من این برنامه رو نصب کردم و بافر هاردو 64 مگابایت نشون داد. ممنون از آقا عطای عزیز که راهنماییم کردن.نقل قول:
Printable View
من این برنامه رو نصب کردم و بافر هاردو 64 مگابایت نشون داد. ممنون از آقا عطای عزیز که راهنماییم کردن.نقل قول:
قیمت هارد 2 ترا سیگیت با پارت نامبر st2000dm001 را می خواستم
آیا سری باراکودا همگی 7200 دور هستند
من یک سری هارد سیگیت با پارت نامبر st2000dm001 دیدم ولی روش هیچ مشخصاتی در مورد بافر دور (7000-14) نبود
آیا احتمال دارد برچسب مشخصات هارد دستکاری شده باشد
البته گارانتی امرتات داشت
حدود 380 هزارتومن هست که با توجه به نوع گارانتی و انصاف فروشنده متغیر هست . هر Barracuda حتماً 7200RPM نیست . مثلاً Barracuda LPد5900RPM هست . ولی st2000dm001د7200rpm و 64MBcache هست .نقل قول:
با گارانتی معتبر بخرید برچسبها دستکاری نمیشن .
اگه پارت نامبرش st2000dm001 باشه حتما 64 مگ 7200-14 می باشد همون هاردی که شما تایید می کنید من این هارد رو از چندین مغازه قیمت گرفتم 310 تا 315 قیمت دادند ولی تو سایتها 380 قیمت زدند
از کجا بفهمیم قطعات تشکیل دهنده کامپیوترمون(مثل رم سی پی یو هارد) چیه؟
مشخصات هارد ST2000DM001د، 7200rpm و 64MB cache و SATAIII هست و هارد خوبی هم هست .نقل قول:
نکته ای که بهتره بدونید این هست که هارد ST2000DM001 دو جور هست . یه مدل که از سه پلاتر 666 گیگ و 6 هد ساخته شده و دیگری دو پلاتر یکترا و 4 هد دارند (پلاترها چگالی بیشتری دارند) . همانطوریکه در عکس پیوستی میبینید هاردی که فرو رفتگی بیشتری دارد دو پلاتر هست . بدیهی هست هاردی که دو پلاتر دارد سریعتر هست نسبت به انواع سه پلاتر .
محتوای مخفی: عکس
برنامه های مختلفی برای اینکار هست مثلاً برای CPU یا RAM میتونید از نرم افزار CPU-Z استفاده کنید یا میتونید از نرم افزار pc wizard یا AIDA64 Extreme Edition برای فهمیدن مشخصات استفاده کنید .نقل قول:
ولی در سایت اصلی سیگیت به صورت 6 هد 3 پلاتر ثبت شده است
Heads/Discs 6/3
علت این همه (حدود 65 هزار) اختلاف بین قیمت سایتها با قیمت بازار چیست
آیا اختلاف قیمت به علت تعداد پلاتر است یاقیمتها کشیده پایین