دوستان من اگه از نمایندگی سایپا یه پراید معمولی تک سوز بخوام چند روزه تحویلش میدن؟
Printable View
دوستان من اگه از نمایندگی سایپا یه پراید معمولی تک سوز بخوام چند روزه تحویلش میدن؟
بستگی به شهر و نمایندگی داره . ولی معمولش تقریبا 30 روزه
این روزا دیگه گوشی 150 تومنی هم gps داره بری 300 تومن بدی پول gps!!!نقل قول:
اون گوشی 150 تومنی صفحه تاچ 5 اینچ و تلوزیون آنالوگ و اف ام ترنسمیتر و ویندوز سی ای هم داره ؟ قابلیت اتصال دوربین دنده عقب چی ؟!!!!!نقل قول:
این روزا دیگه گوشی 150 تومنی هم gps داره بری 300 تومن بدی پول gps!!!
به نظرم قیاس بی موردی کردید !!!!
بعد این جی پی اسه قاعدتا زود تر از گوشی هم وصل می شه ...
اين نمايندگي ها هم هيچ كدوم دوگانه سوز صبا ثبت نام نمي كنن . شديدا احتياج به پيش فاكتور داريم .
كي مي تونه رديف كنه . بهش هم حق الزحمه پرداخت مي كنيم
امروز یه اتفاقی برای من افتاد کنجکاو شدم دلیلشو بدونم
تو جاده به سرعت گیر که رسیدم یه ترمز گرفتم( پدال ترمزو تا اخر گرفتم) بعدش پدال ترمز قفل شد دیگه عمل نمیکرد و ماشین خاموش شد.
حالا میخوام بدونم مشکل از چی بوده؟
ماشین 6ملیونی که بیشتر از این نمی شه......نقل قول:
نمايندگي چي شد؟
ماشین کشید ترمز کرد یا در جا ترمز گرفت بعد خاموش کرد ؟نقل قول:
پدال پایین موند ؟ یا عمل نمیکرد ؟
با اطلاعات کم من میگم بوستر البته فکر نمیکنم ترمز گرفتن با خاموش شدن ربطی داشته باشه ولی وقتی خاموش کنه سوییج بسته باشه ترمزم نداری
شایدم لنت جلو چسبونده !!
تو جاده بودم با سرعت تقریبا 100 تا به سرعت گیر که رسیدم ترمز کردم دیدم خیلی ضعیفه تا ته فشار دادم باز نگه نداشت با دنده و ترمز دستی سرعت ماشینو کم کردم پامو که از روی پدال بر داشتم پدال اومد بالا قفل شد دیگه عمل نمیکرد و یهو ماشین خاموش شد ( ماشین بعد از قفل کردن ترمز خاموش شد).نقل قول:
بوستر یا فشار شکن ترمز همون که لوله های روغن ترمز بهش وصله از سر یکی از لوله ها که ترمز میکنم روغن میپاشه بیرون.