چرا من این مشکلو تو ویندوز 8 ندارم فقط همون اول که نصب میشه یه کم دیر میاد بالا ولی بعد از اپدیت هیچ مشکلی نداره الان هم داره مثل هلو روی ویندوز 8 اینترپرایز 64 بیت کار میکنه
چرا من این مشکلو تو ویندوز 8 ندارم فقط همون اول که نصب میشه یه کم دیر میاد بالا ولی بعد از اپدیت هیچ مشکلی نداره الان هم داره مثل هلو روی ویندوز 8 اینترپرایز 64 بیت کار میکنه
با سلام به دوستان عزیز
به روی سیستم انتی ویروس کومودو نصب هست . بر پایه تجربه دوستان چه نرم محصولی از کومودو نص کنم که حلقه حفاظتی از سیستمم کامل بشه؟
از راهنمایی دوستان بی نهایت سپاسگزارم
پیروز و پاینده باشید
سلامنقل قول:
کمودو یک سوئیت امنیتی کامل است و نیاز به هیچ مکملی نداره
آنتی ویروس +کلود آنتی ویروس +حفاظت پیشرفته+سندباکس اتوماتیک+فایروال شما رو از داشتن هر نرم افزار دیگری بی نیاز میکند
میتونید از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای اسکن فایل های ناشناخته ای که دانلود میکنید استفاده کنید
و از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به صورت ریل تایم خاموش برای هفته ای یا 2 هفته ای یک بار اسکن استفاده کنید
ببخشین فرق بین کومودو اینترنت سکیوریتی فری و پرو چیه؟
دوستان بنظر شما Comodo IceDragon بهتره یا Comodo Dragon ؟؟؟
من هردوتاشم رو سیستم نصب کردم :دی
هیچی...نقل قول:
CIS Pro
Unlimited Live Expert Virus Removal
Our Experts will clean your PC, uninstall old antivirus, and ensure your PC remains clean
CIS Complete
$500 Virus-Free Guarantee
If a PC that has Comodo Internet Security Complete 2013 installed becomes infected with a virus or malware and cannot be restored to working condition by our support team, we will cover the cost of repair by a Comodo certified service up to $500
پس هیچی
با هر کدوم راحتری...نقل قول:
من چون از کروم خوشم میاد از دارگون استفاده میکنم.
سه تا سوال دارم :
1- این Comodo IceDrago با Comodo Dragon فرقش چیه ؟
2- تو تنظیمات Hips یک گزینه است که نوشته (( انتخاب پیغامهای هشدار به حالت پرگو )), این گزینه کارش چیه؟
3- تو پیکربندیها فرق Proactive با Internet Security چیه؟
ممنون میشم اگه جواب بدین.
1-IceDragon is based on Firefox و Dragon is based on Chromiumنقل قول:
2- بزارید همون توضیح ترجمه فارسی را بدم که بهتره: نمایش هشدارها در "حالت پرگو" قرار بگیره یعنی برای هر عملِ یک فایلِ مشکوک و ناشناخته کومودو پیغام میده. هیچ عملی از یک فایل ناشناخته از چشم کومودو و شما دور نمیمونه. HIPS پرگو هست=> یعنی زیاد حرف میزنه. (البته فقط برای پروسه های ناشناخته)
3- حالت پرواکتیو مناطق وسیعی از سیستم را پوشش میده و یک حفاظت کامل هست. (فرض کنید هشدارها بیشتر میشه) (هشدارها > رابطه مستقیم دارند< میزان حفاطت و جزء جزء شدن مراحل نظارت)
الان در مد proactive من اشتباهی یه پیام برای مدیا پلیر کلاسیک اومد گزینه مسدود رو زدم.از اون موقع تا حالا هیچ فیلمی مستقیم در این حالت پخش نمی کنه.یعنی اگه رو فیلم دبل کلیک کنی فیلم پخش نمیشه و ارور مسدود شدن میده ولی اگه open with کنم و بزنم با مدیا پلیر کلاسیک , اون فیلم رو میشه دید و با اون باز میشه.مدیا پلیر کلاسیک هم فقط تو برنامه های ناشناخته بود که فرستادم تو برنامه های امن, ولی بازم درست نشد.
اصلا چطوری میشه تمام تنظیمات یک مد رو ریست کرد؟
سلامنقل قول:
قسمت قوانین برنامه ها در HIPS را چک کنید. هر قانونی که مربوط به مدیاپلیر بود از لیست حذف کنید. بهترین راه اینه که اول روی فیلم دابل کلیک کنید. بعد قاعدتا ارور میده. بعدش برید و بخش گزارشها و اتفاقات حفاظت پیشرفته را ببنید چه چیزی مسدود شده.
در مورد ریست کردن تنظیمات از طریق بخش تعیین پیکربندی باید امکان پذیر باشه. خودمم نتونستم از این طریق 100 درصد جواب بگیرم.