آره شدنش که میشه ولی فقط ماموریتهای فرعی مثل مسابقه و .... که با زدن اسکیپ از قسمت DNA بیارشون.نقل قول:
:18: :18: :18: :18: :18: میشه یه عکس بذاری هرچی فک می کنم یه همچین چیزی یادم نمیاد.نقل قول:
Printable View
آره شدنش که میشه ولی فقط ماموریتهای فرعی مثل مسابقه و .... که با زدن اسکیپ از قسمت DNA بیارشون.نقل قول:
:18: :18: :18: :18: :18: میشه یه عکس بذاری هرچی فک می کنم یه همچین چیزی یادم نمیاد.نقل قول:
این پرچم هایی که می گی واسه کدوم مرحله هستن ؟ :41:کدوم چوب ها رو می خوای بگیری ؟نقل قول:
نقل قول:نقل قول:اتفاقا همین الان به این پرچم ها رسیدمنقل قول:
اینم عکسش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جدا اینجا باید چکار کرد؟
چی نوشته؟
ممنون
یافتم:
باید از پرچم فاصله بگیره بعد با سرعت بدوی روش بعد به صورت جالبی میپره اون طرف
چرا من این مرحله رو یادم نمیاد؟ جزو کدوم مراحل فرعیه؟؟؟
راستی....توصیه میکنم تمام View Point ها رو بگیرین و توی ویلا اونجا که ماکت ویلا هست پیش پسره!!!
برین و شهر رو ارتقاع بدین. خرجش کنین. البته من پول زیاد آوردم ولی در آخرین حد آپدیت ها شما میتونین هر 20 دقیقه از شهرتون یعنی همون ویلا 10.000 تا بگیرین!!! و البته باید حواستون باشه ظرفیت صندوقی که پولا توش جمع میشه ( پشت مامانه که زانو زده بغل تخت) 43000 تا هست و اگه خالیش نکنین دیگه پول بهش اضافه نمیشه!!!!!
حتما هم باید برین ویلا و از تو صندوق پول رو بردارین...
اینو گفتم واسه کسانی که مشکل مالی دارن .اولش خرج زیاد میکنی ولی بعدش پول پارو میکنی:31:
نقل قول:
من این مرحله رو یادم اومد!:31:
توی اونجایی که باید 9 نفرو بکشی!:41:
این پرچم تو همون اولیش هست:20:
من هرچی زور زدم نتونستم کاری کنم پرچمو!:19:
با کلی زور یارو رو کشتم:18:
ای کاش اینو از اول میفهمیدم:20:
سلام
تازه امروز رفتم سراغش
کلیدهای کیبورد رو چه جوری تنظیم کنم؟
یعنی به راحت ترین شکل ممکن
واگه یه لینک بدید که این کلیدهای ترکیبی توضیح بده ممنون میشم
کلید ها رو همون اول بهت میگه. و از علامتش هم میفهمی و دست نزنی هم بهتره
E کارایی که با دیدن انجام میشه یا با سر و علامتش هم سره
Space که عکس پا هست واسه پریدن و لگد زدن و کارایی که با پاست!
F که اولش فکر کنم کم کاربرد باشه. واسه فکوس کردن روی یه نفر که داغونش کنی.
Shift کارایی که با دست انجام میشه . چیزی رو برداشت در زدن وقتی میخوای بری خونه ی کسی و کلا کارایی که با دست انجام میشه!!!
کلیدهای موس هم که
راست کلیک واسه ی گارد گرفتن . فکر کنم دوویدن هم بود.
چپ کلیکم واسه زدن و کلا کارایی که با شمشیر و چاقو انجام میشه.
بهتره واسه راحت کشتن سربازا و محاجمین اول راست کلیک رو نگه داری و وقتی شمشیر زد یا اومد سمتت چپ کلیک ر و نگه داری.
واسه اینکه جیب ملت هم خالی کنی از Space استفاده میکنی.
با 0 هم روی وسایلت مانور میدی و یک مال پر کردم جونت هست و بقیه اش هم اصلحه ها و چیزای دیگه
بازم هست ولی اینا پر کاربردترینه!!!
البته اگه اشتباه گفتم یا چیزی رو جا انداختم بچه ها کمک کنن!!!
منم بازی را تموم کردم عالی بود
ولی اصلا کلیپ های ادم و حوا یا غیره را ندیدم
حتی اخرش هم برام نوشته و زیرنویس امد و اصلا کلیپی نیامد
اینجا را میگم
برای بقیه هم اینطوری بود؟
اون کلیپ ها را چجوری می اوردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط تنها مشکلش اسونی بیش از حد مبارزات بود
این کلیپ هاش را کسی داره بگذاره
سلام بچه ها
من بازی رو تازه شروع کردم اولش اون مرحله که میره پیش باباش مشکل داشتم که هیچی تو نقشه نمیومد که بعد از این که کرک دو سه صفحه قبل رو گزاشتم مشکل حل شد
ولی حالا اون مرحله که میره پیش اون زنه و میگه برو بین دخترا پنهان شو رو نمیدونم چی کار کنم
یعنی میرم بین دخترا خاکستری میشه ولی وقتی حرکت میکنم اون دخترا باهاش راه نمیفتن هر دگمه ای هم زدم هیچی نشد( مثل E , F , SHIFT و بقیه دگمه ها)
خواهشا سریعتر کمک کنید ، آیا مشکل از کرکه یا باید کاری انجام بدم؟
فکر کنم اونجا رو میگی که زنه میخواد بهش دزدی رو یاد بده (چه کار پسندیده ای)نقل قول:
شما باید وقتی میان دختر ها آروم حرکت میکنی دکمه اسپیس رو هم نگه داری به هر کدوم که بخوری پولشون رو میزنه
حالتش طوریه که انگار داره انگولی میندازه :31: