ای بابا این کیفیت که خیلی وقته ریلیز شده.تقریبا 2روزی میشه.دوست عزیزم امیر طهماسبی ترجمه اش کرده.من منتظر کیفیت 720 هستم تا دانلودش کنم.تقریبا یه چند روز بعد از کیفیت dvdrip کیفیت 720 ریلیز میشه و میاد بیروننقل قول:
ای بابا این کیفیت که خیلی وقته ریلیز شده.تقریبا 2روزی میشه.دوست عزیزم امیر طهماسبی ترجمه اش کرده.من منتظر کیفیت 720 هستم تا دانلودش کنم.تقریبا یه چند روز بعد از کیفیت dvdrip کیفیت 720 ریلیز میشه و میاد بیروننقل قول:
آره من مثل تو زدم .فقط کامپیوترنقل قول:
فقط من یه چیزی رو موندم ! رتبه منطقه 2 با 1 چقدر فرق داره مگه ؟ من رتبم 1890 منطقه 1 شده کلی امیدوارم سخت علم و صنعت قبول شم چون طی 5 سال گذشته با این رتبه قبول شدند . خیلی فرقشه منطقه 1 و 2 ؟
وای من مهندسی کامپيوتر زدم
شايد نيارم ولی علوم کامپيوتر رو حتما" ميآاارم
يکی به من بگه که واحد های درسی اين دو تا رشته چه فرقی با هم داره؟
ميتونم ليسانس علوم بگيرم و فوق رو مهندسی بخونم به شرط درسخون بودن آيا اين کار سختی هست؟
تا اونجایی که من میدونم علوم کامپیوتر و مهندسی خیلی فرق داره
میدونم که خبر رو دیدید، ولی این رو هم ببینید که معتبر تره!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا جایی که من میدونم کاملا جدا هستند، اسمش علوم کامپیوتر هست اما بیشتر شبیه ریاضی محض هست با محوریت گسسته.
گفتم که بچه های بالا می گن 4شنبه می یاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
....
راستی بچه های بالا می گن همون نصف شبی می یاد نه 8 صبح [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عاشقشم:31:نقل قول:
تا جایی که من میدونم کاملا جدا هستند، اسمش علوم کامپیوتر هست اما بیشتر شبیه ریاضی محض هست با محوریت گسسته.
زمین تا زیرزمین باهم فرق میکنند.کلا خیلی باهم فرق دارن.من عاشق نرم افزارم و نرم افزارم انتخاب کردم ولی علوم کامپیوتر خیلی تخیله خیلی فرق داره با مهندسی کامپیوترنقل قول:
این امیر طهماسب زیرنویساشو کدوم سایت میزاره؟:31:نقل قول:
فکر کن بعد ساعت 12 دیگه هر لحظه ممکنه بیاد.:5: