دوستان جربان این جشنواره سراسری چیه ؟
کسی میدونه یخورده اطلاعات بده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دوستان جربان این جشنواره سراسری چیه ؟
کسی میدونه یخورده اطلاعات بده
سلام دوست عزیزنقل قول:
دیگه نیازی به ارایه مدرک نیست.ولی مستقیم برات وصل نمیکنن یا برو جایی ک اینترنت خریدی بگو فعال کنن یا پولو بریز زنگ بزن پشتیبانی برات وصل میکنن
Sent from my SK17i
جشنواره سراسری یه طرح کلی برای تمام مخابرات های استاناس ک قیمت کمتر و حجم بیشتر دارن.نقل قول:
مخابرات خوزستان بازم ضعیف عمل کرده من خودم زنگ زدم گفتم از این سرویس ها میخوام گفتن ب شما نمیدیم فقط برای کاربرای جدیده در صورتی ک یکی از دوستان مازندرانی گفتن ثبت نام کردن. مورد دیگه به من گفتن ساعت رایگان شبانه رو دارن ولی یکی از دوستان خریده بوده و ساعت رایگان هم نداشته.
طرحشم یک سالس و پولش روی قبض میاد چ استفاده کنی چ هیچ مصرفی نداشته باشی. انصراف هم نداره این چیزی بود ک به من گفتن.
کلا واسه اونی ک طرح نامحدود استفاده نمیکنه خیلی خوبه ولی بدیش اینه ک پولش روی قبض میاد و همیشه باید پول قبض رو بدی ما خودمون خیلی اوقات قبض تلفون رو پرداخت نمیکنیم اینترنت هم قطع نمیشه مشکل دیگشم طرح رایگان شبانه رو نداره.
همین :D;)
Sent from my SK17i
2 مگابیت نامحدود...............اهواز/مرکز ولی عصر
سرعت خوبه واسه نامحدود 2 مگنقل قول:
ولی سعی کن بازیهارو از D.o.w.n.l.o.a.d.h.a.com دانلود کنی که واسه اکسترکت و نصب به مشکل بر نخوری :n11:
share سرویس های نامحدود چند به چنده؟
توی صفحه قبل گفتم سرویس های نامحدود 1 به 10 هست و محدود 1 به 8نقل قول:
Sent from my SK17i
واااااااااااااااااااااااا ای خدااااااااااااااااااااااا اا
128نامحدود 1 ماه تمدید کردم سرعتش شده 15 تا 20... مرده راست میگفت:n30::n30::n30::n28:
الان تو این مملکت ما به چه امیدی زنده هستیم...ای خدا اینترنت 15 کلوبایت اینجا و 2مگ خارجم نه همین ایرانش کجااااااااااااااااااااااا اااااا
کسی 512 نامحدود نداره؟دوستان بنظرتون 3 ماهه 512 نامحدود بخرم؟اگر مشکل تایم اوت من حل نشد چکار میتونم انجام بدم؟شکایت میشه کرد؟میشه پورت تعویض کنند؟تاثیری داره؟
دوستان 2 مگ نامحدود چقدره پولش؟ سرعتش تضمینی است یا نه؟
:n16: