واسه تمدید کارت مدرک شناسایی هم میخوان؟
Printable View
واسه تمدید کارت مدرک شناسایی هم میخوان؟
سلام .نقل قول:
این دنیا مثل یک ترازویِ دو کفّه هست .
نمیشه دو کفه با هم بره بالا یا با هم بیاد پائین .
همیشه یک کفه میره بالا کفه ی دوم به ناچار میاد پائین .
کار بانکها هم از این قانونِ عمومی مستثنی نیست .
سود سرشار بانکها از ضرر زیادِ سپرده گذاران هست .
شما تنها ضرر نکردین . دهها میلبون نفر ضرر کردند .
بانکها پولهای نسبتاً کم رو که نمیشه باهاش تجارتِ سودآوری راه انداخت رو جمع میکنه و تبدیل میکنه به سرمایه ای عظیم و اون رو در بساز و بفروشی , هتل سازی , مجتمع سازی , کارخانه سازی , خرید طلا و ارز با اطلاعات نسبتاً موثّق از وضع اقتصادی آینده و اوضاع و تصمیماتِ سی اسی به کار میگیره و مبالغ زیادی سود به دست میاره که سود پرداخت شده به سپرده گذاران در مقابلش مثل سهم روباه از شکار شیر هست .
کسانی که پول دارند و اگر بتونند پولهاشون رو یک جا جمع کنند و باهاش زمین داخل محدوده و سنددار بخرند یا آپارتمان یا طلا , خیلی بیشتر از سپرده گذاری نفع میبرند .
اما همه باید با هم توافق کنند تا هر ساعت یکی نیاد بگه پولم رو لازم دارم .
البته بانک هم همین مسئله رو داره اما بانکها همیشه مقداری از پول مردم رو برای این کار کنار میذارند .
اما حتی بانکها هم از تقاضای سپرده گذار برای بستن حساب و انتقال پولش به بانک دیگه متنفرند چون موجودیِ بیشتر یعنی سودِ سرشار بیشتر
بله / اصل کارت ملینقل قول:
سلام .
اگه یهو دیدین یه پولِ کلان به حسابتون واریز شده , دو حالت داره :
1 - اشتباه
2 - پول شوئی
من یه کارت عابر ملی دارم چجوری میتونم وقتی پولی ازش برداشت میکنم یا واریز میکنم به موبایلم اس ام اسش بیاد مال یکی از دوستام اینجوریه وقتی برداشت میکنه یا واریز میکنه براش اس میاد
شما تشریف ببرید بانکی که حساب دارید اونجا درخواست بدید اس ام اس بانک رو براتون فعال کنن ( البته به همراه کارت ملی )نقل قول:
والا من فقط یه کارت عابر دارم نمیدونم دقیقا مال کدوم شعبه هست هر شعبه ای برم کارم رو انجام میدن؟نقل قول:
راستش خیلی بعید و نزدیک به صفر میدونم شعبه های دیگه انجام بدن ؛ شما به هرحال که باید به بانک مراجعه کنید پس پیشنهاد میکنم به نزدیک ترین شعبه ی بانک ملی مراجعه کنید تا در درجه ی اول مشخص بشه کارتتون و حسابتون مربوط به کدوم شعبه هست و اگر فعال کردن اس ام اس بانک رو هم انجام دادن که چه بهتر .نقل قول:
بانك سپه تمام خدمات مربوط به كارت رو تمام شعبه ها انجام ميدن
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
با سلام
کسی از دوستان خبر داره کدوم بانک روزشمار 17 تا 18 درصد میده و کارت عابر بانکی میده که عضو شتاب باشه و شعب زیادی سراسر کشور داشته باشه؟