسیع روز به روز افزوده میشود. مدیرعامل مبین نت در مورد تعرفه فعلی سرویس وایمکس این اپراتور به مهر گفت: تعرفه ارائه شده از سوی مبیننت از سقف درنظر گرفته شده از سوی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی به مراتب پایینتر است اما در نظر داریم به تناسب استفاده متقاضیان بستههای خدماتی متفاوتی ارائه کنیم تا مشترکان مجبور نباشند هزینه زیادی برای استفاده از این سرویس پرداخت کنند.
وی افزود: متناسب با تقاضای مشتریان بسترهای خدماتی متفاوتی ارائه خواهیم کرد که به زودی اعلام میشود. خاکی گفت: درصدد رفع نواقص و ارتقای کیفیت مرکز خدمات و تماس مشتریان هستیم که در این جهت تعداد اپراتورهای پاسخگوی این مرکز در حال افزایش است.
دوست عزیز کدوم یکی از قیمت های شاتل مانند اندیشه است به من خبر بده.نقل قول:
تازه تمام سرعت های که شاتل داره برای نامحدودش میده استاندارد است.
یکی از دوستامون 64 نگرفته بود مگه سرعتش از 8بالا تر نیومدتازه 19هزار تومان هم هزینه کرده بود.
حالا اندیشه داره با 15هزار تومان 128میده بگفته دوستان سرعتش هم روی 30 هست.
من هم که 256 دارم راضی هستم سرعتش رو 50 هست .
با تشکر.
هادی.
تست سرعت 256 نامحدود اندیشه سبز خزر:
کد:http://www.speedtest.ir/index.php?option=com_speedtest&op=show&speed=357.068
سرعتت بد نیستا من شبا این مقدار رو دارمنقل قول:
کسی 128 نامحدود نداره؟؟؟؟ یه تست بزاره
اینم تست 128 نامحدود (اندیشه) تو انزلی:20:نقل قول:
کد:http://www.speedtest.ir/index.php?option=com_speedtest&op=show&speed=190.121
سلام
شاتل پوکیده؟
اخه الان سرعتم از 3 بالاتر نمیره
64..............
سرعتم از این بیشتر هم هست بیشتر بین 50تا 55 است.نقل قول:
با تشکر.
هادی.
سرعتت خیلی ظلمهنقل قول:
:19::19::19::19:
چیکار کنیم دیگه :41: اصلا اسم سرویس رو بزارن دیال اپ بهتره :19:نقل قول:
pes11 demo امروز اومد اگر بخام شب دانود کنم 2 شب طول میکشه
دارم دیوونه میشم یک سال منتظر بودم
روز سرعتم 100 هم میرسه نمیدونم برم 5 تومن بدم حجم بگیرم یا 6 تومن بدم نامحدود کنم؟؟
به نظرمن پول بدی نامحدود بگیری خیلی بهتره.نقل قول:
تازه وضعیت سرعت نامحدود در شهرستان با رشت خیلی فرق میکنه خودتان که میدونید.
با تشکر.
هادی.
ولی به نظر من تو نامحدود فرق نمیزارن چون فرق بزارن خودشون صرر کردن
بازی جدید اندیشه DC خیلی زیاد شده
من در روز یک بار هم dc ندارم .وتا اکنون نداشتم هر بار هم قطعی داشتم سراسری بوده.نقل قول:
اگر اندیشه می خواست سرویس های نامحدود را سرعت واقعی میداد 256 را باید 32 میداد نه 50تا 55.
با تشکر.
هادی.
یعنی امکان نداره که اندیشه به 128 نامحدود تو مرکز 7 گلسار سرعت 100 بده؟
پسر خالش هم باشی این سرعت رو به شما نمیده:31:نقل قول:
من خودم مرکز 7 (گلسار)256نامحدود دارم سرعتم بین 50 تا55 است.
اما محدود راحت 120تا140میده.
با تشکر.
هادی.
بله دیگه اندیشه همیشه بین کاربرانش فرق میزاره تو شهر های مختلف(چه از نظر سرعت و چه قیمت تازه الان کل گیلان هم قیمت شدن :38:) به نظر من کاملا نا عادلانه هست :47: یه جا بیشتر طرف استفاده کنه یه جا کمتر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
کارمون به کجا رسیده باید دس ب دامن ..... باشیم :14:
والا ما از شما تو مرکز 7 همه چی دیدم شاید اینم ببینیمنقل قول:
دیروز داشتم تو کامپیوتر دنبال یه عکس میگشتم به این بر خوردم 15 اردیبهشت امسال تاریخشه :41:
کد:http://up.--------.com/Files/46918a6b5a57469591fa.jpg
اره اما میخام مطمعن بشمنقل قول:
دوستان هیچ کس تو رشت 128 نا محدود نداره؟ خیلی فوریه ها
سرعت 30 هم باشه اصلا خوب نیست اونجوری واسه یه فایل 1 گیگی باید 1 روز سیستم رو یه سره روشن بزارم
دوستان من الان 512 - 10 گیگ دارم. می خواستم که تبدیل اش کنم به 256 نامحدود.
به نظر شما ارزش داره؟
مرکز 4 هستم
فلکه گاز
من تا الان 10 بار گفتم :31:نقل قول:
128 نامحدود خط 8
سرعت دانلود 25 تا 35
دمو pes رو هم دارم میگیرم 9 صبح گذاشتم فکر کنم 9 شب تموم شه :13::31:
موضوع اینه که برای ارائه سرویس تو شهرستانها نیاز به تامین پهنای باند ترانزیت اضافه هست و در نتیجه قیمت تموم شده برای اون شهر ها بیشتر میشهنقل قول:
یک مثال میزنم قضیه روشن شه:
مثلا یه سرویس دهنده ای میاد تو رشت دیتا میخره
برای اینکه بتونه تو رودسر سرویس بده باید بره 2مگ 2مگ دیتا برای ترانزیت بین رشت تا رودسر بخره(چون مخابرات بیشتر از 2 مگ رو بصورت یکپارچه تحویل نمیده مگر جاهای خاص و شرایط خاص)(اینترانت که ارزونتره رو هم نمیده)
هر 2مگ دیتا برای ترانزیت بین رشت تا رودسر 450000 تومان در ماهه
یعنی اگه سرویس دهنده 10 تا e1 بزای ترانزیت بگیره علاوه بر اینکه باید تجهیزات اضافه بزاره 4.500.000 تومان در ماهم پول بیشتر بده(10 * 450000)
10 تا e1 یعنی 20مگابیت دیتا
خب با 20 مگابیت به چند نفر میشه سرویس 100 کیلوبایت در ثانیه داد؟
25 نفر حالا ما میگیم 250 نفر(یعنی 10 برابر)
اگه 4500000 رو تقسیم بر 250 نفر کنیم یعنی هر نفر تو رودسر18000 تومن در ماه بیشتر از مشترکین رشت خرج بر میدارن
مگر اینکه بیان دیتا رو تو همون شهر از مخابرات بخرن که اینم براشون به صرفه نیست
چون وقتی اونا پهنای باند رو یکپارچه میخرن هر 1 مگ رو تقریبا 230.000 تومن در ماه میخرن(بله هر 1 مگ 230.000 تومن در ماه) اما اگه بیان مثلا 20 مگ 20 مگ بخرن باید هر مگ رو مثلا 700.000 تومن در ماه بخرن
برای همینه که تو شهرستانها یا باید سرویس رو گرونتر بدن یا با سرعت کمتری بدن
این در مورد همه سرویس دهنده صادقه
اگه هم اینکار رو نکنن باید هزینشو سرشکن کنن رو بقیه شهرها ولی حتی اگه این کار رو هم بکنن مشکل اصلی هنوز حل نشده
تامین ترانزیت برای شهرها غیر از مراکز استانها راحت نیست
یعنی اینجوری نیست که بری مخابرات بگی 20 مگ دیتا بده تو رودسر بگن چشم.
فکر کنم اندیشه تازه چند روزه که قیمتاش رو آورده پایین که بخوای مقایسه انجام بدی 128 شاتل هم فکر کنم بین 30 تا 45 باشه ولی راجع به 256 نامحدود مطمئن هستم روز 65 تا 75 داره دور می زنه که باید سرعت مطلوبی باشه چون یکی از دوستام داره ازش استفاده می کنهنقل قول:
اول اینکه شاتل مغز خر نخورده که به خاطر یه شهر دوباره سرویس های خودش را ارزون کنه اگر هم ارزون کنه شهر های دیگه نارازی میشن.:21:نقل قول:
شما یه سوال کنید که کدام یک از سرویس های 256 را دارند(ART6/7) بعد در این مکان اعلام کنید .:4:
در هر صورت 65تا75هم باشه به درد نمیخوره.:22:
چون اندیشه با گرفتن 35500تومان داره به من سرعت 50 تا 55 میده.:42:
نه93000تومان.:24:
با تشکر.
هادی
فکر نکنم نیاز به مثال یا تصور خیالی باشه تو همین پستهای چند صفحه پیش کاربر 128 نامحدود شاتل moz سرعتش زیر 100 کیلو بیت بوده و بنده خدا چند روزه با gprs ایرانسل داره اینترنت کار می کنه لطفا مردم رو به خاطر منافع شخصی فریب ندین :28:نقل قول:
به نظر من که بحثه الکی فایده نداره، تا زمانی که متوسط پهنای باند کشور بالا نره همینه که هست. حالا یه وقت پیش میاد یکی تو یه منطقه سرعتش نسبتا از یکی دیگه بهتر باشه.
مثلا خود من 2-3 هفتست که حتی 1دققه هم سرعت ثابت نداشتم و از صفر تا 147 کیلوبایت در ثانیه تغییر میکنه و چند روزی ه میشه که از صفر تا 45 رسیده.
پس با این حساب یعنی قیمت و سرعت شهرستانها همینطوری ثابت میمونه؟نقل قول:
امروز رفتم شارژ کنم گفتن که اگه مخابرات بدقولی نکنه شاید تا هفته دیگه بهمون پهنای باند دادن.
اکانتم داره تموم میشه به نظرتون ارزش داره یکی دو هفته وایسم؟
دوستانی که از شاتل سرویس میگیرن ... میخاستم بدونم واسه شما اینطور شده ؟؟؟ روزها سرعت خوبه اما 2 روزه که نوسان داره .... میرسیم به شب ... قبلا سرعتم شب هم مثه روز دورو بره 60 میچرخید . اما پریشب شد 30 . با همون سوختمو ساختم اما دیشب شد 10 تا 25 ... انگار داره هی بد تر میشه ... با پشتیبانی انلاینشون صحبت کردم و مشکلامو گفتم . میگه متاسفانه همینطوره و این مسئله هم کاربران و هم ما که در پشتیبانی هستیمو داره اذیت میکنه . گفتم بعد از تابستون بهتر میشه یا بد تر . 5 دقیقه غیبش زد بعد اومد گفت جوابی ندادند:41:بنده خدا خودشم فکر کنم داشت از سرعت کم عذاب میکشید /// گفتم محدود کردن سرعت شبانه چی ؟ تا کی ادامه داره ؟... گفت متاسفانه حالا حالا ها ادامه داره ...:41: .... حالا بنظر شما دوستان روز به روز بد تر میشه یا کمتر ؟؟؟
.
.
راستی هر وقت شب سرعتتون خیلی کم شد واسه اینکه به عینه محدود کردن سرعتو حس کنید . برید از سایت شاتل چیزی دانلود کنید ... میبینید که سرعت میچسبه به 70 ...(البته واسه من)):18:خیلی تابلو هست که محدود کردن نامردا
خدایا یا مارو بکش یا دروغگویان رو :31:
اندیشه خط 4 128>پینک روزانه 300-600 متغیر شانسی با تایم اوت زیاد >این قزوینی ها پاشون از رو سیم برنداشتن هنوز؟سرعت روزانه 90-110 سرعت شبانه50-60 فیکس شده:27: پینک شبانه تعطیل(حال کردی آمارو)
دوستان اندیشه 256 محدود سرعت شبانش الان با این شرایط جدید چنده؟
شاتل هم ه هر روز که تعداد کاربراش زیادتر میشن بدتر میشه انگار!همون پینکش که [دلخوش]کنک بود خراب شد قیمت شارژشم که گرونتره ،سرعت دانلودشم که کمتره !(پینک؟؟!!میخواهم)
شاتل که افتضاحه
ARTHOME سرعت دانلود: 1.5 کیلو از سرور های مایکروسافت
فکر نکنم دانلودم تا فردا تموم شه!!
دوست عزیز Art 6 که گفتی 256 نیست اگه بری تو سایت شاتل ببینی art6 سرعتش 384و آرت 7 سرعتش 512نقل قول:
سرویس 256 آرت 3 هست که قیمتش 43 تومنه اینطوری باید مقایسه کنی
حالا شما هر جور دوست داری مقایسه کن اینجا دوستان زیادی هست که ارت شاتل رو گرفتن سرعت واقعی دارن .نقل قول:
با تشکر.
هادی.
اندیشم که 30 هستش
با این حساب تو نامحدود لاقل اندیشه میچربه
هم قیمت
هم سایت شاتل واسه نامحدود fair use policy ذکر کرده:13:
اینم از تست من تو این ساعت ولی حیف که پایدار نیست.
کد:http://www.speedtest.ir/index.php?option=com_speedtest&op=show&speed=1133.211
کدوم سرویس پارسو داری excessive ؟
سرعت تو بازه رایگان پارس چقده؟
خب ما isp به دوش ها حالا کجا بریم خوبه؟؟؟؟
دو روزه شاتل نوسانه پینگ پیدا کرده...فردا زنگ میزنم میپرسم چه خبره...کلا رو اعصابم داره راه میره مثه این اواخر که توو اندیشه بودم...البته دانلود همچنان برای من همون 60 هست و dc هم نمیشم و تایم اوت ندارم ، فقط پینگ بالا پایین میشه!!!!
بچه های مرکز 4اندیشه هم که میگن: تایم اوت دارن و همین کافیه حتی اگه پینگ 50 -60 باشه :((
خبر های خوب هم از پارس آنلاین نمیرسه :( خب با این حساب ما چی کار کنیم؟؟؟ بریم آمریکا یا کره جنوبی؟