4 مگ ولی گفتم بزارن رو 2 مشکل پرش لینک برطرف بشهنقل قول:
Printable View
4 مگ ولی گفتم بزارن رو 2 مشکل پرش لینک برطرف بشهنقل قول:
سلام دوستان مخلصيم
من ميخوام از اينترنت مخابرات به اينترنت حجمي يا نامحدود پارس انلاين بيام . اگر ممكنه تجربيات چندماهه يا چند ساله اي كه داريد رو به اشتراك بذاريد . عموما سرعت و پينگ چطوره ، قطعي و افت سرعتش مثل بقيه ISP هاست يا تفاوت بخصوصي داره و اينكه كلا ترجيح ميديد اينترنت حجمي پارس آنلاين رو با توجه به بازبودن پورت تا يه مقدار قابل مشخصي از حجم داشته باشيد يا فارغ از قيمتش سرويس نامحدود رو انتخاب ميكنيد و آيا اون هم پورتش باز هست يا سرعت خودشه
خيلي ممنون
آفرین حرف دل منو زدید برای من سرعتش در حد 17 و 18 هست.چندین بارم زنگ زدم اپراتور هر بار یه آی پی میگن وارد کن ولی بازم همونه.تغییری نمیکنه.میگن مرکز مخابراتیت پر شده فضاش نامه اداری دادیم تا زیاد کنن ظرفیتو اما الان چندین ماه شده هیچی به هیچینقل قول:
خوب توی سامانه 195 ازشون شکایت کننقل قول:
پهنای باند که همینطوری کم نمیاد
اینا بیش از ظرفیت سرویس فروختن الان همه یوزر های اون مرکز مخابراتی دارن ضرر میکنن . این دقیقا مصداق کم فروشیه .
با سلام خدمت همه دوستان ببخشید میخواستم بدونم آیا با سرعت دانلود30 کیلوبایت میشه بازی آنلاین call of dyty 6 و dota2 بدون لگ انجام داد؟!
پینگ همسایه که 128 نامحدود داره با آیپی دوتا2 130-150 هستش
من میخواستم 128 نامحدود پارس آنلاین آبادان بگیرم.چون اول استفاده از این سرویس سرعت 300-400 هستش و بعد از 8گیگ دانلود میشه 30
با تشکر
سلام دوستان الان سه شبه مشکل دانلود شبانه دارم لینک ها رو تو صف میدارم همشونم مستقیمن و لی صبح که بلند میشم همشون خطا دادن و هیچی دانلود نشده کسی این مشکلو داره ؟ مربوط به پایین اومدن سرعت دانلوده درسته ؟
لطفا سری تر حواب بدید میخوام زنگ بزنم پشتیبانی درستشون کنم :n34:
مشکل من با خطم کماکان وجود داره و گویا کل خطهای منطقه ما مشکل پیدا کردن پستی که من ازش خط میگیرم که دیگه کاملا از کار افتاده خودم سیم بان اشنا اوردم مال مخابرات دیگه گفت خطها همه خرابه باید این مفصلش باز بشه البته کل خطها خرابه ولی این داغونتره
توی شکایتی هم که از مخابرات کردم پاسخ این طوری دادند
"با سلام و احترام
به استحضار می رساند خط مذکور خرابی کابل زمینی دارد که کارشناسان مرکز تلفن ولی عصر در حال پیگیری می باشند تا پس از مجوز از شهرداری هرچه سریعتر شبکه کابل آن منطقه اصلاح نمایند ."
الان من نمیدونم چجوری پیگیری کنم این چیزی که اینا نوشتن حالا حالاها قرار نیست درست بشه چون هوام گرمه اصلا معلوم نیست درست کنند نکنند دوتا دیگه از همسایه ها دوباره مشکل دارند
کال آف خیر اما دوتا بله. کال آف هم نه به دلیل سرعت بلکه به دلیل تاخیر، بالای 80 میلی ثانیه لگ شروع میشه، زیر 100 همچنان قابل قبوله اما دیگه بالای 120 واقعا تاخیر احساس میشه و از رقبا راحت عقب میمونی.نقل قول:
با سرعت دانلود 30 و سرویس 128 نامحدود پارس میشه دوتا2 بدون لگ بازی کرد؟!نقل قول:
سلام دوستان امروز زنگ زدم پشتیبانی کانتر بازی میکنم گفتم پینگم بالای صده گفت برات روی گیم میبندیم ولی پهنای باندو نمیاریم پایین سرعت دانلودم پایین نیومد سرویس 256دارم سرعت دانلود 450 و پینگش تو عکس پایین به نظرتون سرویسم خوبه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]