آخرین معدل کل بزنه!نقل قول:
Printable View
آخرین معدل کل بزنه!نقل قول:
خواهش میکنم دوست عزیز، دفتر نمایندگی سازمانو پیدا نمیکنم باید از یه مشاور تحصیلی بپرسم البته اگه بدونن و گمراه نکنن.نقل قول:
دوستان من یه مشکلی دارم
دیروز چندبار خواستم کارت اعتباری رو بخرم. هر بار از طرف بانک پیغام میداد که خرید ناموفق بوده. نه اسمسی برام اومد و نه وقتی کد خرید رو تو سایت سنجش میزدم مشخصات کارت میومد. تا اینکه امروز همه خریدای ناموفق دیروزم انجام شده و چنتا سریال کارت بهم داده. خواستم ببینم میشه اینو پیگیری کنم و استرداد وجه بشه برام؟
ممنون
سلام. بچه ها یه نفر بهم گفت الان ثبت نام کن.... بعد از مجاز شدن انتخاب رشته کن.... میشه یه همچین چیزی؟؟؟
سوال دوم بچه ها ارشد رشته صنایع غذایی نداره؟؟؟
سلامنقل قول:
از طریق سیستم پاسخگویی سنجش اقدام کنید و یا به یکی از کافی نت ها بگید براتون بفروشه ...
سلامنقل قول:
بله ارشد دارد...
علوم و مهندسي صنايع غذايي
دروس امتحانی رشته
-1 زبان عمومي و تخصصي، 2- رياضيات، 3- شيمي مواد غذايي، 4- ميكروبيولوژي مواد غذايي، 5- تكنولوژي مواد غذايي (تكنولوژي
لبنيات، قند، روغن، غلات،كنسرو، اصول نگهداري) و 6- اصول طراحي كارخانجات و مهندسي صنايع غذايي
موفق باشید
کلا سیستم سنجش خیلی مزخرفه !
خرید کارت اعتباری بسیار کنده ! ( همین الان خودم میخواستم بخرم 5 دقیقه رو صفحه موند آخرم ارور داد ! )
یه نکته جالب هم اینکه گفتن تا صبح روز 18 آبان فقط 245 هزار نفر ثبت نام کردن ! حالا یا همه گذاشتن واسه روز آخر و احتمالا زمان های تمدید یا نسبت به پارسال خیلی شرکت کننده ها کم شدن ، چون پارسال نزدیک به 900 هزار نفر ثبت نام کرده بودن !
بچه ها واسه دخترا کد نظام وظیفه چیزی نمیخواد بزنیم؟؟؟؟
اتباع خارجی چی؟؟؟ باید بزنیم هیچکدام؟؟
کلا هیچ کدوم رو کار نداشته باشنقل قول:
بچه ها وضعیت اشتغالو باید بزنم سایر؟؟؟ کارنمیکنم...