نمیدونم والا! سایت یورو اسپورت اینا رو گفته بود.نقل قول:
راستی، سایت گل بازی ال کلاسیکو رو پیشبینی کرده، که کلا 10 نفر بازی رو پیش بینی کردن، 5نفر برد بارسا، 4نفر مساوی و یه نفر هم برد رئال رو پیش بینی میکنن!
نمیدونم والا! سایت یورو اسپورت اینا رو گفته بود.نقل قول:
راستی، سایت گل بازی ال کلاسیکو رو پیشبینی کرده، که کلا 10 نفر بازی رو پیش بینی کردن، 5نفر برد بارسا، 4نفر مساوی و یه نفر هم برد رئال رو پیش بینی میکنن!
مر حله ی بعد هم می خوریم به منچستر 10 هیچ می بازیم !!!
چقدر نفوس بد میزنی اقا وحید! اصلا تو اخراجی از هوادارا! :دی :دی
وای این فرگوسنم که دلش حسابی ار کالدرون و رئال پره فکر کنم پنجاه -هیچ ببازیم : دی
بچه ها قرعه کشی نمیدونید ساعت چنده؟
فکر نمیکنم رئال به منچستربخوره احتمال اینکه منچستر به اینتربخوره خیلی زیادتره. رئال اگربه بارسلونامیخورد خیلی بهتربود چون اونجا دمارازروزگارش درمیورد.اما رئال - بایرن مونیخ هم چیز قشنگی میشه
يه حسي بهم ميگه بازي فردا مساويه
خدا از دهنت بشنوه! امید دادی:31: چقدر حست قوی هست؟!نقل قول:
باز این وحید بن شد؟! چه کار کرد؟!!
خبرگزاري فارس: تنها مسئله به ارث رسيده از شوستر به راموس، بحران مصدوميت در رئال مادريد است.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، خوانده راموس براي بازي تيمش برابر بارسلونا تنها 18 بازيكن در اختيار دارد كه 10 نفر از آنها در زمان شوستر نيمكت نشين بوده اند.
كاسياس و دودك دو دروزبان رئال مادريد هستند كه با تيم به كاتالونيا سفر مي كنند.
راموس، سالگادو، كاناوارو، متسلدر، مارسلو، گاگو، گوتي، فان در فارت، گارسيا، روبن، درنته، رائول، هيگواين، بوئنو، ساويولا و چما آنتون ديگر بازيكناني هستند كه در تيم خوانده راموس بازي مي كنند.
نكته نگران كننده براي هواداران رئال مادريد اين است كه اين بازيكنان نيز از آسيب ديدگي هاي سطحي رنج مي برند.
مگه روبن میتونه بازی کنه؟!
خبرگزاري فارس: دو تيم رئال مادريد و بارسلونا همواره پر بيننده ترين ديدارهاي لاليگا را به خود اختصاص داده اند.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، در 10بازي آخر دو تيم رئال مادريد و بارسلونا برتري فني و امتيازي با بارسا بوده و رئال مادريد تنها در سه سال گذشته اين برتري را كمرنگ كرده است.
فصل 2007- 2008
رئال مادريد 4 - بارسلونا يك
دراين ديدار براي رئال مادريد ، رائول، روبن، هيگواين و فان نيستلروي گلزني كردند و تك گل بارسلونا را نيز تيري آنري به ثمر رساند.
بارسلونا صفر - رئال مادريد يك
تك گل خارج از خانه رئال مادريد را ژوليو باپتيستا به ثمر رساند.
فصل 2006 - 2007
بارسلونا 3 - رئال مادريد 3
رئال مادريد پس از شكست برابر بايرن مونيخ براي جبران آمده بود و بسياري از كارشناسان آن شب را شب درخشش ليونل مسي دانستند.
رئال مادريد 2 - بارسلونا صفر
مردان فابيو كاپلو در آن ديدار خوش درخشيدند و رائول و فان نيستلروي دو بار دروزاه والدس را گشودند.
فصل 2005 - 2006
بارسلونا يك - رئال مادريد يك
گل رونالدو رئال مادريد را پيش انداخت اما رونالدينيو با ضربه پنالتي اين گل خورده را جبران كرد.
رئال مادريد صفر - بارسلونا 3
آن شب ،شب رونالدينيو بود. او خوش درخشيد و كاسياس مبهوت حركات زيباي او شده بود.
فصل 2004 - 2005
رئال مادريد 4 - بارسلونا 2
در آن بازي مردان واندرلي لوكزامبورگو خوش درخشيدند و با 4 گل كهكشاني بودن خود را به حريف يادآوري كردند.
بارسلونا 3 - رئال مادريد صفر
شكست تلخ مادريد در نيوكمپ تا مدت ها از خاطر بازيكنان پايتخت پاك نشد. ساموئل اتوئو بهترين بازيكن آن ميدان شناخته شد.
فصل 2003 - 2004
رئال مادريد يك - بارسلونا 2
بارسلونا در آن سال در اوج بود و كاسياس هنوز به عنوان دروازبان اول اسپانيا شناخته نشده بود.
بسياري ژاوي را مرد اول آن بازي توصيف كردند.
بارسلونا يك - رئال مادريد 2
حتي مردان كارلوس كوئيروز هم متوجه نشدند كه چگونه در آن بازي به پيروزي رسيدند.
كارلوس و رونالدو دو بازيكن برتر رئال مادريد در آن ميدان بودند.
فقط نگاه کنین اینا چقدر ضد رئال هستند! بارسا میبره، انگار قهرمان چمپیون لیگ شده! ما میبریم، خودمون هم نفهمیدیم چطور بردیم!!!
تو بازیهای اخیر طبق آمار بارسا رو ترکوندیم خدایی. ۵ برد ۳ باخت ۲ تساوی
امشب من خیلی امیدوارم.
هیچ توجه کردین چقدررررررررر رسانه ها، حتی خارجی ها این بازی رو دارن روش زوم میکنن؟!!! همه دندون تیز کردن واسه باخت رئال !!!
من امیدواربودم که گزارشگر بازی علیفر باشه تااگر بارساییها بازیو بردند بردشون کوفتشون بشه :5: اما این که داره بازی آرسنالو گزارش میکنه
احتمال اینکه فردوسی پور باشه زیاده و اینکه روز مخالفت و لجش با رئال هم باشه خیلی بیشتره.
البته امیدوارم اینجوری نباشه.
دیدید و گفتم شوستر بارسلونایی می شه ...
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ماركا، برند شوستر از خوان لاپورتا دعوتنامه رسمي براي حضور در جايگاه ويژه دريافت كرده است.
آس اسپانيا از رد اين پيشنهاد توسط شوستر به احترام باشگاه رئال مادريد نوشته اما آن طور كه از ظواهر بر مي آيد شوستر در بازي امشب در كنار لاپورتا خواهد نشست.
شوستراگردعوتشو قبول کنه نشونه بی فکر بودنشه . نباید با تماشاچیهای وطرفداران رئال همچین معامله ای بکنه
آره ...... ساعت 12:30 شروع میشه ..... پخش زنده .....:دینقل قول:
من نمیدونم چرا ولی به بازی امشب خیلی امیدوارم:27:
ایشالا بارسا رو تو نیوکمپ زمین گیر می کنیم... فقط اگه بازی پخش نمیشد بهتر بود (خودتون میدونین دیگه چرا:27:)
نیمه اول رو در رفتیمااا! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا این درنته چقدر گاوههههههههه!!! اه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اشنایدر چرا مصدوم شد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه موقعیتی رو از دست داد این درنته! من جدا دارم امیدوار میشم که یه خبرایی هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوابیدین ترسوها؟!!
خوبی این بازی اینه که ساعتش طوری هست که هر آدمی که از فوتبال سر در نمیاره نمیشینه نگاه کنه، اگه ما باختیم فردا بیاد کرکری بخونه!
خوب عزیزان 2-0 باختیم. اما خوب با توجه به اون بازیکنهایی که تو زمین بودن بازم بد نیست !
کلا تیم دوم تو زمین بود ! اون بازیکن تازه کی بود !؟
همش تقصیر بدنساز و کالدرون بیشعوره ! "تیم به بازیکن نیاز نداره !" آره جون عمه ات !
جوون گرایی هم حدی داره آخه ! گفتیم بازیکن بیخود نخر ! این بابا رفته بازیکن جوون بیخود خریده !
اخرای بازی تازه داشتیم امیدوار میشدیم...........
منم موافقم!در کل خوب بود، اگه همون 1-0 تموم میشد که عالی تر بود. ایکاش کاناوارو که اون همه تلاش کرد، توپ رو میگرفت!نقل قول:
راموس نیمه دوم باید بر میگشت سمت راست، اما خوانده راموس اشتباه کرد! توجه کردین که نیمه دوم راموس گم شد!
چون مسی رفت چپ.
ایشالا والسنیا و ویارئال رو میبریم!:40:
بازي خوب رئالي ها رو تبريك ميگم قبول كنيم با تيم ب نميشد بارسا رو برد ولي راموس نشون داد چقدر مربي خوبي هست در كل من راضي هستم .
من نمی دونم چرا زمانی که گل اول رو خوردیم کسی تیر دوم رو نگرفته بود.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين بازيو درسته باختيم اما يه اتفاق خوب افتاد.اونم اينكه كاسياس به روزاي اوجش برگشت.
به نظر من داوري ضعيف بود.يه جا وقتي نيمه اول توپ به درنته رسيد وفقط آبيدال جلوش بود آوانتاژ نداد داور.
يه بارم پشت محوطه باز رو درنته خطا كردن نگرفت.كلا زياد خطا نگرفت و كارتم نميداد.ولي تا مسي ميفتاد هم خطا مي گرفت هم
كارت ميداد.اون پالانكام به نظر من بد نبود.اولين بازيش توي لاليگا بود.اونم در مقابل بارسا توي نيو كمپ.
بازم دمه كاسياس گرم.
خداییش خوب بود بازی :27:
من روی برد رئال حساب کرده بودم :31:
اما خب نیمه ی دوم رئال نمیدونم چرا بعد ار پنالتی اینقدر حمله کرد:41:
اصلن دفاع دیگه ول شده بوداااااا:41:
داور هم خیلی ضعیف بود :2:
آلوز چند بار خطا کرد و نگرفت :2:
یه توپ هم پشت 18 هیگواین رو زدن بیشرف نگرفت:2:
ولی بالا بریم پایین بیایم درنته گــــــــــاوه :19::19:
تک به تک نیمه اول همه کاری می تونست انجام بدهاااااااا :19::19::19:
دقیق زد به بدن والدس :18::18::18::18::18::18:
یعنی غیر از درنته کسه دیگه ای می تونست این موقعیت گیرش بیاد و گل نکنه ؟!! :18::18::18:
ولی دیگه هر خری هم که نمی دونست تو بازی امشب فهمید رئال بازیکن نداره :10::10:
بنظر من با این بازیکنها عالی بازی کردیم من به شخصه اصلا از این باخت ناراحت نیستم ما حتی میتونستیم بارسا رو ببریم دو تا موقعیت 100% گل داشتیم یه نکته خیلی امیدوار کننده هم که اویل عزیز گفت اینکه کاسیاس داره برمیگرده به اوج دیشب عالی بود
کاسیاس بعد از گل اول عصبی شده بود :35:
اخطار هم گرفت :47:
اگه عصبی نبود مطمئنم گل دوم رو نمی خورد :42:
راستی از فابیو چه خبر ؟ :33:
بدجوری خورد به تیرک :42::15::36::18:
شانس اوردیم دیروزکاناواروبود. تودوسه صحنه بدجورداشتند دریبل میکردند که فابیو جلوشونو گرفت واقعا جزوبازیکناییه که غیرت داره . اون درنته هم اگربه جای خالکوبی کردن یک کم دقتشو زیادترمیکرد الان بازی نتیجه اش یه چیز دیگه بود.:47:
هر چند از باخت دیشب خیلی ناراحت شدم ولی برای کاسیاس خوشحال شدم داره میشه همون کاسیاسی که همه انتظارشو دارن
.
.
.
.
این پالانکا کیه؟
اینو کی خریدن؟از کجا؟
احتمالاازتیمهای پایه آورده باشندش . هرچندزیادتو حدواندازه های رئال به نظرنمی رسه اما تواین بحران بی بازیکنی غنیمتی بودبرای تیم .اگردرنته موقعیتشو گل کرده بود عمرا میتونستند به ما گل بزنند
سلام به تعصبیهایه رئال من روبن هستم از اینکه تو این بازی محروم بودم خیلی ناراحت شدم
چون مطمئن بودم گل میزدم و مثل درنته خنگ نبودم وقتی رئال می باخت خیلی ناراحت می شدم ولی این بار خیلی ناراحت نشدم چون با اینکه خیلی ها رو نداشتیم و با ختیم خوب بازی کردیم
دفاع عالی بود اگه رو ضربه شروع مجدد گل نمیزدن عمرا ما رو نمیتونستن ببرن
من مطمئنم تا آخر فصل وضعيت اينجوري نميمونه.الان بارسا فكر ميكنه ديگه تموم شده و قهرمان شدن با 12 امتياز اختلاف.
راموس ميدونه چي كار كنه.اگه چندتا بازيكنه خوب بخريم تيم درست ميشه.ديشب همه از جون مايه گذاشتن.مخصوصا كاناوارو
كه سره گل دوم اونجوري رفت توي تيرك ولي نتونست از گل شدن توپ جلوگيري كنه.داورم كه رفته بود رو اعصاب تيم مخصوصا
كاسياس كه بدجوري قاطي كرده بود.بازيه برگشت يه پذيراييه خوب ازشون ميكنيم.
خدا اين درنته رو لعنتش كنه ديشب ... به تيم دي:
بازي برگشت جبران ميشه
این درنته از اول فصل اگه موقعیت ها رو استفاده میکرد ما صدر جدول بودیم ! :دي
از برهانی بیشتر خراب می کنه !( من پرسپولیسیم ها سوتفاهم نشه! )
تا 3 بیدار موندم 5 دیقه ی اخر گند زد به حالمون ! حیف شد
فقط حيف شد؟نقل قول:
من تا 5/3 خوابم نبرد
ديشب رئال اصلا خوب نبود
تایید میشه... ضمنا کاسیاس عالی بود .نقل قول:
انصافا بازیکنا از جون مایه گذاشتن. غیرتمندانه بازی کردیم. با این همه ادعا تا دقیقه ی 80 نفس بارسلون بریده بود. قرار بود 4تای پارسال جبران بشه ولی ظاهرا فعلا باید در حسترش بمانند...
به امید برد در بازیهای آینده. زنده باد رئال
اگه یه فن گل داشتیم دیشب بارسا باید خواب برد رو میدید
خوشم میاد بارسا جلوی تیم جوانانمون به زحمت تونست ببره:27:
این همه ما بردیمشون و پارسال دبلشون کردیم حالا یه بار هم اینا ببرن:27:
اتوئو میگه باید اختلاف 12 امتیازی بارسا و رئال رو تو تاریخ ثبت کنن:27: یادش رفته که فصل پیش اختلاف 20 امتیازی رئال و بارسا رو تو تاریخ ثبت کردن:27:
به هر حال بازی برگشتی هم هست ... به امید آن روز:40:
:40:عشق است رئال:40:
آقا تبریک!
بجون خودم خیلی خوب بود!لذت بردم!: دی
باورم نمیشد اینا همون بازیکنای قبلی هستن که کلی مصدوم هم دارن و مربیشون هم عوض شده!
منکه انتظار داشتم تحقیر بشیم که خدا رو شکر نشد...
در کل به نظرم خیلی امیدوار کننده بود با این شرایط...همه بازیکنا خوب بودن بخصوص کار دفاعی تیم که همه خوب بودن بخصوص نیمه اول که چند تا موقیعت خوب رو گرفتن...
به امید روزهای خوش رئال...