راستی تو سایت speedtest رفتمو یه تست گرفتم اما نمیدونم عکسشو چجوری بذارم مثل بقیه تو اینجا.نوشته هاش اینجوریه که avg download 0.22 ---avg upload 0.11--- ping 106 ممنون بگین چجوریه سرعت؟و رو چه مبنایی میشه از این امار سرعت واقعی رو دراوردش
Printable View
راستی تو سایت speedtest رفتمو یه تست گرفتم اما نمیدونم عکسشو چجوری بذارم مثل بقیه تو اینجا.نوشته هاش اینجوریه که avg download 0.22 ---avg upload 0.11--- ping 106 ممنون بگین چجوریه سرعت؟و رو چه مبنایی میشه از این امار سرعت واقعی رو دراوردش
خودش لینک میدهنقل قول:
نقل قول:کد:www.speedtest.ir
شما بعد از اتمام تست گزینه شیر رو می زنی و سپس گزینه کپی را می زنی تا آدرس داخل مستطیل رو کپی کنه بعدشم اینجا گزینه وارد نمودن عکس رو می زنی و توی محل آدرس پیست می کنینقل قول:
ضمنا از speedtest.ir یا هر سایت ایرانی تست نگیر
سرعت شما کاملا درسته
0.22 یعنی 220 کیلو بیت حدود 28 کیلوبایت سرعت شماست و سرعت اتفاقی اینترنت دانلود منیجر ملاک نیست چون ممکنه یه دفعه کل اطلاعات دریافتی رو نمایش بده و یک ثانیه سرعت شما رو 44 نمایش بده و اصولا امکان منطقی برای سرعت بالاتر از 32 نیست
سلام دوستان یه سوال که شاید جاش اینجا نباشه رو میپرسم.برای دانلود با idm اگه بخوام چند فایل رو برای دانلود بذارم جوری که دونه دونه دانلود کنه و یکی کامل تموم شد بره سراغ اون یکی چی کار باید بکنم؟توی قسمت scheduler لینکها رو توی main queue بذارم یا توی synch queue و اگه تنظیمات خاصی داره ممنون میشم بگین
دوست من ضمن تبریک اینترنت جدید ؛نقل قول:
در مورد سؤالتون خیلی راجع بهش تو تاپیک IDM بحث شده ، لطف کن صفحات آخر تاپیک IDM رو مطالعه کن اگه مشکلی بود همون جا بپرس تا راحت تر به جوابت برسی :
تاپیک IDM
موفق باشی :40:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=202495
سلام
برای مشاهده گزارش کارکرد و حجم مصرفی باید به کدوم بخش از سایت مخابرات بریم ؟؟؟
سلام.الان 20 دقیقه هستش که سرعتم رو صفر گیر کرده و نتونسته توی این زمان یه فایل 2 مگ رو دانلود کنه.وصل هم که میشه نهایتش سرعتش میشه بین 4 تا 15 و بازم صفر میشه.256 دارم خیر سرم.چیکار کنم؟به مخابرات زنگ بزنم؟صفحه های اینترنتی خوب و پر سرعت باز میشه اما دانلود تعطیل شده.اومدیم ذوق کنیم که 256 گرفتیم اونم که اینجوری شدش
مسئله ای نیستنقل قول:
اگر یکبار log off کنید ویندوز رو درست میشه
اگه نشد مودم رو یه خاموش روشن کنید حتما درست میشه
هر چی میشد سریع به مخابرات زنگ نزنید یه ذره دندون رو جیگر بگذارید :10:
دوستاننقل قول:
عزیزان
هم شرکتی ها عزیز
لطفا بگید چطور 512 گرفتید و چه مدارکی لازم داشت و چه مراحل طی کردید تا ما هم بریم بگیریم