چرا نمیشهنقل قول:
این دقیقا همون حرفی بود که من زدم دیگه رتبه ی کشوری 3 برابر رتبه ی سهمیه است
حدود 50 تا 60نقل قول:
Printable View
چرا نمیشهنقل قول:
حدود 50 تا 60نقل قول:
نه ...زیادم بالا نیس...نقل قول:
رتبتون خیلی بالا شده_30000 یا 20000 یا حتی 10000)
یا اینکه منطقه 3 یا 2 هستید
سه برابر نمیشه مال من چرا؟!؟!نقل قول:
مال من 2 برابره !نقل قول:
حالا چرا گیر دادین به اینکه چن برابره ؟!نقل قول:
سه برابر نمیشه مال من چرا؟!؟!
گزینه 2 بنظرم خیلی خوب انتخاب رشته میکنه
حالا چند تا سوال اساسی .....
1- اگه اشتباه نکنم از بالا به پائین شانسمون واسه قبول شدن بیشتره (البته تو انتخابای گزینه 2) همینطوره؟
حالا ، اگه من بخوام درصد قبولیم تو دانشگاهی که دوست دارم بالا بره این کد رشته رو باید کجای انتخاب رشته اصلی بزنم ؟
2- اولین انتخابمو اوو کد رشته ای که خیلی میخوامش بزارم یا کار دیگه ؟؟
لطفا یکی جواب بده چون خیلی حیاتیه واسم
حالا بسته دوم سوالاتم (با عرض شرمندگی)
3- شانس قبولی تو پیام نو ر بیشتره یا غیر انتفائی ؟
4- اگه من بخوام پیام نور قبول شم اول دانشگاهای پیام نورو بزنم ؟
پیشاپیش از بذل توجه دوستان سپاسگذارم
اینو گفتم که منو دریابید (چشمک)
دوستان قبول شدن در رشته های زیر چه رتبه هایی میخواد؟
1.مهندسی های مربوط به شیمی
2.مهندسی it
فقط دانشگاه آزاد و دولتی این رشته ها را دارند؟
1 - گزینه ی 2 بر حسب علایق شما و اماری که قبل انتخاب رشته بهش میدی از بهترین دانشگاهی که ممکنه بیاری تا بدترین دانشگاه لیست میکنه . منم 4-5 تا نرم افزار رو امتحان کردم ولی گزینه ی 2 با وجود اینکه درصد احتمال نمیده ولی بنظرم بهترهنقل قول:
2 - انتخاب رشته کاملآ بر حسب علاقه ی طرف هست و هر رشته ای دوست داری رو زودتر از قبلی ها انتخاب کن
3 - پیام نور راحت تر میشه قبول شد
4 - لازم نیست ! بنظرم اول شانستو امتحان کن و چندتا رشته ی خوب بزن ( روزانه - شبانه - غیرانتفاعی ) و انتخاب های اخر رو پیام نور بزن چون شما پیام نور رو چه اول بزنی چه انتخاب پنجاهم از نظر شانس قبولی فرقی نداره ولی اگه انتخاب های اول بزنی فقط شانس قبولی در رشته های بهتر رو از دست میدی اما اگه مثلآ انتخاب پنجاهم باشه شما مطمئن میشی که چهل و نه رشته ی بهتر قبول نشدی و افسوس دیگه نمیخوری
شریف رو که احتمالش تقریبا برای ایشون صفره اما مهندسی شیمی شیراز رو با 2500 منطقه 1 میشه اوردنقل قول:
یکی از دوستام 99 منطقه شده بود و 154 کشورنقل قول:
دوستان قبول شدن در رشته های زیر چه رتبه هایی میخواد؟
1.مدیریت بازرگانی پیام نور
2.مدیریت صتعتی پیام نور
من رتبه در سهمیه منطقه 1 ام 22556 شده و روزانه و شبانه مجاز شدم آیا رشته کاردانی بهداشت محیط روزانه شهر تهران قزوین قم شاهرود یا سمنان قبول میشم؟؟ در ضمن در سامان رشته و گزینه 2 هم این رشته ها رو برام آورده بود که میتونستم قبول بشم مرسی ممنون
سلام بچه ها شرمنده یه سوالی در مورد انتخاب رشته
1:ایا هنگام انتخاب رشته لیست رشته هایی که انتخاب میکنیم باید به ترتیب باشه مثلا میشه انتخاب های اول رو اینطوری بزینم حسابداری تهران(روزانه) انتخاب دوم(حسابداری تهران(شبانه) حسابداری تهران (غیر انتفاعی) حسابداری تهران (پیام نوز)
یغنی انتخب های تهران رو از هر مقطعی اول بزاریم بعد دوباره شهرستان های نزدیک رو به ترتیب به این گونه بچینیم
ممنون میشم