نت ارومچی افت کرده به نظرتون مخابرات برم یا نه؟
Printable View
نت ارومچی افت کرده به نظرتون مخابرات برم یا نه؟
از پارس آنلاین سرویس 1 مگابیت خریدم ماهی 2 گیگابایت .
ببینیم کی وصل میشه .
4 شنبه هفته پیش از آنا درخواست تخلیه دادم تا دیروز تخیله نکرده بودن ، فکر کنم اون طرف با من لج کرده .
امروزم تخلیه نکرده باشن فردا حالشون رو می گیریم :5:
نقل قول:
الان 3 - 2 روزه كه همه چي درست شده همون موقع كه قضيه وي پي ان حل شد، البته نميدونم چرا وي پي ان من كانكت ميشه ولي تو فيسبوك لاگين نميشه!
پينگ كه مثل هميشه س نه پايينه نه بالا ولي راضي كننده س، نسبت به وضعيت كلي در استان ميشه گفت پينگ مخابرات بد نيست مثلا الان كه ساعت 5/5 ـه پينگ فروم 260 و پينگ 4.2.2.4 300 هستش علتش اينه كه الان كمي شلوغه و 1 بار هم نت قطع شد ظاهرا يه مشكلي پيش اومده چون مخابرات اصلا قطعي نداره ولي صبح و آخر شب كه خلوت تره پينگ حدود 50 تا پايينتر مياد
دانلود هم كه متاسفانه بورست سرويسها حذف شد و من كه 512 دارم با idm حدود 65 - 60 دانلود ميكنم، شبها حدود 1/3 گيگ ميگيرم
مخابرات پینگش از مکس نت بهتره ولی سرعت دانلود/آپلودش کمترهنقل قول:
امروز پینگ من رکورد شکست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقای ارومچی این نرم افزار DU Meter که تو صحبتاتون استفاده میکنید، من در مورد صحت کارکردش شک دارم، آخه من همیشه از cFos استفاده میکنم این DU Meter رو هم نصب کردم امتحانش کنم، ولی به نظرم غیرواقعی نشون میده، مثلا سرعت دانلود متوسط رو cFos وقتی 40-35 نشون میده تو همون زمان DU Meter دوروبر 250kb نشونش میده که با توجه به سرعت دریافتیم و همینطور سرعتی که دانلودرم نشون میده به نظرم مال cFos دقیقتره، به هر حال من متوجه علت اینقدر اختلاف بین این دو نمیشم، آیا خط نارنجی DU Meter سرعت دریافت رو نشون نمیده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
منم تو کف همینم که رفیقمون چطوری 2 گیگ به بالا دان دارن ، من که حداکثر 800 مگ بتونم شبانه دان کنم بیشتر نمیشه !
تو بدترین شرایط وضعیت من بهتر از این تصویری هست که شما گذاشتی ... الان هم دانلود شبانم معمولا از 1.5 تا 2.5 گیگ نوسان دراه ولی حداقل 1.5 هست البته خیلی وقت پیش ها دور بر 3.5 4 بود (یادش به خیر )
شبا پهنای باند من هم با du meter که نشون می ده کامل پر نمی شه ...! و خیلی هم نوسان داره
داخل پرانتز آقا ارومچی سریال این du meter رو داری ؟
در DU Meter بایستی ابتدا کارت شبکه رو (Local Area) انتخاب کنید. مقدار اندازه گیری به صورت دیفالت کیلوبیت هست که میتونید کیلوبایتش کنید
همینطور باید تنظیم کنید که فقط ترافیک اینترنت رو محاسبه کنه! در کل تنظیمات اولیه ای نیاز داره که باید انجام بدین تا نتیجه مانیتورینگ دقیق باشه
عزیز هر وقت گرفتین ممنون می شم اطلاع رسانی کنیدنقل قول:
از پارس آنلاین سرویس 1 مگابیت خریدم ماهی 2 گیگابایت .
ببینیم کی وصل میشه .
البته با رنج ای پی 109 هست.
بچه ها خبر دارید یه سرور جدید به لیست پینگ اضافه شده ؟ سرور جدید در تهران هست و در دانشگاه ipm نصب شده به نام iranet برای همین پینگ اینقدر خوبه !
با ای پی ایران سایت اسپیدتست رو لود کنید طبیعتا همین سرور ایران رو انتخاب میکنه. فقط کمی برام عجیب بود که در شرایط هاست شدن سایت اسپیدتست آورده که سرور باید کانکشن 100 مگابیت داشته باشه.
تو ایران یکم نادره ولی وقتی سایت iranet رو نگاه کردم متوجه شدم که این شرکت پهنای باند دانشگاه ها رو تامین میکنه و احتمالا باید اینچنین کانکشنهایی داشته باشه!