پاری سن ژرمن به دنبال اریک آبیدال
سایت گل- اریک آبیدال، ستاره فرانسوی باشگاه بارسلونا مکن است در پایان فصل 2-2011 روانه پاری سن ژرمن شود، چرا که سران این باشگاه فرانسوی تمایلشان برای خرید این مدافع باتجربه را ابراز کرده اند
قرارداد کنونی آبیدال با بارسا در سال 2012 به اتمام می رسد و خود آبیدال تمایل زیادی به تمدید قراردادش دارد. درحالی که این ستاره فرانسوی خواهان تمدید 2 ساله قراردادش است، سران باشگاه بارسا می خواهند با او یک ساله و تا سال 2013 تمدید کنند و در صورتی که او به اهداف تعیین شده ورزشی باشگاه کاتالان دست یابد، قرارداد او برای یک فصل دیگر نیز تمدید می شود.
از سوی دیگر سران پاری سن ژرمن با دقت این پروسه را دنبال می کنند و آماده اند تا آبیدال را با قراردادی که تا سال 2015 اعتبار داشته باشد به خدمت بگیرند.
آبیدال در ژوئن سال 2007 از المپیک لیون به بارسلونا پیوست و از آن موقع در بیش از 100 بازی برای تیم کاتالان به میدان رفت
الخاندرو سابه یا: باید کاری کنیم مسی از بازی کردن برای آرژانتین لذت ببرد
سایت گل-الخاندرو سابه یا، سرمربی تیم ملی آرژانتین، اعلام کرد کلید موفقیت این تیم این است که لیونل مسی از بازی برای آلبی سلسته لذت ببرد.
مسی یکی از ارکان اصلی موفقیت های چند فصل اخیر بارسلونا بوده اما در عرصه ملی به موفقیتی دست پیدا نکرده است.
سابه یا امروز در کنفرانس مطبوعاتی پیش از دیدار مقابل نیجریه در بنگلادش گفت:" باید بگذاریم او خوشحال باشد. باید اجازه دهیم او در زمین با آزادی کامل بازی کند."
سابه یا که بازوبند کاپیتانی تیم ملی آرژانتین را به نیز به مسی داده، همچنین اعلام کرد که رابطه خوبی با این بازیکن دارد.
" من در انتظار گلزنی او هستم. باید اجازه دهیم او آرامش داشته باشد. او بهترین بازیکن دنیاست."
آرژانتینی ها در دیدار قبلی شان مقابل نیجریه 4-1 شکست خوردند اما سابه یا به انتقام فکر نمی کند.
" فکر نمی کنم انتقام کلمه مناسبی باشد. این کلمه اصلا خوب نیست. فوتبال یک بازی است و ما تلاش می کنیم در این دیدار پیروزی شویم.
این یک دیدار متفاوت است در یک کشور بی طرف. ما زمان زیادی برای آماده سازی نداشتیم. من به تازگی هدایت تیم ملی آرژانتین را برعهده گرفته ام و تازه با بازیکنان آشنا شده ام و بازیکنان هم اندک اندک با من آشنا می شوند."
ونگر باز هم به دنبال استعدادی دیگر از لاماسیا
سایت گل- به گزارش رسانه های انگلیسی، باشگاه آرسنال قصد بار دیگر یکی از استعدادهای جوان بارسا را به خدمت بگیرد.
به گزارش تاک اسپورت، باشگاه های اروپایی زیادی به دنبال جرارد دلوفو، ستاره جوان بارسا هستند و اکنون آرسنال نیز برای خرید او دست به کار شده است.
پیش از این چلسی نیز برای خرید این بازیکن 17 ساله ابراز تمایل کرده بود اما او تا ماه مارس آینده که 18 ساله خواهد شد، نمی تواند با هیچ باشگاهی قرارداد حرفه ای امضا کند.
در قرارداد فعلی دلوفو با بارسا قید شده که او با مبلغ 3 میلیون پوند می تواند این باشگاه را ترک کند اما گفته می شود این باشگاه قصد دارد با اضافه کردن بندهای جدید به قرارداد این بازیکن، مانع از خروج او از نوکمپ شود.
آرسن ونگر همیشه علاقه زیادی به خرید بازیکنان جوان بارسا نشان داده که معروف ترین آنها، سسک فابرگاس، کاپیتان سابق توپچی ها بود که چند هفته قبل بعد از مدت ها بحث و گمانه زنی به باشگاه دوران نوجوانی اش برگشت.
آرسنالی ها در ماه می گذشته جون تورال و هکتور بیرین را از بارسا به خدمت گرفتند و حالا با فرستادن استیو رولی، مدیر استعداد یابی باشگاه به رقابت های زیر 19 ساله های اروپا، نشان دادند که برای خرید دلوفو مصمم هستند.
البته باشگاه آرسنال هنوز در این مورد اظهار نظر نکرده است.
پدرو: می توانم از الکسیس سانچس چیزهای زیادی یاد بگیرم
سایت گل- پدرو، مهاجم جوان بارسا، الکسیس سانچس، خرید جدید این باشگاه را مورد ستایش قرار داد و اعلام کرد که حضور این بازیکن شیلیایی به او کمک خواهد کرد تا به بازیکن بهتری تبدیل شود.
با حضور سانچس در نوکمپ، رقابت مهاجمان بارسا برای قرار گرفتن در ترکیب اصلی شدت گرفته اما پدرو معتقد است این مسئله تنها به نفع تیم خواهد بود.
او در گفتگو با نشریه ال موندو دپورتیوو گفت:" خرید سانچس اتفاق خوبی است زیرا من چیزهای زیادی از او یاد خواهم گرفت. همه مهاجمان تیم تمام تلاش شان را خواهند کرد تا در ترکیب اصلی قرار بگیرند. مهمترین مسئله این است که ما یک تیم هستیم و او بازیکن مهمی برای ماست.
او واقعا بازیکن بزرگی است و داشتن بازیکنی در اندازه های او برای ما بسیار مهم است. او یکی از بهترین بازیکنان دنیاست و ما از داشتن او واقعا خوشحالیم."
سانچس در اولین دیدارش برای بارسا در لالیگا مقابل ویارئال که با برتری 5-0 کاتالان ها به پایان رسید، موفق به گلزنی شد.
فابیو کاپلو: بعضی باشگاه ها راه شکست دادن بارسا را پیدا می کنند
سایت گل- فابیو کاپلو، سرمربی تیم ملی انگلیس، اعلام کرد زمان زیادی طول نخواهد کید که باشگاه های دیگر پاسخی برای مقابله با سبک بازی بارسا پیدا خواهند کرد.
بسیاری باشگاه کاتالانی را بهترین باشگاه دنیا می دانند اما سرمربی ایتالیایی سه شیرها معتقد است برتری آنها برای مدت زیادی به طول نخواهد انجامید.
کاپلو در گفتگو با سایت فیفا گفت:" آیا در آینده ای نزدیک باشگاهی خواهد توانست بارسا را متوقف کند؟ فکر می کنم بله. این ممکن است زیرا رقبا می توانند چیزهای جدید یاد بگیرند.
می توان با فهمیدن نقاط قوت بارسا، راه حلی برای متوقف کردن آنها پیدا کرد. می توان با نگاه کردن به بازی های آنها، چیزهای زیادی یاد گرفت. بعضی تیم های راه حل شکست دادن بارسا را متوجه خواهند شد.
همچنین وقتی در بازی های زیادی به پیروزی می رسید، ممکن است تمرکزتان روی همه بازیها را از دست بدهید. بازیکن ها هم پیرتر می شوند."
بارسا در رقابت های فصل گذشته موفق شد لالیگا و چمپیونزلیگ را فتح کند و در ابتدای فصل جدید نیز با پیروزی مقابل رئال و پورتو، سوپرکاپ اسپانیا و اروپا را به ویترین افتخاراتش اضافه کرد.