یه سوال مهم اگه 3000 هک شد و کپی خور شدش ایا بازی هایی که روی ورژن های قبلی احرا می شدند روی این اجرا میشن
بازی ها به ورژن ربطی داره؟؟؟؟؟
یه سوال مهم اگه 3000 هک شد و کپی خور شدش ایا بازی هایی که روی ورژن های قبلی احرا می شدند روی این اجرا میشن
مگه ای سری PSP ها تو تهران نیست که هنوز کپی خور نشدن
و من اگه یه سری بازی که تو رم یه psp اسلیم که نمی دونم ورژن چیه اگه تو psp جدیدا بزارم کار می کنه یا نه؟
و بازی های اورجینالش چنده؟
و کسی قیمت رم 16 گیگ رو می دونه چنده؟
اینجور که به نظر میاد اخرین ورزن(3000) تو تهران هست خیلی ها هم خریدن!!!!!
ولی هیچ کجای دنیا هنوز کپی خور نشده!!!!
امیدوارم تا اون موقع که میخوام بخرم کپی خور بشه چون ورژن3000 انگاری خیلی بهتره
هنوز در انتظار
سلام من یه سری ویدیو دیدم که نشون میده با یه باتری که اسمش Datel lite blue میشه psp 3000 رو هک کرد.
آیا تا چه حددی این خبر واقعیت داره؟
lاگه کسی بازی loco roco2 را انجام نداده پیشنهاد میکنم بره حتما بازیش کنه. از شماره 1 خیلی خیلی قشنگتره. تنوع زیاد؛موسیقی زیبا؛سادگی و در عین حال زیبایی... من که خیلی حال کردم با بازیش. بعد از patapon این یکی از بهترین بازیهایی بود که ازش لذت بردم. کمپانی سازندشون هم یکیه.حتما بازی کنیییییییید...
سلام . من هم دیدم. مثل اینکه psp رو توی سرویس مود لود میکنن . اساتید یه نیگاهی بندازننقل قول:
سلام .
اقا این mms چیه ؟ من یه جایی خوندم واسه psp های 3000 mms هنوز نیست .
سلام . یه سوال دیگه هم داشتم .
mode chip برای psp به چه دردی میخوره ؟؟؟؟
اون باتری هم قیمتش چیزی در حدود 30 دلار باید باشه
نقل قول:
امیدواریم هر جوری هست سریع کپی خور بشه/
ردیف اول و دوم برای کلید آنالوگ هست.باید دایره ای روی آنالوگ را در بیاری و یکی از این ها را بزاری سر جاش.نقل قول:
ردیف آخر هم برای کلید های جهت هست که با چسب 2 طرفه روی کلید های اصلی چسبیده میشه.
درکل چیزهای به درد نخوری هست و اسلا ارزش خریدن ندارند.
نقل قول:
نقل قول:نقل قول:مودچیپ قطعه ای هست که بر روی مادربورد Psp نصب میشه و psp را از طریق سخت افزاری کپی خور میکنه.که توی ایران گیر نمی آید و اگه هم باشه کسی بلد نیست نصب کنه.که البته با روش های کپی خور کردن نرم افزاری این کار عاقلانه نیست.نقل قول:
نقل قول:
این باطری تا الان شایعه ای بیش نیست.چون اگه وجود خارجی داشت باید تا الان توی بازارهای خارجی پخش شده بود و به ایران هم میرسید.
سونی وقتی بگه کنسولش کپی خور نمیشه دیگه نباید امید به کپی خور شدن داشته باشید درست مثل ps3
البته ممکنه هم هک بشه اما نه به این زودی.
پس فعلا از فکر کپی خور شدن 3000 بیایید بیرون چون هک شدن این کنسول هم مثل ps3 زیادی طول کشیده.
خواهشا از دادن پست پشت سر هم خوداری کنید.چون نظم تاپیک را بهم میزنه.در صورت دیده شدن این جور پست ها به همکار و مدیر انجمن گذارش تخلف داده میشود.
اگه بقیه بچه ها هم موافق باشند تا خبری از کپی خور شدن psp3000 و psp2000 با مادربورد TA-088 v3 نیامده دیگه راجب به هک شدن این دو مدل بحثی نشود.و همچنین تفاوت های psp3000 و 2000 چون واقعا در باره این موضوع بحث شده.اما باز خیلی از دوستان سوال میپرسند.
پرسیدن سوالات تکراری و جواب دادن آنها= شلوغی تاپیک و کاستن ارزش اطلاعاتی تاپیک
سلام به قوله دوستمون هک کردن psp 3000 خیلی طول میکشه یا اصلا ممکنه که نشه
یه سوال اگه ناشیانست منو ببخشید
آیا نمیشه بازیهارو یه جوری نصب و یا کپی کرد که وانمود کرد اوریجناله؟و حالشو ببریم
بازی های اصلی بر روی umd عرضه می شوند.نقل قول:
بازی این کنسول مانند بقیه کنسول ها نیاز به نصب ندارد
تنها روش برای اجزای بازی های کپی گرفتن iso از روی umd و ریختن آن روی مموری.که برای این روش باید کنسول کپی خور بشود.
البته الان با راه افتادن PSN مخصوص psp سونی بازی ها رو به صورت دیجیتالی هم می فروشه که برای ما زیاد فرقی نداره !نقل قول:
بازی های اصلی بر روی umd عرضه می شوند.
میگم من فعلا دارم این بازی Loco roco2 را بازی می کنم..خیلی قشنگه..
میگم فعلا سونی مثل اینکه اصلا بی خیال این کنسول شده ..اصلا واسش بازی درست و حسابی نمیاد..
سلام ...
این باطری ها که اومده الان gamestop داره میفروشه . actionreplay هم ازش داره .مثل اینکه mms فعلا موجود نیست .
راستی . سونی هم واسه خودش میگه . مایکرو سافت هم میگفت ویستا هک نمیشه ولی ویستا ریلیز نشده هک شد .
چون گفتید چند تا پست پشت سر هم ندید ادیتش میکنم . الان داشتم توی سایت dark alex ول میچر خیدم دیدم نوشته تونستیم سیستم امنیتی TA-088 v3 رو پیدا کنیم و از طرز کارش سر در بیاریم . اینم خوب خبریه واسه خودش .
بیخیال . آقا من میخوام امروز برم psp م رو عوض کنم . میخوام 2000 بگبرم مثل ابنکه اینه TA-088 v3 کپی خور نمیشن ، TA-088 v2 چه طور اونا هم نمیشن ؟ یا میشن ؟ از کدوماش بخرم بهتره ؟
بای
سلامنقل قول:
سونی با ماکروسافت خیلی فرق داره.فعلا که بعد از چند سال عرضه شدن ps3 کسی نتونسته اون را هک کنه.(این قضیه ممکنه در مورد psp3000 هم عملی بشه)
در مورد TA-088 v3 هم درسته Dark alex به یک جاهایی رسیده ولی هنوز کامل نیست و به راحتی دستگاه کپی خور نمیشه.
هروقت آموزش را توی خود سایت گذاشت اون موقع 100 درصد هک شده و به راحتی میتونید انجام بدهید.
برای خرید psp اسلیم شما باید ورژنی زیر TA-088 v3 بخرید.البته ورژن مادربورد را نمیشه تشخیص داد.
پس psp که میخرید دقت کنید ورژن فریمور آن زیر 4.01 باشه.چون همگی دستگاه هایی که با این ورژن و بالاتر توی بازار هست از این نوع مادر بورد استفاده میکنند.
سلام . آقا من شنیدم توی ایران بازی های ps3 رو کپی میکنن اجرا هم میشه . درسته ؟؟؟؟نقل قول:
اینجا چیپ مد هاش اومده توی سایت خود چیپ مد داره میفروشه و این تعمیر کارا داردن همشون .البته یواشکی چون اگر پلیس بفهمه چوب تو آستینش میکنن . ولی نمیدونم چرا مال ps2 توی اینجا گیر نمیاد :19::41::18:
زیر 4.01 رو از کجاش بفهمم به جز اینکه دستگاه رو روشن کنم ؟؟؟؟
بای
دقيقا همين طوره . در ماه ژانويه فقط دو عنوان براي psp منتشر ميشه كه اونا هم اصلا دندون گير نيستن . همينه كه منم يواش يواش به فكر ارتقاي سيستم افتادم چون دارم از بازي هاي جديد دور ميشم .نقل قول:
توی ایران دارند بازی های ps3 را کپی میکنند؟درحد جوک بود:27:نقل قول:
من میگم ps3 به هیچ روشی نه نرم افزاری نه سخت افزاری کپی خور نشده شما میگی توی ایران دارند بازی کپی میکنن و برای این کنسول مودچیپ اومده.
اگه این کنسول هک بشه مثل بمب صدا میکنه.
فقط باید دستگاه را روشن کنی تا بفهمی.البته فکر کنم از روی تاریخ ساخت هم میشه فهمید که من اطلاعی ندارم.
تا یکی دو ماه بعدشم همینه ...فکر کنم تا عید خودمون همینجوری باشه..تا اون موقع فقط فکر کنم یه بازی درست و حسابی و اسم رسم دار بیاد واسه psp اونم Resistance باشه....منم فعلا چسپیدم به همون PC...خدائیش هیچی همون PC نمیشه...همیشه واسش بازی خوب هست.نقل قول:
دوستان یه سوال داشتم من الان pc دارم و میخوام psp هم بخرم به نظر شما ایا واقعا ارزش داره که من کنارpc
psp هم بخرم یا نه؟؟
psp بیشتر به درد کسانی می خوره که زیاد نمی تونن پای pc باشند.مثلاً اکثراً در سفر باشند یا شب کار باشند ...نقل قول:
مطمئناً هیچ کنسولی به پای pc نمیرسه.اما داشتن یک کنسول دستی که هر جایی بخوای بتونی با خودت ببری خیلی حال میده.ضمناً از psp میشه استفاده های دیگه ای هم کرد.مثلاً کتاب الکترونیکی خواند یا موسیقی یا فیلم گوش کرد و تماشا کرد.به اینترنت وصل میشه و ...
سلام
سيو nfs:mostwanted رو ميخوام
کدوم سیوش را میخوای؟ تازه چندان بازیه جالبی هم نیستش. تو سری nfs در psp من فقط از undercover خوشم اومد. کلا یه سر و گردن از بقیه شون بالاتره. اگرچه ایراداتی هم داره اما مثل بقیه کسل کننده و تکراری نیست و داستان قوی ای هم داره...
سلام . من فقط شنیده بودم . ندیده بودم . واسه همین سوال کردم .نقل قول:
راستی . این قضیه psp2 چیه ؟ وجود خارجی داره یا مثل دریم کست 2 شایعست ؟
بای
شایعه هست هر روز هم عکسهای fake زیادی ازش منتشر میشه!نقل قول:
سلام . بچه ها من رفتم اون اسلیم رو دادم یه فت گرفتم . منتها وقتی این پاندورا میکر رو اجرا میکنم این ارور رو میده :
The game could not be started (80020148)
فرم ور دستگاه 3.03 هستش . دستکاری هم نشده .
چی کار کنم ؟ راستی این ریکاوری منو هم نداره . کرک هم نشده .
بای
شما برای ساخت باطری پاندورا به یک psp کپی خور شده نیاز دارید.نقل قول:
با psp کپی خور نشده نمیتونید باطری پاندورا بسازید.
شما باید ابتدا یک psp کپی خور شده داشته باشید و باطری را با psp کپی خور شده پاندورا کنید.
اگه هم نمیتونید psp کپی خور برای ساخت پاندورا پیدا کنید باید از روش سخت افزاری باطری را پاندورا کنید.(که البته چون psp شما فت هست آموزش با اونی که توی تاپیک زیر هست یکم فرق داره اگه خواستی بگو تا برات بزارم.)
اگه باز هم سوالی در مورد کپی خور کردن داری توی تاپیک مربوطه بگو.
[ آموزش ] چکونگی کپی خور کردن Psp
خوندن این پست هم میتونه کمکت کنهکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=248621
موفق باشی.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3100756&postcount=12
سلام . میشه برام توضیح بدید چه طوری سخت افزاری پاندوراش کنم ؟ مثل اینکه باید یه پین رو قطع کنم مثل این :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط بعد از اینکه کارم تموم شد و دستگاه کپی خور شد بزارم پاندورا بمونه یا درستش کنم ؟
راستی فر ور من 3.03 هستش . کدومو نصب کنم روی این که مشکلی پیش نیاد ؟ مثل اینکه یه دفعه ای نباید رفت رو ورژن های خیلی بالا .
شما آموزش پست زیر را بخون.نقل قول:
البته این آموزش برای اسلیم هست.برای فت جاهایی که باید سیم ها را لحیم کنی فرق داره.توی عکس زیر پیدا هست که به کجاها باید سر سیم ها را لحیم کنی.بقیه کارها مانند آموزش بالا هست.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2758126&postcount=3
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهعد از اینکه کار شما با باطری پاندورا تمام شد فقط کافیه کلید را روی حالت off f گذارید تا باطری به حالت معمولی برگرده.
خودم من به شخصه این آموزش را روی باطری اسلیمم اجرا کردم و بدون هیچ مشکلی در حالت پاندورا و معمولی کار میکنه
در ضمن تمام عواقب این کار به عهده خودتون هست.
چون دستگاه شما کپی خور نیست پس با خود psp نمیتونید مموری مجیک را بسازید و مجبور هستید از برنامه ای که روی pc نصب میشه مموری مجیک را بسازید.نقل قول:
راستی فر ور من 3.03 هستش . کدومو نصب کنم روی این که مشکلی پیش نیاد ؟ مثل اینکه یه دفعه ای نباید رفت رو ورژن های خیلی بالا .
شما با این برنامه قادر خواهید بود که مموری مجیکی بسازید که حاوی فریمور 3.90m33-3 هست.
وقتی این فریمور را روی دستگاه ریختی میتونی به آخرین ورژن بعنی 5.00m33-4 آپدیت کنی
آمورش ساخت مموری مجیک توسط برنامه PSP Grader
(پایین صفحه نوشته طریقه ی ساختن Magic Memory Stick)کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2758126&postcount=3
آموزش آپدیت فریمور به ورژن 5.00m33-4
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=269484
سلام خیلی ممنون از راهنماییتون . راستش این آموزش ها رو که میخونم یه ذره سر در گم میشم .
من الان پاندورا و مجیک رو درست کردم بعدش باید چی کار کنم ؟ پاندورا رو که میزارم چی میشه ؟ چه طوری باید این 3.90رو نصب کنم ؟ این آمزشه یه کمی گیجم کرده . شما میتونید آن شید با هم صحبت کنیم ؟ ایدی یاهوی من همینه : sonixax بای
سلام آقا من بلاخره این رو هکیدم :) از راهنمایی همه دوستان ممنونم . فقط یه سوال . من الان 3.9 رو نصبوندم و cso ها رو بدون devhook اجرا میکنه بقیه ورژن ها هم همین طورین ؟
بای
البته ماه فوريه اوضاع كمي بهتره .نقل قول:
چون mana khemia ، star osean secend evelotion ، cid the dummy و چند عنوان ديگه هم مياد ولي ماه مارچ ديگه ميتركونه . بازي هايي مثل ressistance ، phantasy star portable ، coraline ، brave awariors tale و چند عنوان خوب ديگه مياد
يه سيوى که بازى تموم شده باشه.
من که هنوز prostreet هم بازى نکردم چه برسه به undercover
سلام دوستان من یکم گیج شدم من که میخوام psp بگیرم چرا باید ورژنش زیر 4 باشه نمیشه 5 باشه؟
به خاطر اینکه بتونی دستگاه رو کپی خور کنی.نقل قول:
دلیلش هم اینه که:
نقل قول:
خوب اگه ورژنش 5 بود و کپی خور هم بود که دیگه مشکلی نداره؟نقل قول:
به خاطر اینکه بتونی دستگاه رو کپی خور کنی.
اونموقع یعنی خود مغازه دار اول دستگاه رو کپی خور کرده بعد به 5.00 آپ کرده . در اونصورت اشکالی نداره می تونی راحت تهیه کنینقل قول:
به سلامتی.نقل قول:
باطری را از چه روشی پاندورا کردی؟
اگه برات امکان داره به فریمور 5.00m33-4 آپدیت کن.بهتر از 3.90 هست.
سوال آخر هم متوجه نشدم.
------------------------------------------
نقل قول:درخواست و دانلود سیو بازی های psp در تاپیک زیر.نقل قول:
دانلود همه ی save game های psp
خواهشا رعایت کنید.:46:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=158270
سلام
یه سوال داشتم
می شه 2 تا بازیه PS که تبدیل شدن رو در آن واحد تو PSP بریزیم ؟!
همونطور که می دونید بازی های PS که تبدیل شدن رو باید تو آدرس زیر بریزیم
PSP ------- Game ----------- EBOOT
تو این روش فقط یه بازی رو می تونیم داشته باشیم و اگه بخوایم بازی جدید بریزیم حتما فبلیه رو باید پاک کنیم !!!