عربایزر TSD_MOBiDIV_416 که روی wm 6.5 نصب شده {امتحانش نکردم}کد:http://rapidshare.com/files/198353767/Taiseer.zip
Printable View
عربایزر TSD_MOBiDIV_416 که روی wm 6.5 نصب شده {امتحانش نکردم}کد:http://rapidshare.com/files/198353767/Taiseer.zip
اینم آخرین اوجوبه ی سامسونگ :
Omnia HD i8910
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشخصاتش که عالیه.
هیچ کمبودیم نداره ، نکته جالبشم صفحه 3.7 اینچیشه طراحیشم که فوقولادست.
تنها نکتش که یکم حالمو گرفت ، استفاده از سیستم عامل Syumbian S60 تاچ ، بجای ویندوز موبایله ، البته برتریهایی هم داره ، مثلاً کیفیت صفحه 16 میلیون شده و رفته بالاتر فکر کنم مولتی تاچ هم شده.
دوربینشم 8 مگا پیکسل ، موشن سنسور و جی پی اس هم داره ، کلاً اینم یه غول دیگست از سامسونگ که فکر کنم به زودی وارد بازار بشه.
فقط کاشکی ویندوز موبایل بود ، احتمالاً بخاطر محدودیتهای ویندوز موبایل در صفحه از ویندوز استفاده نشه ، اما احتمالاً با معرفی ویندوز موبایل 6.5 یه چیزی تو این مایه ها با ویندوز موبایل 6.5 هم میده .
سیستم تاچ ویز هم کلی توش ارتقا پیدا کرده.
یکی از خفن ترین نکاتشم ، داشتن پورت HDMI برای خروجی تصویره ، که تاحالا ندیده بودم هیچ گوشی از پورت HDMI استفاده کنه ، با اینم خیلی حال کردم :46:
علی رزولوشن رو هم تغییر دادن! یادم نیست چند کردن. ولی متاسفانه ویندوز موبایل نیست!
آره ! گارانتی خدمات پارسه میده 540 ! قیمت دیگه ای ندارم !!!نقل قول:
هر موقه چيزي رو برا كسي بلوتوث مي كنم براش نميره يعني يه ثانيه وصل ميشه وقطع ميشه
مشگل از كجاست
ممنون از جوابنقل قول:
ولی منظور از کیبرد مورد استفاده چیه؟ یعنی کیبردی که نصب کردی؟
نرمافزار فارسی ساز qwerty فارسی براش اومده؟ و نصب شده که حروف (پ چ ژ گ) تایپ کرد؟
خودت روش نسب کردی؟
مگه نمیگه با گارانتی میخوام! پارسه که اصلا برد نمیخوره یا اصلا گارانتی نیست!!!نقل قول:
اگه با گارانتی میخوای باید با گارانتی مایکروتل بگیری که اونم فقط 16 گیگ رو وارد میکنه فکر نمیکنم 24 گیگ رو داشته باشه! قیمت 16 گیگ هم 600 و خورده ایی هست!
سلام من ورژن رام گوشیم رو به dzkh3 ارتقا دادم حالا مشکلش اینه که وقتی گوشی خاموش رو به شارژ بزنی یروشن میشه و بعد شارژ میشه - کسی میدونه ایراد از کجای کاره ؟ در ضمن این ورژن رام رو از سایت سامسونگ و کشور مالزی انتخاب کردم
اس ام اس هم دیگه نمیفرسته
آره ، رزولوشن شده 640 * 360نقل قول:
بله ، Rosco farsi keyboard هست که یه کیبرد بزرگ و فارسیه ، پ ژ گ چ هم داره و می شه باهاش تایپ کرد.نقل قول:
از صفحه 118 هم می تونی پیداش کنی.