اخی بابت اولی متاسفم...اما دومی..جالب بود تا باشه از این سوتی ها !!!! خجالت کشیدی دیگه اره؟؟؟
من بودم میگفتم اومدم سنسور این جا رو چک کنم!!!! یا اکالیپتوس بریزم !!!! نکنه خشک بود!!!!!!!:18:
عیب نداره بازهم برو فوقش دلشون روشاد میکنی دیگه!!!:27:
سوتی بعدیت هم که دیگه از گرسنگی بوده!!! چه دوست با جمبه ای شاید اون هم گرسنه بوده!!!:27:
اما ماهم بگیم از سوتی هامون!!! خوب اینکه یه دفعه تو کنفرانس قرن 20 و با 21 جابه جا گفتم یا گفتم بوستون شهری تو انگلیسه!!! که سوتی نیست !!! بی مزه است یعنی اشتباه لپیه!!!
خوب به نظرم جالب بود!!!
یه بار که اول سال برای کامپیوتر های سایت تازه پسورد میدادند من زود گرفته بودم روزهای اول ونشسته بودم!!! این بود که هنوز تعداد زیادی نمیتونستند برن تو یه دفعه یه دختر خانومی نااشنا وجوون از صندلی بقل خودشو کشید کنار صندلی منو به هم گفت میشه ازکامپیوترتون یه لحظه استفاده کنم!!! منم حالا اون جلو داشتم بد جور اهنگ گوش میکردم که درست نمیفهمیدم کجام!!! ازگوشم نیمه در ووردم و گفتم بله؟؟دوباره خانوم درخواستشو گفت منم یه دفعه همونطور که روم به کامپیوتر بود بلند گفتم " عزیزم..این کامپیوتر متعلق به شما ست" :18: یه دفعه گفت بله؟؟؟ منم یه دفعه تازه فهمیدم اوه کجام وچی گفتم!!! رنگم پرید وبلند شدم!!! طوری که هد فون کاملا در اومد!!! گفتم ببخشید فقط بلند شدید لوگ اف کنید!!!!:20:
خوب شد این طوری تموم شد وگرنه میدونید دانشگاه مثل داهاته زود همه همه چی رو میفهمند!!!! حالا کی کار داره درست باشه یا غلط؟؟؟