ممنون از راهنماییت.:11:نقل قول:
Printable View
ممنون از راهنماییت.:11:نقل قول:
تا فراموشم نشده بگم :31: که یکی از کارمندهای مخابرات ولیعصر میگفت دیگه مخابرات برای ثبت نام کاری انجام نمیده.برای اشتراک جدید باید از دفاتر خدمات ارتباطی ثبت نام کنی.این رو هم گفتم برای بچه هایی که شاید جدیدا میخوان از مخابرات اشتراک بگیرننقل قول:
اره این سومین ماهی هست که اینطور میکنه مخابرات کرمانشاه
جالبه قیمت منطقه ما 16700 هست ! یادش به خیر 256 از کجا رسید به اینجا !
راستی مناله یله کرماشان ارا همیشه خدا باید ایوه شر بنه ین ؟ ها ؟
در ضمن اون رفیقمون راجبه اکانت دیگران (اگر -- شده ! البته) حق داره ، زشته
سجاد پاشو برو اکانت خودتو تمدید کن خوبیت نداره از اکانت ملت استفاده می کنی
راستی ظرفیت پورت مرکز ولیعصر پر شده هر مشترکی که تا سه چهار روز تمدید نکنه اشتراکش جمع می شه!!!!!!
دوستان یه سوال: کرمانشاه کلا چندتا ای اس پی داره؟
حسابگر و مخابرات و دیگه چی ؟
لطفا زود پاسخ دهید که ضروریه.
Asiatechنقل قول:
Sabanet
Shatel
Parsonline
Hesabgar
Mokhaberat ( recommended)
از عید دارم مخابرات استفاده می کنم واقعا راضیم! مرکز ولیعصرم
فردا میرم دوباره شارژ می کنم
ممنون همشهرینقل قول:
میخواستم نمایندگی بگیرم برای شهرمون.
به نظرت کدومشون بهتره؟
و کسی از شرایط نمایندگیشون خبر داره؟
و اگه ادرس سایتشون رو داری لطف کن دوست عزیز.
ممنون
سلام دوستان من امروز صبح شارژ کردم 256 قیمتش خرد نداشت 16500 گرفت اون 100 تومن اندازه 1000 تومن ارزش داشت :31: من رفتم دفتر صبانت شارژ کردم ساختمان سعادت طبقه چهار یه خانوم نظری اونجاست قسمت پشتیبانی خیلی خانومه هر وقت کاری داشتین حسابی گیر کردین زنگ زدین 1899 جواب نگرفتین بگین وصلتون کنن به خانوم نظری :40:
سلام همشهریان عزیز.
دوستان فکر کنم سوء تفاهمی پیش اومده :( !.
بنده که قبلا گفتم چند هفته اکانت 256 دستم بوده ، اون مال یکی از فامیلهای رامین جان بوده و به من گفت که تا چند وقت اینجا نیستن و میتونی باهاش کانکت شی.
درمورد اون سرویس 512 که گفتم ، این اک هم رامین جان بهم دادن و چند روز اکانتش رو چک کردم دیدم اصلا ساعت 8شب به بعد دیگه کانکت نمیشه ، برای همین منم فقط 2شب با اون acc وصل شدم (برای دانلود یک بازی که رامین جان از این موضوع اطلاع دارند) و چون اینترنت نامحدود بوده فکر نکنم مشکلی داشته.
بهرحال من 2-3روز پیش نتم رو شارژ کردم و دیگه ازش استفاده نکردم و نخواهم کرد.
خب بهتره که از این بحث خارج شیم .
چند روز پیش زنگ زدم گفتن پورت خالی داریم ولی الان که از شرکت قبلیم جمع آوری شده میگن ظرفیت پر شده تا یه ماه دیگه نداریم.حالا چطوری تا یه ماه دیگه صبر کنم...:45:نقل قول: