سلام عزیز.نقل قول:
از بد کسی این سوالو میپرسی. من از هر چی پی سیه بدم میاد. کلا ریختشو قبول ندارم. چی بگم دست خودم نیست. حالا میخواد هر کانفیگی داشته باشه. منم چند سال پی سی داشتم. فکر کنم آخرین باری که پی سی توی خونم بود سال 2006 بود. بعدش دیگه سمت پی سی نرفتم. چون لپ تاپ هم داشتم و پی سی رو با اون همه کابل و حجم بزرگی که داشت تحمل نکردم.
شما اگر یک لپ تاپ خوب مخصوصا CPU قوی و رم و مادر برد مناسب بگیرید در صورت استفاده مناسب ازش سالها براتون کار خواهد کرد. به شرطی که لپ تاپ رو برای گیم نخرید. اگر واقعا گیمر هستی یا کنسول و یا پی سی. لپ تاپ برای یک گیمر مناسب نخواهد بود چون هم باعث خرابی زودرس اون میشه و هم اینکه یک گیمر یعنی اینکه بتونه گرافیکش رو آپگرید کنه و متاسفانه این کار در لپ تاپ امکان پذیر نیست اما در پی سی هر زمان که اراده کنید میتونید گرافیک رو آپگرید کنید و نیازی به تهیه یک سیستم جدید نخواهید داشت.
اما اگر کسنول دارید و یا به فکر تهیه یک کنسول خواهید بود و از لپ تاپ برای کارهای دیگه ای به غیر از بازی میخواهید استفاده کنید در این صورت بله لپ تاپ جای یک دسکتاپ رو کاملا پر میکنه. اصلا سریهای N61, M60, G51,G73 خودشون از خیلی از دسکتاپ ها قویتر هستند.
منم از لپ تاپ سالهاست بجای دسکتاپ استفاده میکنم که البته قبلا هم Acer و Toshiba از مهمانان من بودند اما الان جاشون با Asus و Samsung عوض شده. از Asus بجای دسکتاپ استفاده میکنم و از Samsung N140 هم برای بیرون. فکر کنم عکس زیر نشون دهنده ی همه چی باشه.محتوای مخفی: ASUS Laptop vs Desktop PC
اگر به صفحه تلوزیون و لپ تاپ دقت کنی متوجه میشی Asus مثل یک HTPC توی خونه برام کار میکنه. روزی بیشتر از 12 ساعت هم روشنه و مدام در حال کار. از این طرف فیلم و آهنگ پخش میکنه . از این طرف هم توی نت میچرخم, یعنی همزمان 2 صفحه دسکتاپ رو باهاش اداره میکنم. :46:
حالا چرا برای شما کار نکنه؟ دلیلی نمی بینم. :20: