این سایت قابل اعتماد هست؟نقل قول:
راستش من اون دو نمونه رو از سایت perfumeshopping خریدم.
Printable View
این سایت قابل اعتماد هست؟نقل قول:
راستش من اون دو نمونه رو از سایت perfumeshopping خریدم.
1) بله، سایزشون.نقل قول:
تستر چون حجمش زیاده (معمولاً 100 میل) توی فروشگاه های عطر برای تست مشتری ها استفاده میشه.
ولی اشانتیون رو می فروشن یا مجانی می دن که مشتری ها ببرن و تستش کنن و یه نمونه عطر داشته باشن.
2) نه، معمولاً اشانتیون ها رو خود تولید کننده عرضه می کنه و فروشنده نقش پخش کننده رو داره. بعدشم قیمت هر چیزی روش هست دیگه، اشانتیون یا عطر اصلی با حجم معمول.
---------- Post added at 08:15 PM ---------- Previous post was at 08:14 PM ----------
برای من بوده.نقل قول:
سرد و چی؟؟؟نقل قول:
- سرد و تلخ؟
- سرد و شیرین؟
- سرد و ترش؟
من دو تا معرفی می کنم:
Aquaman از Rochas (کلاً عطرای آکواتیک و اونهایی که پیشوند aqua ( آب) رو دارن معمولاً خنک و سرد هستن)
یکی هم He Wood Ocean Wet Wood از DSQUARED²
(بوی سرد و جنگلی- به شدت بوش رو دوست دارم:40:)
قیمت جفتشون هم حدود 60-70 هست.
ولی عطرای سرد برای زمستون و فصل سرد بهتره استفاده نشن!
حالا چون شما قیمت پایین می خوای، بهتره مارک های آدیداس، نایک، اجمل، سپیل، بنتون و ... رو امتحان کنی.
مثلاً cold از بنتون، خنک هست و قیمتش زیر 20 تومن.
سری های کول واتر از دیویدف هم خنک هستن و با 30-40 تومن میشه یه نمونه خرید.
jaguar blue از جگوار هم حدود 30 -40 هست.
در مجموع، عطرهایی که شیشه و جعبه آبی دارن، کلمه آکوا یا فرش یا بلو دارن و ... معمولاً خنک و تازه کننده هستن.
حالا باز هم خودت ببین چه رایحه ی مکملی رو با خنکی می پسندی.
دوستان کسی توضیحاتی درباره top note,heart note و base note داره؟منظورم فرق بین اینهاست...
و اینکه هرکدوم بیانگر چی هست؟
دوستان کسی توضیحاتی درباره top note,heart note و base note داره؟منظورم فرق بین اینهاست...
و اینکه هرکدوم بیانگر چی هست؟
یه ادکلن گرم و شیرین حدود 15 معرفی کنین
ممنون میشم کسی جواب بده....چون من قیمت گرفتن بهم گفتن 97 تومن ولی تو این سایت گفته 82 تومننقل قول:
ممکنه قیمت های سایت به روز نباشه، با شماره تلفنشون تماس بگیرید و سوال کنید، من ازشون خرید داشتم و کاملاً راضی امنقل قول:
خیلی ممنون از راهنمایی تون از بوی شیرین حالم به هم میخوره سردرد میگیرم،تا 40تومن یه سرد تلخ یه چیز میخوام که...نمیدونم چه جوری بگم ولی خفن سرد باشه،عاشق بوی سردم حتی تو زمستون:27:ممون میشم راهنمایی کنید،راستی چه جوری میتونم مارک اصل رو از تقلبی جدا کنم:11:نقل قول:
دوستان کسی کارهای wood رو تست کرده؟همشون قابه چوبیش لق میزنن؟