همه صد نیستن... هشتاد و خورده ای... ولی Destruction و enchantmant ام صد هست... اسکیل های غیر از مجیک هم smithing ام صده...نقل قول:
illusion رو چطوری 100 کردی؟ چه اسپلی زدی؟ چیکار کردی؟
Printable View
همه صد نیستن... هشتاد و خورده ای... ولی Destruction و enchantmant ام صد هست... اسکیل های غیر از مجیک هم smithing ام صده...نقل قول:
illusion رو چطوری 100 کردی؟ چه اسپلی زدی؟ چیکار کردی؟
دوستان بهترین نوع ارمور چی هست؟ Ebony ها رو دارم یعنی مچ بند و ساق و زره حالا باید این ها رو اپگرید کنم یا بازم هست؟
با استخوان اژدها میشه چه کارایی کرد؟ dragon bones و dragon scale
اسپل سرعتو فقط باید استفاده کنی همیننقل قول:
در ضمن خفن نگفتی چند وقته بازی میکنی و لولت رو چنده ؟؟؟
بهترین آرمور برای heavy armor ا Daedric Armor هست و برای Light armor هم Dragon scale Armor.............نقل قول:
دوستان بهترین نوع ارمور چی هست؟ Ebony ها رو دارم یعنی مچ بند و ساق و زره حالا باید این ها رو اپگرید کنم یا بازم هست؟
با استخوان اژدها میشه چه کارایی کرد؟ dragon bones و dragon scale
با استخون ازدها میشه زره و سپر درست کرد.
heavy که بهتره از لایته حالا این daedric همون خدایهه نیست؟ ارمورش رو از کجا بیارم؟ زره و سپر اژدها چطوره خوب هست؟نقل قول:
باید بسازینقل قول:
اسمیتیگ 100 کن بعد اسکیلش رو آزاد کن!
سلام...
من یه جایی گیر کردم...
تو کوئست find esbern in ratway پشت یه در esbern رو پیدا کردم و پشت در باهاش حرف زدم.از لای در باهاش حرف زدم.
بعدش لای در رو میبنده و نمیدونم باید چی کار کنم...تو quest هم نوشته talk to esbern ولی اون پشت دره و در هم باز نمیشه...
اینجا:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همین صفحه پیش جواب داده شد :نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6670202&postcount=1663
اون اسپل ( Muffle ) مربوط به سرعت نیست و مربوط به صداست یعنی وقتی راه میرید صدای پاهاتون آرومه و کسی نمیشنوهنقل قول:
تو پست قبل جواب داده شد
پاک شود.
دوستان آپدیت جدید واسه بازی اومده؟؟