سلام
من تو لیست واحدهای انتخابی، یکسری درسها رو مثل درس ادبیات نمی بینم !! جریان چیه ؟
Printable View
سلام
من تو لیست واحدهای انتخابی، یکسری درسها رو مثل درس ادبیات نمی بینم !! جریان چیه ؟
1. اگه درسی رو پاس کرده باشی دیگه در لیست انتخاب واحد نمیبینیش.نقل قول:
2. شاید ارائه نشده.
3. تو لیست پیام نور درسی به اسم ادبیات وجود نداره .بهش "فارسی" میگن.
معدل ترم زیر 12 فقط 12 واحد میتونه برداره.نقل قول:
1- پاس نکردمنقل قول:
2- برای چی ارائه نشه ؟ آخه باید بگیریم پاس کنیم
3- فارسی خیلی بچه گونست :31: تو آزاد ادبیات داشتیم منم عادت کردم
والا میثم جان امروز تو دانشگاه ما یه اعلامیه زده بودن اگه درسی موردنظر دانشجویان در لیست انتخاب واحدشون نیست یا درسی رو میخوان که ارائه بشه به آموزش مراجعه کنند تو هم همینکارو بکن.نقل قول:
ممنوننقل قول:
دیروز بچه ها پرسیدن گفتن دلیلش اینه که ظرفیت اون درس پر شده..باید تا حذف و اضافه صبر کنید تا باز بشه و بر دارین
سوال در مورد شهریه
دوستانی که تو فراگیرن : مهلت پرداخت شهریه چه مدته ؟ تو سیستم زده تا 10/7 اما می خوام بدونم اگه تا ماه بعد پرداخت نش مشکلی پی نمیاد ؟ می تونم حذف و اضافه کنم ؟ تو دانشگاه ازاد که تا سر امتحانات میشد پرداخت نکنی مگه اینکه بخاطر حذف و اضافه دیگه باید پرداخت میشد.
سوال در مورد شهریه
دوستانی که تو فراگیرن : مهلت پرداخت شهریه چه مدته ؟ تو سیستم زده تا 10/7 اما می خوام بدونم اگه تا ماه بعد پرداخت نش مشکلی پی نمیاد ؟ می تونم حذف و اضافه کنم ؟ تو دانشگاه ازاد که تا سر امتحانات میشد پرداخت نکنی مگه اینکه بخاطر حذف و اضافه دیگه باید پرداخت میشد.
اینجا رو ببین:نقل قول:در ضمن امسال هم شهریه ثابت هم شهریه کل دانشجویان فراگیر ورودی 85 تا 88 15 درصد افزایش داشته که اینم یکی دیگه از نشونه های خرتوخری تو این دانشگاست.کد:http://reg.pnu.ac.ir/
تا یه سال دیگه شهریش به پای آزاد میرسه. واسه 20 واحد 230 تومن پول شهریه من شده.
یکی از دوستام رشته شیمی 20 واحد 305 تومن.