بالاخره دل به دريا زدم و کنسول رو باز کردمنقل قول:
يکي از موسفت هاي برد سوخته امروز اگه پيدا کردم تعمير ميکنم
ممنون از دوستان
در ضمن دوستان براي خنک سازي اون چه پيشنهادي ميکنند
بالاخره دل به دريا زدم و کنسول رو باز کردمنقل قول:
يکي از موسفت هاي برد سوخته امروز اگه پيدا کردم تعمير ميکنم
ممنون از دوستان
در ضمن دوستان براي خنک سازي اون چه پيشنهادي ميکنند
محيط XBOX LIVE فقط واسه ي بازي آنلاين هست يا استفاده ي ديگه اي هم داره؟
بازی آنلاین، دانلود تم، Gamer Picture ، دانلود DLC و پچ بازی ها و ... .نقل قول:
بهترین و موثرترین روش که الان همه جا پیشنهاد میشه و کار میکنه و حدودا 6 درجه دما رو به صورت کاربردی کم میکنه روش xclamp هستنقل قول:
که اموزش های اون رو میتونید از نت پیدا کنید
و همچنین جاهایی مثل nextgen انجام میدن
نقل قول:علاوه بر مواردی که پیمان جان گفتن و در تایید اون ... ها :31:نقل قول:
میتونید برای دیدن فیلم ها و سریال ها و همچنین دانلود trailer ها و demo های بازی ها و اخیرا هم با اضافه شدن قابلیت های جدید که در E3 معرفی شد در اینده نه چندان دور استفاده از Facebook هم بهره مند بشید
خوب Gamespot تو مقاله ای که گذاشته گفته که کنسول 360 تا سال 2015 رو قفسه مغازه ها خواهد بود
[html]
e3.gamespot.com/story/6211650/xbox-360-to-have-10-year-life-span-report
[/html]
اقا الان 360 خوب چیه مدلش؟؟؟
و این که مشکل داغ کردنش که خوب شده ؟؟؟
قیمت هاش چقدره؟؟؟
نــــــــــــه !!!!نقل قول:
پدرام جان این خبر یه حدث و گمان هست یا اینکه نظر کارشناسی بوده !!؟؟
آخه به طور میانگین ما در هر 3 سال شاهد بالا رفتن Shader Model (مدل سایه زنی) بازی ها بودیم که در حال حاظر جدید ترین ورژن اون 4 و با Diretx 10.1 موجود هست .(البته پدرام جان اینو واسه دوستانی میگم که اطلاعاتی در این زمینه ندارند وگرنه شما استاد ما هستی عزیز !!!)
حالا نمیدونم چطور ممکنه که این Xbox 360 که فکر کنم داره جزو عجایب 8 گانه میشه میتونه تا 2015 عمر کنه رو خدا میدونه !!!
نقل قول:
به پست اول مراجعه کن دوست عزیز
مشکل گرم شدن هم تقریبا حل شده(99درصد)
در مورد سوال اول صفحه ی اول مطالعه شود.نقل قول:
هنوز نه به طور کامل ولی با اومدن بردهای Falcon و Jasper میشه از فکر این قضیه در اومد .که البته Jasper بهتره !!!
قیمت ها هم متغیر هستند .شما میتونید با مراجعه به فروشگاه فتحی واقع در سایت ---------- آخرین قیمت ها رو مشاهده کنید :
کد:http://----------.com/forums/showthread.php?t=21483
خیلی وقت بود به این تاپیک سر نزده بودم!
خوب قضیه ی من رو فکر کنم بچه های ثابت این تاپیک خوب یادشون باشه!
بعد از گذشت 2 ماه باخبر شدیم آدرس جدیدی که مجید شامی اعلام کرده بود اصلا وجود خارجی نداره و با بیش از 25 میلیون تومن سر بچه های بازی سنتر رو کلاه گذاشت و فعلا خبری ازش نیست!
خیلی ناراحت کنندست که به همچین آدمی اعتماد کردم!
من 2 شنبه میرم شکایت کنم! ولی مطمئنم کسی که نقشه این کار رو کشیده 100% نقشه فرارش رو هم کشیده و در میره!
امیدوارم اون دنیا جواب این کارش رو پس بده!
من واگذار کردم به خدا
سلام عزیز خیلی ناراحت شدم که اینو شنیدم و اصلا هم نمیخوام نصیحتت کنم که چرا به حرفم گوش نکردی چون دیگه کاریه که شده.نقل قول:
ولی نگران نباش .خودم یه کاری واست میکنم.
نظر کارشناسی بوده و طبق گفته های خود مسولین ms بودهنقل قول:
نمیدونم متن رو خوندی کامل یا نه
حدودا 5 ماه قبل مدیر epic games یا همون سازنده های ابر اثر گرافیکی gears of war اعلام کردن
کنسول 360 از نظر سخت افزاری و تکنولوژی جواب گوی تمامی نیاز های بازار تا سال 2013 خواهد بود
چون همه برتری های gpu و ram این کنسول رو نسبت به باقی platform ها میدونید
که در کنار cpu فوق العاده قوی و 3 هسته ای خودش یک ماشین فوق العاده محسوب میشه
( سعید جان اون اعداد و ارقام واسه pc هست که خودت جایگاه pc رو میدونی کجاست الان . با توجه به صحبت هایی که مدیر eidos راجع به pc و کاهش شدید gamer های این platform به صورت روز افزون کرد . دیگه بحثی نمیمونه . این بحث ها فقط جنبه های تبلیغاتی برای فروش کالاهای intel و nvidia داره و گرنه تکنولوژی کنسول ها تو تمام نسل ها ثابت شده هست )
اما این که از 2013 تبدیل میشه به 2015 طبق گفته های مسول ms به خاطر حضور پدیده جدید صنعت بازی یعنی natal هست که عمر این کنسول رو تا اون تاریخ 100 درصد تضمین میکنه
اما این دلیل بر این نیست که تا 2015 کنسول جدیدی نیاد
تا 2015 تولید 360 و support نرم افزاری اون ادامه پیدا میکنه
و گرنه خود ms گفته بود که تا اواسط 2013 خبری ازکنسول جدید نیست
نه sony نه ms
همین Project Natal & Milo به راحتی XBOX360 رو تا سال 2015 همراهی خواهند کرد !
انگار این پای مجید شامی همه جا وا بوده چون تا جایی که خبر دارم یه 10 میلیونی سر بچه ها pt کلاه گذاشته.سر بچه های مجید آنلاین هم همین طورنقل قول:
به هر حال ان شا الله به پولتون میرسید
حالا یه سوال می خاستم بدونم الایت با بورد جاسپر داریم یا نه (کلن می خاستم بدونم تو بازار جهانی عرضه شده یا نه ، منظورم فقط ایران نیست) ؟؟؟؟
نقل قول:
حالا یه سوال می خاستم بدونم الایت با بورد جاسپر داریم یا نه (کلن می خاستم بدونم تو بازار جهانی عرضه شده یا نه ، منظورم فقط ایران نیست) ؟؟؟؟
بله در بازار جهانی عرضه شده ولی نسبت به مدلهای پرمیوم و ارکیدش محدودتر .
سلام نکست جن تعداد محدودی الایت با برد جاسپر آورده ولی باید برین پیشش تا بده تلفنی میگه نداره
قیمتش یکم بالاست میده 400 تومن
دوست عزیز منم از مجید پیش خرید کردم و الان گرفتار این مشکل هستمنقل قول:
به این دو سایتی که گفتید رفتم اما نتونستم چیزی پیدا کنم،میشه خواهشا لینک دقیقی بدید تا توی بازیسنتر هم بذارم و بقیه هم مطلع بشن.
پیش فروش مرحله دوم آرکید جاسپرنقل قول:
بچه ها دارن آماده میشن برای شکایت کردن.کد:http://----------.com/forums/showthread.php?t=21554&page=44
شما هم یک سر بزن اینشاا... به کنسولت میرسی.:46:
ممنون از توجهتون، من خودم تو اون تاپیک با آیدیه podpod دارم فعالیت می کنم سوالم در مورد کلاهبرداریه مجید شامی در سایت مجید آنلاین و pt بود که اون دوستمون مطرح کرده بودننقل قول:
یک xbox 360 jasper و 2 تا دسته چقدر در میاد؟؟؟
راستی فرمانی که واسه ماشین بازی بود قیمتش چقدره؟؟؟
خواهش میکنم.نقل قول:
شرمنده فکر کردم لینک بازی سنتر را میخواهی.:46::11:
xbox 360 jasper مدل آرکید الان تهران حدود 230-240 هست و شهرستان ها هم بین 250 تا 260نقل قول:
دسته اضافه هم حدود 35 تا 40 هست.
پست اول تاپیک شامل تمامی مدل ها و قیمت ها هست.
نقل قول:
كل تاپيك بازي سنتر رو خودنم ! طرف خيلي نامرد بود!! همه ي صفحه ها رو خوندم تا وسطاش كه رسيدم تابلو شد كه گذاشتتون سر كار ! حالا شما چقدر خريده بودي ::anf-bنقل قول:
اقایون جاسپر فقط ارکید هست الان بقیه مدل ها نیست؟
نه الان فروشگاه فتحی تو BC پریمیوم داره به 300 تومن البته تا هفته پیش اگه اشباه نکنم 285-290 میداد.الان گرون کردهنقل قول:
به احتمال گرون تر هم بشه.
یکی از بچه ها هم گفت که فروشگاه نکست جن هم تعداد محدودی الایت جاسپر آورده به 400 تومن
چرا premium هم هست!!شنیدم به تعداد بسیار محدود و قیمت بالا هم nextgen از elite هم اورده!نقل قول:
دوستان من یه سوالایی داشتم!
1:واسه فهمیدن از ارورهای ایجاد شده در ایکس باکس و 3 چراغه شدن و ... باید به کجا برم که ارورها رو بفهمم با دلیلشون؟
2:اینا همه از اول هک شده هستند دیگه درسته؟ و اینکه من از کجا بدونم برای چه سری از بازی ها هک شده ژاپنی مثلا یا اامریکایی و ...
3:الان چه مدل دسته هایی براشون هست وئو من میتونم مثلا به الایت دسته سیم دار وصل کنم(محض اطلاع گفتم) و اینکه دسته چه جوری شارژ میشه؟؟؟
4:برای دانلود تم ها حتما باید از ایکس لایو دانلود شه نمیشه از پی سی دانلود کنیم بعد وصل کنیم به پی سی و بریزیم تو ایکس باکس؟
5:برای وصل کردن به کامپیوتر کار خاصی نیاز نیست فقط با یو اس بی وصل کنیم حله دیگه؟؟
6:واسه وصل شدن به اینترنت از طریق کابل لن چه تنظیماتی در ایکس باکس و کامپیوتر باید انجام بدم؟
7:خیلی ممنون بهم کمک کنید چون اطلاعات ندارم اینجا هم اینفدر شلئغ پلوغ هست کلا قاطی کردم!
خیلی ممنونم دوستان پیشاپیش ممنون از کمکها!
من 300 تومان دادم!نقل قول:
کلا 265 بابت پرمیوم جاسپر و 25 تومان که بعدا خواست و 10 تومان دیگه که با 25 قبلی برام دسته هم بفرسته!
الان دو ماهه دارم آتیش میگیرم
واقعا چه آدم هایی پیدا میشند
1-نقل قول:
دوستان من یه سوالایی داشتم!
1:واسه فهمیدن از ارورهای ایجاد شده در ایکس باکس و 3 چراغه شدن و ... باید به کجا برم که ارورها رو بفهمم با دلیلشون؟
2:اینا همه از اول هک شده هستند دیگه درسته؟ و اینکه من از کجا بدونم برای چه سری از بازی ها هک شده ژاپنی مثلا یا اامریکایی و ...
3:الان چه مدل دسته هایی براشون هست وئو من میتونم مثلا به الایت دسته سیم دار وصل کنم(محض اطلاع گفتم) و اینکه دسته چه جوری شارژ میشه؟؟؟
4:برای دانلود تم ها حتما باید از ایکس لایو دانلود شه نمیشه از پی سی دانلود کنیم بعد وصل کنیم به پی سی و بریزیم تو ایکس باکس؟
5:برای وصل کردن به کامپیوتر کار خاصی نیاز نیست فقط با یو اس بی وصل کنیم حله دیگه؟؟
6:واسه وصل شدن به اینترنت از طریق کابل لن چه تنظیماتی در ایکس باکس و کامپیوتر باید انجام بدم؟
7:خیلی ممنون بهم کمک کنید چون اطلاعات ندارم اینجا هم اینفدر شلئغ پلوغ هست کلا قاطی کردم!
خیلی ممنونم دوستان پیشاپیش ممنون از کمکها!
2- هک که از اول نشده.. هک کردن یک نوع جرمه که تو ایران زیاد بهش احمیت نمیدن .. همون فروشگاهی که شما دستگاه رو میخری برات هک یا کپی خورش میکنه..کد:http://www.----------.com/forums/showthread.php?t=14734
3- دسته یکدون رویه کنسول هست که به صورت بی سیم هست و با باتری شارژ میشه دسته سیم دار هم داره که دیگه قدیمی شده و کمتر گیر میاد..
4- فقط XBL
برای وصل کردن به لایو و کامپیوتر هم تاپیک های مجزایی تو این سایت هست که میتونی اونجا جواب بگیری..
خیلی ممنون فقط یه چیزی!!!!!!
1:یه سایتی جایی میخوام که اخرین قیمت های ایکس باکس رو داشته باشه و اوانارو اپدیت کنه تا قیمت بفهمیم!!!
2:بهترین جاها واسه خرید در تهران کجاست؟؟؟
3:روش هک فرق داره یعنی بسته به مدلی که میخریم فرق داره چون دوستم گفت قیمت هکش فرق میکنه!!!!!
بعد ماله کجا باید باشه یعنی این چی هست که میگن j or uk اسمش یادم بودا که بازی های تحت اون رو میخونه الان بیشترین بازی ها ی منتظر شده تو چه کدی هستند ژاپنی؟؟؟؟ بعد ما از کجا بفهمیم این بازی که خریدیم دستگاه اونو میخونه؟؟؟؟؟
4:همونطور که میدونید تو e3 مایکروسافت سیستم فیس بوک رو واسه xbl معرفی کرد اون یعنی رو داشبرد جدید میاد یا برنامه ای هست که از تو xbl میشه دانلود کرد؟
5:بعد تمام ایکس باکس ها مموری میخورن؟منظورم هارد دیسک نیستا مموری مثل مدل ارکید!!
خیلی ممنونم
سلام دوستان میخواستم این مطلب رو به شما دوستان ارائه بدم نمی دونستم کجا بگم
امروز در همین ساعت شبکه بی بی سی پرشیا در مورد کنسول ایکس باکس در نسل جدید ش حرف میزد که انسانو وارد بازی میکرد
یه مثال براتون میزنم خودش نشون میداد
2تا زن و یه پسر بودند که بازی فرمول یک همون ماشینهای بسیار سریع رو بازی میکردند زنه بودنه دسته وانمود میکرد دستش روی فرمانه ولی هیچی نبود داشت رانندگی میکرد بعد اومد کنار دوستانش پارک کرد پسره امود 1 متری تلویزیون و داشت وانمود میکرد که چرخ های ماشین رو باز کنه و لاستیک رو هم سوار کرد واقعا" انقدر زیبا بود که من جا خوردم
در یه مثال دیگه یه پسر بچه داشته اسکیت بازی میکرد توی خونه عین انسان واقی و عادی روی اسکیت پاشو گزاشته بود و در داخل بازی هم همون استیل وایسادن پسره رو داشت بعد پسره با پازدن اسکیت رو در بازی راه می انداخت
واقعا" اگه ایکس باکس اینجوری شه دنیای تازه ای به بازی های کامپیوتری و بازی خورها بازمیکنه
از دوستان خواهش میکنم اگه اطلاعات کاملتری دارند بفرمایند
1- سایت که نیست اما تو فروشگاه مجازی آقای فتحی قیمتهای خوب داره و همیشه تو پست اول اونها رو بروز میکنه..نقل قول:
خیلی ممنون فقط یه چیزی!!!!!!
1:یه سایتی جایی میخوام که اخرین قیمت های ایکس باکس رو داشته باشه و اوانارو اپدیت کنه تا قیمت بفهمیم!!!
2:بهترین جاها واسه خرید در تهران کجاست؟؟؟
3:روش هک فرق داره یعنی بسته به مدلی که میخریم فرق داره چون دوستم گفت قیمت هکش فرق میکنه!!!!!
بعد ماله کجا باید باشه یعنی این چی هست که میگن j or uk اسمش یادم بودا که بازی های تحت اون رو میخونه الان بیشترین بازی ها ی منتظر شده تو چه کدی هستند ژاپنی؟؟؟؟ بعد ما از کجا بفهمیم این بازی که خریدیم دستگاه اونو میخونه؟؟؟؟؟
4:همونطور که میدونید تو e3 مایکروسافت سیستم فیس بوک رو واسه xbl معرفی کرد اون یعنی رو داشبرد جدید میاد یا برنامه ای هست که از تو xbl میشه دانلود کرد؟
5:بعد تمام ایکس باکس ها مموری میخورن؟منظورم هارد دیسک نیستا مموری مثل مدل ارکید!!
خیلی ممنونم
2- همون فتحی فعلا.. البته جاهای خیلی مطمئن تری مثل نکست جن و وست گیم هم هست که قیمتاش یکم بالاست..کد:http://www.----------.com/forums/showthread.php?t=21483
3- روش هک که فرق نمیکنه مگر اینکه درایو کنسولت فرق کنه که اون هم اصلا مهم نیست و الان دیگه همه کنسولها با درایو لایت ان تولید میشن..
اون مطلبی هم که شما میگید ریجن هست که بهش کد منطقه ای میگن..یعنی هر منطقه ای از جهان داریی یک کدی هست که بازی ها برای اون مناطق عرضه میشن و بازیهای مناطق دیگر بهم نمیخوره..
البته این کد منطقه ای زیاد مهم نیست چون اکثر بازیها برای مناطق مختلف میاد شاید تو یک منطقه بعضی بازیها کمی دیرتر بیاد که اصلا مهم نیست .. الان هم بهترین ریجن ریجن PAL هست که ریجن مخصوص منطقه اروپا و خاورمیانه محسوب میشه..
رویه دیسک ها هم ریجن اون نوشته شده .. البته بعضی بازیها فری ریجن هستند که رویه تما کنسولها اجرا میشن..
4- داشبور جدید که خیلی وقته اومده به احتمال زیاد یک آپدیتی خواهد اومد که این قابلیت رو اضافه خواهد کرد..
5- بله همه مدلها مموری میخوره..
بله همه اینا رو از project NATAL داریم دوست من!!!!البته اون اسکیت من نمیدونم واسطش با ایکس باکس چیه کسی میدونه؟
آقا من می خواستم از فتحی بگیرم، وقتی گفتین اون یارو کلاهبردار هستش، یه خورده ترسیدم اینترنتی خرید کنم!
مونده نکست جن. این نکست جن واسه شهرستان هم میفرسته؟ اصلا مطمئن هست؟
1:میشه لیستی از رجن ها بگید تا اشنا بشیم؟؟؟؟؟
2:خوب یعنی درایو چند گیگ باشه فرق داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
3:بعد تو XBL علاوه بر تم برنامه نمیشه دانلود کرد مثلا این برنامه فیس بوک رو برای مثال!!!!!
4:اپدیت های ایکس باکسم منظور همین داشبرد هست دیگه درسته؟؟؟؟
5: خیلی ممنون از لطفتون دوستان
مجید که نمیدونم چه بلای به سرش اومده من هم یک بازی کلیزون خریدم که یک 3 هفته ای پیچوندم ولی به هر حال بازی رو بهم داد..نقل قول:
آقا من می خواستم از فتحی بگیرم، وقتی گفتین اون یارو کلاهبردار هستش، یه خورده ترسیدم اینترنتی خرید کنم!
مونده نکست جن. این نکست جن واسه شهرستان هم میفرسته؟ اصلا مطمئن هست؟
فتحی هم که خودش تو توپ خونه مغازه داره.. نکست جن هم دیگه خیلی قابل اعتماده..
اگر شک داری از من میشنوی به یکی از دوستانت بده برن از مغازه فتحی خرید کنند و بعد بده برات ارسالش کنه..
1- ریجن PAL مخصوص مناطق اروپا و خاورمیانهنقل قول:
1:میشه لیستی از رجن ها بگید تا اشنا بشیم؟؟؟؟؟
2:خوب یعنی درایو چند گیگ باشه فرق داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
3:بعد تو XBL علاوه بر تم برنامه نمیشه دانلود کرد مثلا این برنامه فیس بوک رو برای مثال!!!!!
4:اپدیت های ایکس باکسم منظور همین داشبرد هست دیگه درسته؟؟؟؟
5: خیلی ممنون از لطفتون دوستان
ریجن UC مخصوص منطقه آمریکا
ریجن j مخصوص آسیای شرقی..
2- درایو که گیگ نداره اون هارد هست.. درایو مدل داره مثلا اولا مدلش سامسونگ بود بعد شد هیتاچی بعد بنکیو و حالا هم لایتون..
که قاعدتاً هر کدوم روش متفاوتی برای هک شدن دارن چون مال شرکتهای مختلفی هستند..
3- چرا ولی برنامه خاصی نداره و اصلا بگیم برنامه نداره بهتره.. بیشتر میشه بازیها و DLC ها رو دانلود کرد که اونها هم احتیاج به ماکروسافت پوینت داری..
4- آره آپدیت رسمی منظور داشبور هست ولی خوب میتونه قابلیت ها جدید هم باشه که مثل همین داشبور جدید این چنین کلی نباشه..
5- خوهش و وظیفست..
ممنون ببخشید پاک با هارد دیسک قاطی کردم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بعد از این درایو ها تو هر مدلی ممکنه مختلف باشه یعنی مثلا تو الایت هم ممکنه سامسونگ باشه یا هیتاچی و...
یا مثلا الایت رو فقط سامسونگ یا پرمیم رو فقط هیتاچی و.... به این صورت هست؟؟؟؟
مطلبی کلی در مورده دراییو ها و تفاوتشون نیسنت و اینکه کدوم از همه بهتره؟؟؟
بعد ایکس 360 اطلاعات سی دی رو نمیشد تو هاردمون کپی کنیم درسته؟ولی فلش مموری میشد؟ خیلی ممنونم
یه موقعی اینطوری بود که تو هر مدلی ممکن بود یه نوع درایو پیدا بشه ولی الان از مدل های آخریه Falcon و سری Jasper دیگه همه یا BenQ هستند یا Lite on که البته این دو فرق زیادی با هم ندارند و شما وقتی دستگاه رو باز کنی روی برچسب DVD درایو نوشته :نقل قول:
Lite on/Benq .
از نظر کیفیت تقریبا یکی بودند ولی سامسونگ به علت یک سری تغییرات با صدای کمتری کار میکرد و بهتر بود.
الان که دیگه همه همونی هست که گفتم.
فعلا هیچ راه قانونی و ساده ای برای انتقال اطلاعات وجود نداره.
جان؟؟؟
یعنی من فلش مموری رو وصل کنم به ایکس باکس نمیتونم اهنگ یا عکسی چیزی رو تو هارد دیسکم بریزم؟؟؟؟؟
بعد یعنی اون کسی که بخواد هک کنه باید ایکس باکس رو باز کنه تا بفهمه درایوش چیه؟؟؟ غیر از اون راه دیگه ای برای فهمیدن درایو نیست ؟؟؟؟
یه مساله دیگه فن بود این بود که تو چه مدلی 2 تا فن به کار میرفت یا میره الان خیلی ممنونم
راستی اخر کدوم رو پیشنهاد میکنید؟ فتحی یا نکست جن و وست گیم ؟ یگانه چی؟
روی هارد فقط میشه آهنگ با فرمت Audio و عکس کپی کرد ...نقل قول:
از نوع ساختاری درایو موجود روی کنسول هم، میشه مدل درایو رو تشخیص داد!
اگه به دنبال قیمت ارزونتر هستید، فروشگاه فتحی ... ولی اگه قیمت خیلی براتون مهم نیست و کیفیت بیشتر اهمیت داره، فروشگاه NextGen ... (البته این نظر منه :31:)
فرق اركيد و پريميوم جاسپر به جز هارد تو چيه؟؟