درود.
یک ماه تموم بی اینترنتی کشیدم و حسابی کلنجار رفتم تا مخابرات خط رو رانژه کرد ؛
ولی اولین نفر بودم که بعد دزدی های نوین نت گفتم میرم و الان هم با افتخار میگم که بار و بندیلم رو از این شرکت بستم و خودمو راحت کردم.
:n19:
Printable View
درود.
یک ماه تموم بی اینترنتی کشیدم و حسابی کلنجار رفتم تا مخابرات خط رو رانژه کرد ؛
ولی اولین نفر بودم که بعد دزدی های نوین نت گفتم میرم و الان هم با افتخار میگم که بار و بندیلم رو از این شرکت بستم و خودمو راحت کردم.
:n19:
چه عجب آقا فرشاد شما هم بعد از یه مدت در به دری پیدا شدی :n02:نقل قول:
منم وقتی این نوین رو جمع کردم یه مدت الاف بودم که چی بخرم که منم مخابرات گرفتم:n02:
مخلصیم و لطف داری حسین :دینقل قول:
حقیقتا منم راحت شدم دیگه از شر این نوین نت. 8 ماه اینجا بودم ، اما این اواخر بدجور سیر نزولی گرفتند و باید تخلیه کرد دیگه تا آدم بشند :n06:
سلام خدمت آقا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و آقا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گل!
خوش به حالتون شما رفتید ولی من همچنان درگیرم با این نوین نت!!!!!!!!!!
دارم میسوزم و میسازم!
امروز که اومدم تمدید کنم دیدم تو سایت تو قسمت تمدید سرویس زده سرویس شما در حال حاضر ارائه نمی شود!!!!!!!!!
بعد از کلی زنگ زدن و این حرفا گفتن تو مرکز مخابراتتون فعلا این سرویس ارائه نمیشه سرویستو عوض کن!
منم به ناچار 128 تا 512 گرفتم!سرعت افتضاحههههههههههههههههههه هه!
اینم از شانس ما!به قولی گل بود به سبزه نیز آراسته شد!
خوشم میاد مثل خودم بیانیه صادر نمیکنی:n02:نقل قول:
تهران خوب یه ISP دیگه میگرفتی!!!!!!!!!:n06:نقل قول:
قصد این کارو دارمنقل قول:
ولی کجا؟؟؟همه جا همین طوریه!
دارم میگردم یه جا باحال پیدا کنم که دیگه این طوری نشه!!!!!!!!!!
شما جایی سراغ نداری؟
اگه تبریز بودی میگفتم چی بگیری که حال کنینقل قول:
ولی تهران رو نمیدونم
البته من که هر چی تست از تهران دیدم کیفیتش پایینه چون تعداد یوزر های زیاد باعث شده که شرکتها کمیت رو به کیفیت ترجیح بدن:n06:
میبینی تو رو خدا!!!از اینترنتم شانس نیاوردیم!نقل قول:
ما که سر این اینترنت پیر شدیم رفت!!!!!
در ضمن فدای همه همشهریاااااا:n19:
خوبه حالا اولین ماهته که داری از 128 استفاده میکنی.من فقط 1 ماه تونستم 512 بگیرم بعدش دیگه تعطیل.هنوزم که هنوزه بعد 6 ماه غیر 128 دیگه سرویس دیگه ایی توی شهر ما نیست.اینو بیخیال.نقل قول:
واسه مشکل باز نشدن پی سی ورلد بعد از 100 بار زنگ زدن واسه شرکت و نوشتن شکایت توی سایتش و ... که هر دفعه میگفتن مشکل از ما نیستو مشکل از خود P30 هست و ....تا اینکه دفعه آخر توی شکایتم نوشتم اگه درست نکنین دیگه تمدید نمیکنم و میرم به همه کسایی که توی شهرمون از نوین نت استفاده میکنن میگم که شما آدمو میپیچونین و مشکل آدم رو حل نمیکنین تازه سرعتتون هم که افتضاحه و غیر از 128 دیگه سرویس دیگه ایی ندارین و کلی چرت و پرت دیگه
تا اینکه خدا رو شکر الان یه هفته هست که بدون مشکل دارم از P30WORLD استفاده میکنم:n20:
اگه میدونستم اینجوری درست میشه همون یک ماه پیش اینکارو میکردم:n09: