سرعت آرت 1 روی 2مگ بسته میشه حدوداًنقل قول:
نه مخابرات که جدیدا خیلی عوضی شده مخابرات رو پیشنهاد نمی دم
اگر مصرف شما همین روند رو داشته باشه شاتل گزینه مناسبی هست
Printable View
سرعت آرت 1 روی 2مگ بسته میشه حدوداًنقل قول:
نه مخابرات که جدیدا خیلی عوضی شده مخابرات رو پیشنهاد نمی دم
اگر مصرف شما همین روند رو داشته باشه شاتل گزینه مناسبی هست
سلام مصرف ماهانه من حدود 20 گیگ هستش بنظرتون کدوم سرویس رو بگیرم؟ 4مگ -6مگ-8 مگ ساعت رایگانش چطوریه؟سرعت دانلود چقدره توی ساعت رایگان؟ واسه ساعت رایگانم باید هزینه پرداخت کنم؟
سلام.نقل قول:
به نظر من سرعت ۴مگ برای شما مناسبه، مگراینکه بخواید ویدیوی آنلاین و بدون وقفه تماشا کنید (که اونم با ۴ مگ نباید اصولا مشکلی داشته باشه)
سرعت ساعات رایگان تا قبل از محدود شدن عادیه و بعدش افتضاح میشه. (دقیقا نمیدونم از چه حجمی به بعد محدود میکنه ولی فکر میکنم بعد ۳۰-۳۵ گیگ برای اکو ۴مگ، محدودیت اعمال بشه)
برای دانلود در ساعات رایگان، باید ماهیانه ۵۲۰۰ تومان پرداخت کنید.
اینجا کسی کلش اف کلن بازی می کنه؟ من پارس دارم هر یک دقیقه ۳۰ ثانیه قطع میشه ... وضعیتش تو شاتل چه طوریه؟؟
سلام دوستان من آرت یک دارم برام فاکتور میاد ماهانه 30.500 اما واسه یه بچه اومده همین سرویس 28.700 قضیه چیه؟ تقریبا 3 تومن فرقه
سلام،نقل قول:
هزینۀ آرت ۱ مطابق جدول زیر محاسبه میشه:
این قیمت بدون احتساب عوارض و مالیات بر ارزش افزوده است و ظاهرا اختلاف ۱۸۰۰ تومانی فاکتور شما و دوستتون به همین علت هست (احتمالا برای ایشون بدون اضافه شدن این مقادیر هست.)
سرعت دانلود شبانه 4 مگ چقدره؟نقل قول:
طبق قانون باید اینجوری باشه. معمولاً از سرعت بالا شروع میشه و کمکم پایین میاد و بعد از محدود شدن بهکلی نابود میشه.نقل قول:
================================================== =============
دوستان شاتل هنوزم هدیۀ روز تولد رو میده؟
================================================== =============
علیرضاجان ممنون بایت حمایتت :n16:
عزیزی دوست من ؛ فدات :n16::n06:نقل قول:
واقعا تمام نکته ها و حرفات عین حقیقته و صادقانه همه چیو برای بقیه توضیح میدی.
گفتگوی ویژه خبری:مناظره مدیرعامل شاتل و مخابرات
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]