جفتشون گزینه های مناسبی هستند ، عملا باید تست کنید و این سه نکته رو در نظر بگیرید :نقل قول:
1. مصرف منابع
2. ابزار های جانبی
3. رابط کاربری
من خودم نورتون رو ترجیح میدم ...
جفتشون گزینه های مناسبی هستند ، عملا باید تست کنید و این سه نکته رو در نظر بگیرید :نقل قول:
1. مصرف منابع
2. ابزار های جانبی
3. رابط کاربری
من خودم نورتون رو ترجیح میدم ...
پس فایروال کمودو برتری نداره :n15:و فقط HIPs و سندباکس رو از دست میدم؟ حالا اگر این دو ویژگی مهم نبودند (که البته هستند) صددرصد میگفتید که از پک کامل نورتون استفاده کنم درسته؟نقل قول:
ببینید خواسته ای گه اکثر ما از فایروال داریم جلوگیری از ه*ک شدن با آنالیز داده ها و مخفی سازی در اینترنت است که هر دوی این فایروال این کار رو به خوبی انجام میدننقل قول:
تفاوتش در بقیه مسائل هست که اشاره شده در کل نورتون برنامه سایلنتی هست و اگر تمایل دارین سوال از شما پرسیده شه بهتره کمودو نصب کنید به ویژه چندتا ویژگی دیگه در کمودو که کم هم نیستند
از طرفی هم نورتون در شناسایی و رفتارشناسی شاید کمی بهتر از کمودو باشه که البته اینم به کاربر ربط داره
نه میگفتم کمودو استفاده کنید :دی
اولی را که قبلا پرسیدم حله!نقل قول:
دومی را من تا به حال نداشتم و همین طور سومی را میشه کمک کنید{یکم بیشتر توضیح دهید}
هر دو از اسمشون مشخصه ، ابزار های جانبی : امکاناتی که کنار برنامه امنیتی ارائه شدند ، باید ببینید چه امکاناتی ( لازم دارید ) ، آیا تو نرم افزار مورد نظر شما گنجانده شده ، ایا گزینه مناسبی هست ؟ یا استفاده از یک نرم افزار که به صورت تخصصی به اون کار میپردازه رو ترجیح میدید ، آیا نرم افزار مد نظرتون کلی امکانات داره که به دردتون نمیخوره و از این قبیل ...نقل قول:
مثلا کسپر یک ابزار جالب مانیتور شبکه داره که نورتون نداره ، نورتون یک Reputation Scan داره که من بهش علاقه دارم ولی کسپر رو نمیدونم داره یا نه آخرین بار که چک کردم نداشت ...
نورتون کلی امکانات داره که من ازشون استفاده نمیکنم ولی میتونم غیر فعالشون کنم و ...
رابط کاربری هم که میشه از شکل ظاهری تا تنوع تنظیمات چینش گزینه و ... روشون بحث کرد .
و اینکه پستم مقایسه بین کسپر و نورتون نبود ، کلا درباره کسپر نظر دادن رو میسپرم به عزیزانی که از محصولات این شرکت استفاده میکنند و اطلاعات کامل تری ندارند ، که تعدادشون هم زیاده ...
trend micro
Symantec
و البته وب روت هم هست که بی نظیره .
- اعتبار برند و شرکتش
- روی ایران ثبت و اپدیت دارن .
- با گارانتی معتبر میشه تهیه کرد .
- کیفیت محصول تضمین شده و مورد تائید CISCO - WIPRO - VMWARE - HP - DELL - IBM و ....
- پشتیبانی فوق العاده هم خود شرکتشون هم توزیع کنندشون تو ایران .
- ویژگی های امنیتی کار رو درک می کنن و میدونن چطوری چه محصولی تولید کنن .
- به هر دلیلی هم برا کاربر مشکلی پیش بیاد ، اطلاع رسانی می کنن و مثل بعضی شرکتها سرشون رو زیر برف نمی کنن .
ارادتمند
:n26::n01:
کسپرسکی 3-4 تا محصول داره سایمنتک هم همینطور .نقل قول:
مطمئنآ محصولات ی شرکت مثل کسپرسکی قابل مقایسه با ی غول امنیت سایبری مثل سایمنتک نیستن .
- هم اعتبار شرکتش
- هم کیفیت محصولاتش
- هم پشتیبانیش
- سایمنتک رو حداقل 2 جین غول فناوری اطلاعات توصیه می کنن از HP - CISCO - گفته تا ....
در کل مقایسه نکنی بهتره . مثل اینه که شرکت ایران خودرو ( کسپرسکی ) رو با مرسدس بنز ( سایمنتک ) مقایسه کنی . بی انصافیه .
بعدش شما حتمآ 3 تا کامپیوتر داری - چون نسخه تک کاربره نداره و باید 3 کاربره بگیری که الان بالای 200 - 250 تومن هزینه داره برات ولی ارزش داره .
:n26:
دوست عزيز بهتره واقع بينانه تر صحبت کنيم.اولا اين که ما تو کشوري هستيم که خدمات پس از فروش و گارانتي و کپي رايت و ... معني ندارن پس بايد اينو در نظر بگيريم که محصولي که ما کرک شده نصب مي کنيم مسلما پشتيباني نميشه.نقل قول:
دوما اين که اين دو تو تستا خيلي فرق دارن و اکثرا کسپر برندس(البته اينا همه تست هستن و آدم خودش بايد محصول رو با شرايطي که خودش داره انتخاب کنه...توي شناسايي به نظرم جفتشون عالي هستن)ولي جفتشون قوي هستن و اون چيزي که تو تمام اين شرکت هاي بزرگ با هم فرق دارن نوع برنامه نويسي و همينطور راحتي براي مشتريه.پس شرکت هايي مثل hp و cisco که جفتشون آمريکايي هستن حتما از محصول خيلي قوي کشور خودشون دفاع مي کنن.
بنابراين سويت هاي مطرح جهان تقريبا قدرت يکساني دارن ولي تفاوتشون در کارايي روي سيستم مشتري هست...
در ضمن سيمانتک ايران رو تحريم کرده و محصولاتش به ايران فروخته نميشه...پس براي خريد گزينه خوبي به نظر نميرسه.(ولي براي کرک کردن گزينه بسيار مناسبيه:دي)
Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2
دوست عزیز دیسنا خود شما قدیم کاسپر میفروختین ولی به دلیل اینکه کاسپر سریال هارو بلاک کرد و به شما جوابی نداد و به شما ضرر زد دیگه از اون روز با کاسپر چپ شدیید این درست نیست که به یکی از بهترین انتی ویروس ها (کاسپر) بگید با نورتون قابل مقایسه نیست نورتون خوبه ولی کاسپر بهتره میتونم اینو ثابت کنمنقل قول:
وب روت داری شوخی میکنی. انتی ویروسی که فقط با کلود کار میکنه و فالس بسیار بالایی داره اشغالی بیش نیست البته واسه ما ایرانی ها که با کرک سرو کار داریم و اینترنت ما تقریبا از تمام کشور ها پایین تره چه سرعت چه کیفیت
به نظر من شما فقط دو انتی ویروس خوب واسه فروش دارید بولگارد و نورتون که نورتون ایران رو تحریم کرده و شما به صورت قاچاق وارد میکنید چون من قبلا به نورتون ایمیل زدم گفت ما هیچ نماینده ایی تو ایران نداریم
و یک چیز دیگه نگید ما انتی ویروس نمیفروشیم چون ما فقط [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستیم. من میگم شما 100 درصد یا خود دورانتاش هستید یا همکاری شدیدی با دورانتاش دارید
چون
نود 32 ورژن 6 متشر شد{رسمی}
اونهایی که خاطره ی بدی از ورژن های4 و3 و حتی5 دارن!
دیگر اینجا ننویسند چون ورژن6 منتشر شده و جای اون ها را پر کرده!{البته چون هنوز خیلی از انتشارش نگذشته شاید مشکلاتی داشته باشد}
ولی فایروالش که من الآن دارم نشخه آزمایشی آن واقعا عالی کار میکنه!