بله ویستا برای بازی کلا به رم بیشتری نیاز داره .نقل قول:
شما اگه میخوای راحت بازی کنی فکر کنم با یه رم 1گیگ دیگه کارت راه بیوفته . :46:
Printable View
بله ویستا برای بازی کلا به رم بیشتری نیاز داره .نقل قول:
شما اگه میخوای راحت بازی کنی فکر کنم با یه رم 1گیگ دیگه کارت راه بیوفته . :46:
من یه مشکلی تو مرحله آخر، همون اولش، نمی دونم چه طوری به اونجایی که می گه برم. اول از یه در میرم تو تا جایی که نقشه عوض میشه، به یه جایی میرسم که یه آسانسور میاد بالا (یه آدم چند تا موشک اونجا هست.) بعد چند نفر مرن جلوی آسانسور.
اگه راهنمایی کنین یا سیو بعدیشو بذارین.
این CrysisWarhead با اون اولی خیلی فرق میکنه ؟
من شنیدم همونه و فقط اشکالاتش بر طرف شده ...
نه خیلی زیاد . فقط روند بازی از دید psycho هست .
Crysis Warhead از لحاظ داستان تکمیل کننده ی داستان 1 هست .نقل قول:
از لحاظ گرافیک بهتر شده .
گیم پلی هم یکمی بهتر شده .
:11:
یه چیز خوبش اینه که وقتی روی اسلحه ای وای می ایستی که میتونی برش داری دیگه لازم نیست F بزنی اگه نداشتی بر میداره اگه داشتی آمو اضافه می کنه کلا خیلی جالب تر شده به نمره کمش نیست من نمیدونم این گیم اسپات رو چه حسابی به کریسیس 9.2 داده ولی به وارهد 8.5 کلا اعتمادم از وقتی به آندر کاور 5 داد و به gta iv نمره 9.5 دیگه سلب شد از گیم اسپات قاضی عادلی نیست فار کرای به اون خوبی هم تنره کمی گرفت از گیم اسپات البته 2 رو میگم واقعا از GTA iv و هر دوتا کریسیس سرترهنقل قول:
یه کدی بود یا یه چیز دیگه که میزدیم و از نگاه سوم شخص میشد بازی کرد...
کسی میدونه چی بود و چطور میشد اون کارو کرد؟
کد نبود فکر کنم یه فایل نصبی رو با تکست پد باز میکنیم ویرایش می کنیم البته مطمئن نیستم ولی برای وارهد اینطور میشه نه خود کریسیس
جریان این مرحله core چیه؟؟؟؟من که نفهمیدم چه خبره!!الان رسیدم یه جایی که پر از موجودات ابی هست.چه کار باید کنم؟؟؟میشه بگین؟؟؟
titanium_zarinجان در این مرحله جریانهایی مثل جریانهای آبی پر فشار هست. که از داخل تونلها به بیرون میان ولی شما باید جریانی پیدا کنید که موافق جهت حرکت شما باشد و به داخل تونلها بره. تا جابجا بشی.نقل قول:
اگه بازهم مبهم بود بگو.