سلام..... :20:
مدتيه از آنتي ويروس آواست (نسخه رايگان) استفاده مي كنم و ازش راضي هستم .... و چندي پيش هم كلي
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ازش تعريف كردم.... :31:
(همونطوري كه حتما مي دونيد) ، من هم اخيرا با خبر شدم به علت تحريم ها اين نرم افزار قابل آپديت شدن نيست.... :44:
1- اولين سوالي كه داشتم اينه كه از كجا بايد بفهميم نرم افزار آپديت ميشه يا نه؟ من البته از طريق اينترنت نرم افزار رو فارسي كردم..
اون 120704-1 چي يه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- يكي مي گفت كه نرم افزار با اسفاده از ساكس و.... بطور خودكار آپديت ميشه همينطوره؟ :7:
3- من در نصب نرم افزار از يك شماره سريال براي كرك كردن اون استفاده كردم و همينطور كپي يك پوشه از ست آپ به داخل محل نصب، آيا تغيير اين شماره سريال ها و كرك ها مي تونه مشكل آپديت رو حل كنه يا اينايي كه دوستان ميگذارن فقط مربوط به Avast Pro و Avast internet security
و.... هست؟
4- يه نفر يه جايي پيشنهاد كرده بود كه به دليل اينكه نسخه رايگان اين نرم افزار قابل به روز رساني نيست از نسخه هاي
Avast internet security و.... استفاده كنيد و با شماره سريال و با.....! آپديتش كنيد آيا شما هم نظر ايشون رو تاييد مي كنيد؟ :23:
5- يه نفر چنين راهكاري رو براي آپديت نسخه مجاني آواست مطرح كرده ... آيا اين روش رو استفاده كردين و تاييد مي كنيد؟ :)
6- و سوال آخر اينكه آيا نسخه رايگان نرم افزار اويرا هم مثل آواست با مشكل آپديت روبروست؟
خيلي ممنون از شما دوستان :11: