اگه برنامه ای هم نخوای بریزی تو گوشیت ، می تونی تو قسمت یادداشت ها واسه چند تا از یادداشت هات زنگ بذاری که همون کار آلارم رو انجام می ده.نقل قول:
Printable View
اگه برنامه ای هم نخوای بریزی تو گوشیت ، می تونی تو قسمت یادداشت ها واسه چند تا از یادداشت هات زنگ بذاری که همون کار آلارم رو انجام می ده.نقل قول:
سلام دوستان عزیز.بدون مقدمه,این گوشی برای من با این شرایط مناسب هست؟
1-خوب انتن بده و خوش دست و راحت باشه-به عبارتی در درجه ی اول یه موبایل باشه!(شارژ خوبی هم داره-البته این باطری bst-33 رو روی w950 داشتم و خیلی خوب دوام میاورد)
2-سرعت خوبی داشته باشه(حالا نخواستیم در حد پاکت باشه!-اما دیگه برا باز کردن دوربین 2 ماه وقت نخواد!)
3-دوربین و صدا در حد روزی نهایت 1 ساعت اهنگ(البته تبدیل 3.5 مم دارم برا سونی اریکسون) و 3-4 تا عکس.
4-دوام در مقابل هر از گاهی سقوط ازاد از یک متری!مثلا روی میز
اگه جواب + هست,لطف کنین بگین موقع خرید به چی باید توجه کرد؟کلا گوشی های سونی چین هستن و ازین اداهای لیبل فنلاند
ساخت امریکا ندارن!!!!فکر نمیکنم ری مارک داشته باشه.
پیشاپیش ممنون
دمت گرم خیلی برنامه ی باحالیهنقل قول:
همه ی امکانات الارم خود گوشی رو هم داره
میشه برا هر الارمی هم که تنظیم میکنی یه اهنگ مخصوص بذاری.
فکرشو نمیکرد همچین برنامه ی گیرم بیاد:12:
اپلود کردم چون خودم زیاد سرچ کردم گفتم شاید کسی بدردش بخوره
کد:http://www.zshare.net/download/60689960405e7c2d/
آقا اصلا گوشي من خود به خود جوري شده هر فايل جاوا نصب ميكنم خطا ميده هرچي كه داخلش هست از قبل نصب شده الان ديگه هيچي نصب نميشه . چيكارش كنيم تا به حال اينجوري مشكل نداشتم با اين همه گوشي كه داشتم . از سوني اريكسون بعيد اينجوري جاوا رو مشكل داشته باشه
سلام
يه سوال
وقتي زبان G900 انگليسي باشه نميشه فارسي پيام داد؟
منظورم با دكمه هاست نه صفحه لمسي!
جز گزینه 4 بقیه موارد رو داره ! فکر نمیکنم زیاد مقاوم باشه ! کلا ظزیفه یه جورایی !نقل قول:
لیبل اینا نداره. سعی کن پلمبش رو بخری .
فرمت اینترنال کن ببین درست میشه نباید میشکل داشته باشهنقل قول:
آقا اصلا گوشي من خود به خود جوري شده هر فايل جاوا نصب ميكنم خطا ميده هرچي كه داخلش هست از قبل نصب شده الان ديگه هيچي نصب نميشه . چيكارش كنيم تا به حال اينجوري مشكل نداشتم با اين همه گوشي كه داشتم . از سوني اريكسون بعيد اينجوري جاوا رو مشكل داشته باشه
سلام دوستان عزیز
منمn81 رو فروختم و g900 خریدم خیل حال میده مخصوصا صفحش:8::8:
مبارکه دوست عزیز:11:نقل قول:
چند تا سوال:
1-عکساش در مقایسه با کا850 چطوره؟
2-صداش از نظر کیفیت و بلندی نسبت به دبلیو960 و سایر گوشیها چطوره؟اسپیکر؟اگه میشه هکش کرد آیا کیفیت صدا هم پایین میاد؟
3-صداش از لحاظ کیفیت و بلندی توی هندسفری چطوره؟
4-سرعتش چطوری هستش؟
5-سایر معایب؟