ستار زارع: سپاهان مستحق پيروزي بود
ستار زارع در بازي مقابل سپاهان نود دقيقه براي برق شيراز بازي کرد ولي در نهايت نتوانست مانع شکست يک بر صفر تيمش شود.
فرند گفتگويي را با زارع انجام داده است؛
• دومين باخت اين فصل را تجربه کرديد، علت شکست برق شيراز چه بود؟
ما در اين بازي در حد و اندازه هاي خود نبوديم و سپاهان بهتر از برق شيراز بازي کرد. آن ها مستحق اين پيروزي بودند.
• يعني سپاهان از شما سرتر بود؟
موقعيت هاي گلزني اين تيم بيشتر بود و در نهايت آن ها در دقايق ابتدايي نيمه دوم يکي از فرصت هاي خود را تبديل به گل کردند، ما هم چند فرصت گل زني داشتيم ولي در زدن ضربات آخر بي دقت بوديم. برق شيراز مي توانست با امتياز اصفهان را ترک کند.
• زلاتکو گفته بود که سپاهاني ها شيوه خود را تغيير داده و ما را غافلگير کردند.
بله، آن ها نسبت به بازي مقابل ذوب آهن چند تغيير اساسي در تيم خود داشتند و با سيستمي متفاوت در برابر ما قرار گرفتند.
• ولي شما نبايد توقع داشته باشيد که حريفتان با استفاده از سيستم بازي قبلي در ميدان حاضر شود. اين طرز فکر اشتباه نيست؟
ما براساس تمرينات زلاتکو و شيوه هاي خاص او به ميدان رفتيم و سرمربي تيم بايد در اين خصوص پاسخگو باشد.
• از بازي هايي که در اين فصل انجام داده اي راضي هستي؟
تا حدود زيادي رضايت دارم ولي مي توانم بهتر از اين باشم.
• در خصوص بازي با فجر سپاسي صحبت کن.
داربي شيراز هميشه حساس است ولي ما براي بهبود وضعيت خود فقط سه امتياز را مي خواهيم.
تا اعلام موضع رسمي سازمان تربيت بدني؛ خطيب به کارش ادامه مي دهد
حجت الله خطيب مديرعامل باشگاه پرسپوليس استعفا داد. اين خبري بود که پس از اولين برد پرسپوليس در ليگ برتر، صبح امروز مسائل اين باشگاه را تحت الشعاع خود قرار داد.
در شرايطي که موعد اولين چک بازيکنان پرسپوليس از يازدهم مهرماه است، آنها بايد براي وصول مطالباتشان به چه کسي مراجعه کنند.
برهمين اساس با دکتر زادمهر عضو هيات مديره پرسپوليس صحبت کرديم. ايشان در گفتگو با فرند گفت: من هم شنيدم که با استعفاي آقاي خطيب موافقت شده است. به هر حال ايشان تا اعلام موضع رسمي سازمان تربيت بدني به کارش ادامه مي دهند و پس از آن منتظر تصميمات جديد خواهيم بود.
به نظر مي رسد هيات مديره پرسپوليس ظرف 3-2 روز آينده تشکيل جلسه خواهد داد و پيرامون اين موضوع بحث و بررسي مي شود.
گفتني است مديرعامل پرسپوليس از يک ماه گذشته استعفايش را اعلام کرده بود
رحمان رضايي: فوروارد نداريم که گل بزنيم
قبل از آغاز رقابت هاي فوتبال ايتاليا رحمان رضايي گفته بود که مسينا در اين فصل با چهره اي جديد و مقتدر در کالچو شرکت خواهد کرد ولي پس از گذشت پنج هفته شاگردان برتولوموتي صاحب سه تساوي و دو شکست هستند تا با کسب سه امتياز وضعيت خوبي در جدول رده بندي نداشته باشند.
رحمان رضايي در تمامي ديدارهاي اين فصل براي مسينا بازي کرده است. او اعتقاد دارد که تيمش در هفته هاي آينده دوباره شرايط ايده آل خود را به دست خواهد آورد و اين در شرايطي است که بدشانسي گريبان گير مسينا نشود.
ياران رحمان رضايي عصر فردا در ششمين هفته کالچو در يک بازي خانگي رودرروي سامپدوريا قرار خواهند گرفت و اين بهترين فرصت براي مسينا است تا با کسب اولين برد، وضعيت خود را در کالچو بهبود بخشد.
درخصوص آخرين وضعيت رحمان رضايي در مسينا گفگويي را با اين بازيکن انجام داده است؛
• قبل از شروع فصل پيش بيني کرده بودي که مسينا بازي ها را با قدرت آغاز کند ولي در حال حاضر شرايط برعکس شده است، چرا؟
در فوتبال اتفاقات زيادي رخ مي دهد تا پيش بيني ها غلط از آب در بيايد. بايد با اين شرايط کنار آمد.
• يعني مسينا دچار اتفاقات غير قابل پيش بيني شده است؟
ما قبل از شروع فصل در آمادگي کامل قرار داشتيم ولي مصدوميت دو مهاجم اصلي مسينا همه چيز را خراب کرد. در خط حمله با مشکل مواجه هستيم و فوروارد نداريم که گل بزنيم.
• مسئولان باشگاه نمي توانند بازيکن جديدي را به خدمت بگيرند؟
خير، فصل نقل و انتقالات ژانويه آغاز مي شود و فعلا نمي توان کاري کرد.
• مصدوميت دو مهاجم شما چه زمان برطرف مي شود؟
روند بهبودي آن ها رو به رشد است و پزشکان تيم اميدوارند که آن ها تا يکي دو هفته آينده شرايط بازي کردن را پيدا کنند.
• مصدوميت مهاجمان مسينا باعث عدم نتيجه گيري اين تيم شده است؟
درصد بيشتري از عدم نتيجه گيري ما به اين موضوع بر مي گردد. مسينا از سه بازي اول خود در دو ديدار مساوي گرفت که اگر مهاجمان ما در کنار تيم بودند اين دو بازي را مي برديم. من فکر مي کنم اگر آن ها برگردند و بدشانسي سراغ مسينا نيايد تيم ما خوب نتيجه خواهد گرفت.
• هفته گذشته با چهار گل از سيه نا شکست سنگيني خورديد.
اين نتيجه دور از انتظار بود و قبول دارم که مسينا به هيچ عنوان در حد و اندازه هاي خود ظاهر نشد.
• واکنش مسئولان باشگاه نسبت به اين نتايج چيست؟ آن ها سرمربي و بازيکنان را زير فشار قرار داده اند؟
ما دو سه سالي است که با هم هستيم و مسئولان باشگاه روي بازيکنان و اعضاي کادر فني شناخت کافي دارند. به هر حال وضعيت نگران کننده است ولي مسئولان باشگاه به آينده اميدوار هستند و فعلا مشکل خاصي وجود ندارد.
• تو اميدواري که مسينا در هفته هاي آينده نتيجه بگيرد؟
بله، مطمئن هستم بازي هاي بعدي وضعيت بهتر خواهد شد.
• طي پنج بازي گذشته از عملکرد خودت رضايت داري؟
جدا از بازي آخر مقابل سيه نا، فکر مي کنم که در بقيه بازي ها موفق ظاهر شده ام. البته در اين خصوص بايد سرمربي تيم نظر بدهد ولي اين براي من بسيار مهم است که جزو يازده بازيکن اصلي مسينا هستم.
• در پنج بازي گذشته دوبار اخطار گرفته اي و به نظر مي رسد در بازيها کمي عصبي هستي؟
اين حرف را قبول ندارم، فشار مسابقات در کالچو بسيار زياد است و طبيعي است که بازيکنان در مواقعي کنترل خود را از دست بدهند. در ضمن گرفتن کارت زرد در کالچو هنر است چرا که در شرايط حساس و خطرناک يک موقعيت گل زني را از حريف مي گيري.
• در ايتاليا کارت زرد گرفتن با ارزش است؟
بله، اين که با خطا کردن موقعيت گلزني حريف را بگيري بسيار با ارزش است و کارت زرد موضوع مهمي است.
• بازي فردا مقابل سامپدوريا را چطور مي بيني؟
بازي سختي در پيش داريم، آن ها حريف خطرناکي هستند و چند هفته پيش هم ميلان را شکست دادند. ما بدون در نظر گرفتن شرايط حريف بايد براي گرفتن سه امتياز به ميدان برويم تا اين شرايط بحراني را پشت سر بگذاريم.
• به نظر تو در رقابت هاي اين فصل چه تيمي قهرمان مي شود؟
ميلان و يوونتوس مدعيان قهرماني هستند و از کنار اينتر هم نبايد به سادگي گذشت.
• براي بازي دوستانه ايران مقابل کره جنوبي به ايران مي آيي؟
صحبت هايي انجام شده و به احتمال فراوان در اين بازي حضور پيدا خواهم کرد. البته هنوز مشخص نشده که به ايران بيايم يا مستقيم به کره بروم.
• رويارويي با چنين حريفاني براي تيم ملي مفيد است؟
من قبلا هم گفتم که براي حضور موفق در جام جهاني بايد با تيم هاي مطرح دنيا بازي کنيم.
ناصر ابراهيمي: بازيکنان پرسپوليس از يکديگر پول قرض مي گيرند
پيروزي برابر قندي کافي بود تا پرسپوليس حداقل براي بازي با فولاد خوزستان از بحران خارج شود و کادر فني اين تيم براي چند روز از تيررس انتقادات خلاص شوند.
ناصر ابراهيمي که طي چهار هفته گذشته به خاطر بازي تيمش، مورد شديدترين انتقادات قرار داشت بازي با فولاد را بسيار سخت تر از بازيهاي قبلي مي داند.
ابراهيمي در گفتگو با فرند در مورد وضعيت پرسپوليس صحبتهاي زيادي را مطرح کرد که انرا در زير مي خوانيد :
• آقاي ابراهيمي پرسپوليس نسبت به سه بازي قبلي اش بهتر کار کرد و توانست ...
در فوتبال اگر سه اصل رعايت نشود به تيم ضربه خواهد زد اول آمادگي جهاني، هماهنگي بازيکنان در سيستم هاي مختلف و مسائل مالي و روحي رواني تيم.
• پرسپوليس کدام يک از اين فاکتورها را ندارد؟
از نظر آمادگي جسماني در شرايط بدي قرار نداريم، ضمن اين که مسائل روحي - رواني در ليگ برتر بسيار مهم است.
از نظر هماهنگي، بازيکنان هنوز به آمادگي کامل نرسيدند و در مورد مشکلات مالي هم که خودتان مي دانيد به قول پروين يک هزار توماني هم به بازيکنان نداده ايم.
• با اين شرايط تيم را چطور براي بازي با قندي آماده کرديد؟
ما فقط روي مسائل روحي رواني بچه ها کار کرديم. به آن ها گفتم با اين شرايط بازي خودتان ضرر مي کنيد. علي پروين و من به اندازه کافي افتخار داريم، اما شما بايد به فکر آينده فوتبالي خودتان و لژيونر شدن باشيد.
• در مورد تغييراتي که در بازي با قندي داشتيد توضيح دهيد.
ما کريم را به دفاع برديم که خيلي بهتر از تمرينات در بازي با قندي ظاهر شد، رهبري فرد هم همين طور.
• کاظميان مي گفت در پست جديد، کارآيي اش کمتر مي شود اما باز هم در اين پست از او استفاده کرديد.
جواد برابر قندي خوب بازي کرد و کاملا هم در خدمت تيم بود.
• قبول داريد که پرسپوليس هنوز مشکلات زيادي دارد؟
صددرصد، ما در گلزني مشکل داريم، هافبک ها به طور کامل هماهنگ نيستند و ضعف هايي وجود دارد که مطمئنم اگر مشکلات مالي و روحي بازيکنان حل شود، ضعف هاي تيم هم خيلي سريع برطرف خواهد شد.
• اما روي زدن ضربات کرنر يا پرتاب هاي اوت هم برنامه خاصي نداريد.
ما برابر قندي بيش از 15 بار اوت پرتاب کرديم و کرنر زديم که هيچ کدامش گل نشد، يکي از ضعف هاي ما همين است. اما ...
• اما چه؟
اما نبايد به خاطر دو ـ سه بازي مربي را لب تيغ قرار داد، سال گذشته سايپا تا هفته هشتم در صدر جدول بود اما در آخر فصل کارش به اما و اگر رسيد، الان هم مطمئن باشيد تا آخر فصل اتفاقات زيادي رخ خواهد داد.
• ولي پرسپوليس به خاطر هواداراني که دارد با بسياري از تيم هاي ديگر فرق مي کند.
دقيقا، به همين دليل هم ما طي سه هفته گذشته براي رفت و آمد در شهر هم مشکل داشتيم، از اين بابت که هواداران از وضعيت تيم دلخور بودند.
البته صددرصد حق با آنهاست، ما که ادعا مي کنيم پرسپوليس تيم مردمي است پس بايد به هواداران خود حق بدهيم.
• آقاي ابراهيمي، محمدي هم اکثر توپ هايي که برايش مي رسد يا در دو نوبت مي گيرد يا مشت مي کند؟
محمدي دروازه بان خوبي است اما مطمئن باشيد روي اين مسائل هم کار خواهد شد.
• در مورد آمدن گمالوويچ.
خبر ندارم! اگر بيايد هم به کادر اضافه مي شود، البته حق قانوني باشگاه است که هر کسي را خواستند بياورند. اما متاسفانه عده اي مي گويند تمرينات ما به روز نيست، در حالي که مي توانند از بازيکنان بپرسند.
• مشکلات مالي چقدر در عدم نتيجه گيري تيم مهم است.
شما شايد باور نکنيد اما بازيکنان ما از يکديگر پول قرض مي گيرند، متاسفانه تيم هاي پرسپوليس و استقلال هميشه اين مشکل را داشته اند و منتظر کمک هاي دولتي بوده اند در حالي که اکثر تيم هاي ديگر اين مسائل را ندارند.
• حالا شرايط تيم را چطور مي بينيد؟
من بعد از بازي به بچه ها هم گفتم که اين برد فقط تا حدودي تيم را از نظر روحي در شرايط خوبي قرار دارد، ما هنوز کار داريم، بايد بيشتر تمرين کنيم، بيشتر زحمت بکشيم و به خاطر هواداراني که هميشه ياور ما بوده اند با انگيزه در بازي ها حاضر شويم.
• و در مورد بازي با فولاد...
اگر به نتايج چند هفته اخير فولاد اکتفا کنيم، اشتباه کرده ايم. به نظرم فولاد يک تيم خوب، پر مهره است که در زمين فوتبال بازي مي کند و اين براي پرسپوليس ايده آل است.
• چطور؟
ببينيد بازي با تيم هايي مثل ذوب آهن، فولاد، پاس و استقلال خيلي بهتر از بازي برابر تيم هاي ديگر است. بازيکنان اين تيم انگيزه دارند و براي بردن حريف مي آيند اما تيم هاي ديگر با غرورشان بازي مي کنند که به نظرم انگيزه اين ها بهتر از غرور آن ها است. به هر حال هيچ مسابقه اي از اين به بعد آسان نيست، همان طور که قبل از آن هم نبوده، پرسپوليس تيم بزرگي است و همين انگيزه لازم را براي حريفان اين تيم به وجود مي آورد.
• صحبتي مانده...
اين که ما تمام تلاشمان را مي کنيم، باشگاه هم بايد مشکلات بازيکنان را حل کند، باور کنيد بازيکنان تيم خيلي با ظرفيتي هستند که چيزي نمي گويند.
قبل از ورود به ايران؛ پيام بكن باوئر به تهران رسيد
صبح بامداد فردا «فرانتس بكن باوئر» به عنوان رئيس كميته سازماندهي جام جهاني 2006 جهت ابراز خوشامدگويي بابت حضور ايران در جام جهاني وارد کشورمان مي شود .
بکن باوئر پس از ورود يك سخنراني رسمي را در حضور مقامات فدراسيون فوتبال انجام خواهد داد.
در همين راستا امروز يك ويژه نامه جام جهاني از سوي سازمان جام جهاني 2006 به انتشار رسيد كه چهار صفحه آن به فوتبال ايران اختصاص پيدا كرده است. در صفحه دوم اين ويژه نامه متن خوش آمدگويي قيصر فوتبال به زبان فارسي چاپ شده كه عين آن متن را در زير مي خوانيد:
رياست محترم جناب آقاي دكتر دادكان
دوستان عزيز فوتبال در ايران
براي حضور در مسابقات جهاني 2005 فيفا در آلمان به شما صميمانه خوشامد ميگوييم. اسباب مسرت است كه اين خوشامد را شخصا به استحضار شما برسانم و براي دادن اطلاعات لازم درباره سازماندهي مسابقات جهاني در اختيار شما باشم. ميزباني از دوستانمان در جهان شعار ماست. به شما اطمينان ميدهيم كه كميته سازماندهي مسابقات جهاني نهايت تلاش خود را انجام خواهد داد تا اقامت تمام هيات شما مخصوصا تيم ملي و مربيان و سرپرستان و همچنين هوا خواهان كثير ايراني در آلماني حتي المقدور مطبوع باشد.
در اكتبر 2004 تيم ملي ما بسيار تحت تاثير شور و شوق ايرانيان براي فوتبال و مهمانوازي صميمانه آنها واقع شد. اكنون با كنجاوي در انتظار اولين نمايش ورزشي تيم ملي ايران در يكي از استاديومهاي آلمان هستيم. بازيكنان برجسته سابق و فعلي ايراني در بوندس ليگا مانند علي دايي، وحيد هاشميان يا مهدوي مهدويكيا فوتبال ايران را به شهرت كم نظير در بين فوتبالدوستان آلمان رساندهاند. اين واقعيت كه علي كريمي فوتباليست برگزيده آسيا در سال 2004 از ژوئن 2005 در تيم بايرن مونيخ قهرمان فوتبال آلمان بازي ميكند، توجه عمومي را به تيم ملي شما تشديد كرده است.
با مسرت كامل در انتظار ورود و شركتتان در مسابقات جهاني در آلمان هستيم.
با سلام هاي صميمانه
فرانتس بكن باوئر
رئيس كميته سازماندهيمسابقات جهاني فوتبال فيفا
پرسپوليس به هتل فولاد مي رود
تيمهاي فولاد خوزستان و پرسپوليس تهران قبل از ديدار روز دوشنبه، در يک هتل مستقر خواهند شد.
به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ بازيکنان پرسپوليس راس ساعت 19 يکشنبه عازم آبادان خواهند شد.
بازيکنان فولاد نيز پس از آن که آخرين تمرين خود فردا عازم آبادان مي شود تا عصر فردا در هتل کاروانسراي شهر آبادان مستقر شوند.
بازيکنان پرسپوليس نيز فردا شب در همين هتل اسکان خواهند يافت تا در قبل از مسابقه در هتل با يکديگر ديدار کنند.
گفتني است بازي دو تيم پرسپوليس و فولاد دوشنبه هفته جاري و راس ساعت 15/17 در زمين تختي آبادان برگزار خواهد شد هرچند که گفته مي شود پرژکتورهاي اين ورزشگاه نيز چندان مناسب نيست.
دو بازيکن مصدوم در ترکيب فولاد؛ مبعلي : تلاش مي کنم به بازي با پرسپوليس برسم
ايمان مبعلي به علت مصدوميت در مقابل سايپا بازي نکرد تا حضور او در برابر پرسپوليسهم در هاله اي از ابهام قرار بگيرد.
مبعلي در خصوص مصدوميتش اظهار داشت: پزشک تيم نهايت خود را براي رساندن من به ديدار مقابل پرسپوليس انجام مي دهد اما هنوز مشخص نيست که به بازي مقابل پرسپوليس برسم .هرچند که من نيز تلاش مي کنم که خود را براي حضور در اين ديدار به شرايط ايده آل برسانم.
عادل کلاه کج ديگر بازيکن فولاد نيز با مشکل مصدوميت مواجه است و کادر پزشکي فولاد نهايت تلاش خود را براي رساندن اين بازيکن به ديدار مقابل پرسپوليس انجام مي دهد
بيژن ذوالفقارنسب: شايسته کسب سه امتياز بوديم اما ...
بازي از سرعت بالايي برخوردار بود و دو تيم از لحاظ فني، مسابقه خوبي را از خود به نمايش گذاشتند.
بيژن ذوالفقارنسب سرمربي تيم پرسپوليس در گفتگو با فرند ضمن بيان مطلب فوق گفت: در اين ديدار تيم سايپا موقعيت هاي زيادي را روي دروازه حريف خلق کرد، که دوبار توپ هاي ما به تير دروازه برخورد کرد و دو سه موقعيت تک به تک را نيز به راحتي از دست داديم.
وي ادامه داد: در دقيقه 94 مسابقه تيم حريف از روي نقطه پنالتي به گل رسيد، در حالي که ما شايسته کسب سه امتياز مسابقه بوديم. البته من توجه نمي کنم که ديگران در مورد تيم ما چه مي گويند زيرا بازيکنان سايپا بازي خوبي را از خود به نمايش گذاشتند و تماشاگران حاضر در ورزشگاه از بازي راضي بودند، اين مسئله براي ما ارزش دارد.
سرمربي سايپا ادامه داد: تيم ما بازي هاي خوبي را از خود نشان مي دهد و اگر استرس و عجله بيش از حد، از بازيکنان تيم دور شود، سايپا مي تواند يک روال طبيعي را در پيش گرفته و در مقابل حريفان به پيروزي برسد.
وي همچنين در مورد بازي با ذوب آهن تاکيد کرد: شناخت نسبي از تيم ذوب آهن داريم آن ها در خانه عملکرد بسيار خوبي دارند ولي مساوي براي ما با باخت تفاوتي نخواهد داشت.
ذوالفقارنسب در پايان اظهار داشت: به طور قطع براي پيروزي به اصفهان مي رويم ولي هر تيمي که شايسته باشد پيروز خواهد شد.
پانزده هزار بليت براي بازي فولاد ـ پرسپوليس
مسئولان هيات فوتبال آبادان با همکاري هيات فوتبال خوزستان قصد پيش فروش بليت هاي ديدار فولاد در برابر پرسپوليس را دارند.
پانزده هزار بليت براي تماشاگران خوزستاني براي تماشاي اين بازي در نظر گرفته شده است.
تماشاگران مشتاق مي توانند از عصر فردا با مراجعه به باجه هاي در نظر گرفته شده بليت اين بازي را دريافت دارند تا براي تماشاي بازي دچار مشکل نشوند.
لازم بذکر است ديدار دو تيم فولاد و پرسپوليس عصر روز دوشنبه در ورزشگاه تختي آبادان برگزار مي شود
نصرت ايراندوست: نمي توان گفت به خواسته هاي خود رسيده ايم
بازي محکم و پر برخوردي بود و خوشحالم که توانستيم با دست پر به انزلي باز گرديم.
نصرت ايراندوست سرمربي تيم ملوان بندرانزلي در گفتگو با فرند ضمن بيان مطلب فوق گفت: پيروزي در هر ديداري دور از دسترس نيست و اگر تلاش کنيم مي توانيم در هر زميني برنده باشيم.
اگر خوب بازي کنيم نتيجه خواهيم گرفت، در غير اين صورت سيستم مقابل از پيروزي خوشحال خواهد بود.
وي در ادامه افزود: بعد از شکست مقابل پاس بازيکنان ملوان با تلاش بيشتري در تمرينات شرکت کردند. آن ها مصمم بودند که در اين بازي نتيجه مطلوب را به دست آوردند تا دست خالي به انزلي بر نگرديم که اين اتفاق نيز عملي شد.
سرمربي ملوان ادامه داد: با يک برد نمي توان گفت به تمام خواسته هاي خود رسيده ايم ولي بازيکنان بايد به اين خودباوري برسند که مي توانند با ارائه يک بازي روان به نتيجه دلخواه دست پيدا کنند.
ايراندوست در پايان تاکيد کرد: با فاصله زماني بسيار کم بايد به ديدار استقلال اهواز برويم. در اين فرصت اندک بايد روي تاکتيک حريف کار کنيم تا در اين بازي بتوانيم سه امتياز خانگي را به دست آوريم.