احتمالا الارم اخطار هست و به احتمال زیاد با آپ حل نمیشه ببرید گارانتی نشون بدید میترسم این گرافیک اخرش دست بنده هم کار بده الارغم ابنکه اصلا کار سنگین ازش نکشیدم:21:نقل قول:
Printable View
احتمالا الارم اخطار هست و به احتمال زیاد با آپ حل نمیشه ببرید گارانتی نشون بدید میترسم این گرافیک اخرش دست بنده هم کار بده الارغم ابنکه اصلا کار سنگین ازش نکشیدم:21:نقل قول:
دوستان یه سوال....دیروز و پیروز دو سه تا لپ تاپ اچ پی و دل دیدم...که اچ پیه g61138seبود که همچین شاخهم نیست...اما اون دل یه لپ تاپ xpsبود(به گمونم l502 i7 740m)بود...خوب بیخیال اینا....
نکته مهمش اینه که رم اولی opraation per secondeیا همون امتیاز رم توی ویندوز7رو 7.1گرفتو دومی هم 7.3 گرفت....لپ تاپ من که 5742gهستش 5.9گرفت....
(اصلا opration per second توی رم برای چیه؟یعنی چی؟...)
خوب سوال اصلیم اینه که تفاوتشون توی چیه که اینقدر اختلاف امتیاز بینشون وجود داره؟...
شما با برنامه cpuz قسمت مموریش رو ببین و مشخصاتش رو اگر تونستی بگیر و بذار اینجا تا بشه مقایسه کرد.نقل قول:
شما درایور تاچ پد رو اگر نصب نکردید، نصب کنید و اگر نصب کردید، پاک کنید دوباره نصب کنید.نقل قول:
سلام وقتی دستگاه رو باطری باشه و درب لبتاب بسته بشه باید اسلیپ بشه مال من خاموش میشه و باید دوباره روشن کنم تنظیمات رو چک کردم و دوباره هم ویندوز عوض کردم حل نشد فقط در مد باطری این مشکلو دارم چکار کنم؟
ویندوز اگر 7 هست در استارت بنویسید power options و واردش بشید و choose what power buttons do رو برید و در حالت on battery تنظیم کنید که closing lid بره رو sleep !نقل قول:
متشکرم دوست عزیز ولی مشکل من حل نشد تنظیمات به طور اتوماتیک در مد باطری روی اسلیپ هست!!! ولی درب لبتاب بسته میشه خاموش میشه راه دیگه ام هست:19:نقل قول:
عجیبهنقل قول:
باید این طوری باشه ها!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله دقیقا اینطور هست ولی نمیدونم چرا عمل نمیکنه! میتونه مشکل سخت افزاری باشه؟نقل قول:
بعیده،نقل قول:
این پنجره رو هم چک کنید!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]