نقل قول:
اقا دست درد نکنه.
خیلی جامع و کامل راهنمایی کردی، دمت گرم:10:
Printable View
نقل قول:
اقا دست درد نکنه.
خیلی جامع و کامل راهنمایی کردی، دمت گرم:10:
فقط بع تعداد روزهایی که بعد از وصل سرویس تا پایان دوره از اینترنت استفاده کردید مبلغش رو باید پرداخت کنید.نقل قول:
مثلاً من تقریباً اواسط دی بود که وصل کردم و توی قبضی که اومده مبلغ ADSL حدود 7500 تومن نوشته شده.
سلام
چرا مخابرات هی میپیچونن ؟
الکی میگن تلفنتون 4 شاخه ؟
چیکار کنم؟
سلام
دوستان شنیدم تو سروس مخابرات اکثر سایتا شیلتره درسته؟میشه از v-p-n استفاده کرد ؟
دوستانی كه 256 گرفتن ، با كارت كارشناسی موفق شدن يا ارشد ؟
با گواهي اشتغال به تحصيل ارشدنقل قول:
همونطور كه مي دونيد سرعت اينترنت 256 در بهترين حالت 208 كيلوبيت هست (سرعت speedtest رو كه 220 نشون ميده رو كاري ندارم ملاكم سرعت دانلود هست) من جايي رو فعلا نميشناسم كه پيگيري كنم فعلا تنها جايي كه دستمون ميرسه cra.ir بخش شكايات هست من خودم فرمش رو پر كردم از بقيه دوستاني هم كه 256 استفاده مي كنن خواهش مي كنم اونجا برن فرم شكايت پر كنن
چند شرکت خصوصی خوب باسه دانلود بهم معرفی میکنید بعد نحوه ثبت نامش هم اگه توضیح بدید ممنون میشم
کارت دانشجویی کارشناسی (تازه از نوع موقت! :31:)نقل قول:
دوست عزیز سرعت شما تحت تأثیر عوامل مختلفی از جمله فاصله با مرکز مخابراتی، مقاومت سیم تلفن، نویز روی سیم و ... کمتر از سرعتی هست که به صورت تئوریک به شما ارائه میشه؛ این قضیه کاملاً طبیعی هست و فکر نمی کنم جای شکایت داشته باشه. سرعتی که به شما ارائه میشه 6 کیلو بایت بر ثانیه کمتر از سرعت نظری شما هست و حداکثر میزانی که مخابرات می تونه توش دخیل باشه، 2 کیلوبایت بر ثانیه هست و بقیه بسته به همون مواردی هست که خدمتتون عرض کردم.نقل قول:
شما از تالارنقل قول:تاپیک مربوط به ADSL شهر محل سکونتتون رو پیدا کنید و این سؤال رو اونجا مطرح کنید.کد:http://forum.p30world.ir/forumdisplay.php?f=317
موفق و مؤید باشید.
در پناه حق... :11:
صحبت شما كاملا صحيح هست ولي براي تمام اين مشكلات راه حل وجود داره همونطور كه براي سرعت 128 لينك رو طوري تنظيم كردند كه اكثرا سرعت 128 واقعي رو تحويل مي گيرند در اين مورد هم اين امكان وجود داره، همونطور كه بقيه شركت ها براي سرويس هاشون اين كار رو انجام مي دن (در حال حاضر لينك dsl بنده روي 252 قرار داره). در ضمن به نظر من 6 كيلوبايت كه معادل 48 كيلوبيت بر ثانيه هست حدود 20 درصد از كل سرويس 256ي ميشه كه طبق قرارداد بايد تحويل داده بشه و به نظر من اعتراض بي موردي نيستنقل قول: