سلام
جی دیتا شناخت ، اما آویرا نشناخت .
Printable View
سلام
جی دیتا شناخت ، اما آویرا نشناخت .
2 آنتی ویروس تقلبی و 2 بدافزار
Fake av & Adware
دانلود:
کد:http://up.--------.com/Files0/d4d7f5b380c04035818b.rar
PW:123
با سلام
تست comodo
نگارش به روز رسانی : 6869
با اسکن توانست 3 تا را بشناسد :
ddr4.exe و play.exe و cd-run.exe
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و یکی را با نام ddr2.exe با scan نشناخت که بعد از اجرا ان را نیز شناسایی کرد(البته من antivirus را زمان extract فایل ها disable کرده بودم).
نتایج سایر ضد ویروس ها در برابر ddr2.exe به صورت زیر است (11 از 43):
با تشکر فراوان از اساتید عزیز M E H R A N و drhaniball.کد:http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=ae8bc7f068f680bf5cd758424c1c4f0a5ade445acfa67a3eb1aa05d0e3b0e128-1290888167
آویرا یکی رو شناخت
malware دو تا رو شناخت
نورتون دو تا رو شناخت
کمودو 3 تا رو شناخت چهارمی رو هم فرستاد به سندباکس
مجموعه کمودو با malware هر 4 تا رو شناخت(بدون اجرا)
سلام این مطلبی که چند وقت قبل هم گذاشتم ولی به نتیجه ای نرسیدم الان به این نتیجه رسیدم عوض این ضرر هایی که کردم برای سرش جایزه بزارم هر کسی بتونه این ویروس یا هر چیزی که هست رو از بین ببره بهش 15000 تومن نقد میدم اصلا دروغ یا کلک نیست مژدگونی چون پست قبل رو هم دیده باشید خیلی ها تا پست زدم بهم کمک کردن این بار هم میکردن و میکنن در هر صورت هر کس بتونه این ویروسو شناسای و باعث از بین بردنش بشه جایزه مشخصه شماره حساب میده براش واریز میکنم برای تشکر .
این ارور جدیده برای دیروزه که برای یکی از لپتاپ های یکی از دوستامه که تازه گرفت اومدم یه فایل بهش بدم صفحه کامپتوترش شطرنجی میشه کم کم ایست میکنه صفحه ابی میشه تایم میاد پر میشه تا 100 بعد ریست میشه وقتی ویندوز بالا میاد این ارور رو میده
-__________________________________________________ ______________________________________
توی صفحش که باز میکنی این نوشته میاد
Problem signature:
Problem Event Name: BlueScreen
OS Version: 6.1.7600.2.0.0.768.3
Locale ID: 1033
Additional information about the problem:
BCCode: 1000007e
BCP1: FFFFFFFFC0000094
BCP2: FFFFF88005C4B565
BCP3: FFFFF88003343F88
BCP4: FFFFF880033437F0
OS Version: 6_1_7600
Service Pack: 0_0
Product: 768_1
Files that help describe the problem:
C:\Windows\Minidump\112810-19749-01.dmp
C:\Users\Azin\AppData\Local\Temp\WER-71682-0.sysdata.xml
Read our privacy statement online:
کد:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x0409
If the online privacy statement is not available, please read our privacy statement offline:
C:\Windows\system32\en-US\erofflps.txt
__________________________________________________ _______________________________
برای اینکه سوالی نمونه قسمت قبلی رو هو بهش اضافه میکنم .
=======================================
حدود چهار سالی هست که این ویروس با هامه هنوز نه منو ول نکرده نه هر کیی که پیش من بوده الان حدود 50 60 تا سیستم همین بالا سرشون اومده کاری کرده که دوسال پیش مجبور شدم قید ویندوز ایکس پی رو بزنم برم سراغ ویستا روی اون زیاد زوری نداشت الان که با ویندوز سون کار میکنم دوباره داره خودشو نشون میده .
اینجوری کار میکنه که سیستم بعضی
وقت ها ریست میشه و با صدای عجیب هارد سیتم شروع به کار میکنه وبعد یه پیغام میده
نکته بیشتر سیستم ها همینجوری حتی هاردو فرمت هم میکنم انگار نه انگار ! عجی اینجاست هرچی باشه موقع فرمت کردن کلی از بین میره ولی این .... هر کاری که فکرشو بکنید کردیم چون خودمون شرکت کامیوتری داریم مجبور شدیم اون سیستم ها رو کلا قرنطینه کنیم . هارد جدید زیدیم اکبندو زدیم تا فلش خورد همنجوری شد عجیبش اینکه که تمام انتی وریروس ها کلین میزنن !
که توی عکس هست خیلی از برنامه ها و بازی ها رو خراب کرده
این ارور موقع لوگ اف کردن داد:)) یعنی به همه چیز گیر میدهو خراب میکنه !
موقع باز کردن my computer
برنامه های اصلی ویندوز مثل paint
برنامه های نصبی مثل وین رار
وقتی که ریست میشه اول کار با این ارور بالا میاد
اینم ارور توی ویندوز سون
بعدش این پوشه به پوشه ویندوز اضافه میشه
و این پوشه هم به %temp%
اینم فایلهای توی اون پوشه ای هست که توی تمپ بوده
در اخر کار این به استاراپ ویندوز اضافه میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 864x370. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که یعنی مرگ ویندوز هیچ فایلی بالا نمیاد "هیچ فایلی" روی هر فایلی کلیک میکنی ارور میده فایلهای تصوریروی میخوای باز کنی صفحه ابی میشه و بعد هم ریست و در انتها همون اروها از اول
خودتون فکرشو بکنید من چقدر گشتم چقدر وقت گذاشتم تا اینها رو پیدا کردم ! هر راحتی که میشد امتحان کردم
ویندوز رو هم چند دفعه عوض کردم سی دی ویندوز رو عوض کردم هاردو فرمت کردمدو باره یک ساعت نشده هم پیام رو میدن بعضی از برنامه ها بعد بسته میشن بعضی ار برنامه که دیگه باز نشده وهمون پیغام رو میده
و دیگه برنامه بالا نمی اد نه میتونم از فلش استفاده کنم و نه هارد به هارد
چون هر دفعه اومدم انجام بدم سیستم طرف هم مثل من شد.دیگه خسته شدم راستی من روی سیستم خودم آنتی ویروسهای نود 32
وکاسپر اسکای 2009ومکاوی همه رو نصب کردم آپدیت کردم اسکن کردم (فقط اسم چندتا رو اوردم بجز اینها از خیلی هالی دیگه هم استفاده کردم هم ویروس یاب هم تروژان یاب های قوی هم هم انتی اسپها انتی اسپیور ها همه چیز با اپدیت روزشن
باز چیزی پیدا نکرد
اینم اون فایلی که توی تمپ بوده
HTML کد:
کد:http://up.--------.com/Files7/a056adda3d9e43178187.zip
دوست عزیز با کسپر وکمودو اپدیت شده اسکن کردم چیزی ننشان نداد.
موفق باشید
avg internet security 2011 فایلهای cd run و play رو نشناخت ولی دوتای دیگه رو شناخت. مطمئنی که اون دوتایی رو که نشناخت ویروس اندنقل قول:
2 آنتی ویروس تقلبی و 2 بدافزار
سلام
3 مورد توسط جی دیتا شناسایی شد
سلام.منم تو توتال اسکن کردم هیچ انتی ویروسی فایل های اون پوشه رو به عنوان ویروس نشناخت...نقل قول:
ویروس نیست . شما اگر ویندوز رو بدون هیچ گونه نصب درایوری . نصب کنید . سپس تک تک درایو ها رو نصب کنید . یکی از درایو هاتون به احتمال زیاد این مشکل رو ایجاد می کنه . من هم قبلا دقیقا همین مشکل رو داشتم .
موفق باشید .