دوستان من سال پیش زبان فارسی 2 تستش از 5 تاش رو زدم البته خرداد خوندم بنظرتون از همون نشرالگو بخونم...؟؟؟؟
البته سال پیش یک مبحث رو نخوندم 2 تست اومد :(
Printable View
دوستان من سال پیش زبان فارسی 2 تستش از 5 تاش رو زدم البته خرداد خوندم بنظرتون از همون نشرالگو بخونم...؟؟؟؟
البته سال پیش یک مبحث رو نخوندم 2 تست اومد :(
ریاضی
تایم که کمه ، خودم میدونم
سه ماه وقت دارم ، میدونم باید زیاد بخونم !
توی این تایم کم کجاها و چی رو بخونم بهتره ؟
سلامنقل قول:
اول از همه توصیه میکنم یکدرو کتاب رو بخونید . چون سوالات ساده یا نگارشی از این بخش رو میشه با همین یکبار مطالعه خواند.
سبک سوالتی چون واژ و تکواژ رو هم با تمرین میشود زد. ولی باید توجه کرد زمانبر هستند.
پس لزوما نباید همه تستهایی رو که میتوانیم بزنیم ...
شما هم با توجه به سختی مبحث و توانایی خودتون بخونید .در ازمون اگر وقتگیر نبود تستش رو بزنید ...
موفق باشید
سلامنقل قول:
ببینید اگر بخواهید مباحثی که سوالتی زیادی رو دارند بخونید مثل حد و پیوستگی -مشتق و کاربردش علاوه بر اینکه سوالات هبنسبت زیادی داده میشود.
در عوض نیز برخی سوالات دشوار دارند . البته باید تلاش کنید تا به راحتی بتونید تستهاش رو بزنید ...
مباحثس مثل امار و احتمالات نیز با توجه به تکرار سبک تست اونها میتونه کمک کننده باشد ...
در کل مباحثی رو که قوی هستید در اونها رو بخونید . تست زنی رو هم انجام بدهید ...
موفق باشید
نقل قول:
ممنون فکر نمی کردم کسی بگه کتاب درسی رو بخونم...
تست تکواژ برای من آسونه ولی اگر مثل سراسری هنر بگن تعداد تکواژ های این متن با کدوم گزینه برابر ولش می کنم:n02:
با سلام.نقل قول:
دوست گرامی شما دقیقا توی کدوم مبحث مشکل دارید؟ ( اومدم یه سوال از وزن و قافیه رو اینجا بزارم دیدم جدا سخته و فکر میخواد پشیمون شدم :دی)
اگر واقعا به مبحث تکواژ مسلط باشید یعنی اینقدر کار کرده باشید که نخواید چند بار سوال رو چک کنید همون سوالی رو هم که میگید براحتی میشه جواب داد...
راستی یه سوالی هم بود درباره قرابت معنایی بهتون دادم جوابش گزینه دو بود .
سلام. خواستم یه تجربمو در اختیارتون بذارم:n02:
نمیدونم کسی تو گرامر زبان مشکل داره یا نه
اما خوب من میگم:n02:گرامر رو از کتاب زبان جامع کنکور خیلی سبز خوندم انقد آسون مطالبش برام جا افتاد که نگو :دی .از کتابخونه هایی که توش عضوین بخواین اگه داشتن بخونین ( نمیگم بخرین چون فک کنم کسی حاضر نباشه به خاطر مبحثی که 5 یا 6 تا تست میاد ازش بره یه کتاب بخره ) البته تو close test هم بعضا یه سوالش از گرامره.
از این جهت کتاب رو گفتم که بیک مثال کنکور گذشته تجربی رو میزنم که یک تست ویرایش بود که با خوندن حتی یکبار کتاب میشد اون رو به راحتی زد ...نقل قول:
برای یکسری از تسها هم عرض کردم که باید تست زنی انجام داد تا بتومنید مهارت در اون تیپ سوالی رو پیدا کنید
موفق باشید
اینم نرم افزار تست رتبه بعد کنکورهست :n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم یه سایت برای حل مسائل ریاضی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امید وارم به دردتون بخوره:n12:
آزمونهای جامع قلمچی کیه؟ تو این نسخه ای رو سایتش هست آخرین آزمونش 31 خرداد هست. احیانا نکشیده عقب؟