ازشون قول می گیرم که بچه های خوبی باشن و شیطونی نکنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یکی باید با مدیران مشورت کنه که تاپیکو زدیم نبندنش!!
تقلب هم راست میگی ولی چی کار میشه کرد؟
Printable View
ازشون قول می گیرم که بچه های خوبی باشن و شیطونی نکنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یکی باید با مدیران مشورت کنه که تاپیکو زدیم نبندنش!!
تقلب هم راست میگی ولی چی کار میشه کرد؟
آقا من نتونستم اون کچلی فردی که طراحی میکنمو برطرف کنم
چیکار کنم؟
ببخشيد؟!نقل قول:
منظورتون رو نگرفتم واضح تر بگيد تا كمكتون كنم.:10:
من نیاز به یه خونه ی بزرگ تر دارم خونمو خودم دس کاری کردم که یه کم بزرگتر بشه ولی جالب نشد!چه طوری می تونم یه خونه ی بزرگ تر بخرم ؟ (پول زیادی دارم)
رمز پول ::نقل قول:
من نیاز به یه خونه ی بزرگ تر دارم خونمو خودم دس کاری کردم که یه کم بزرگتر بشه ولی جالب نشد!چه طوری می تونم یه خونه ی بزرگ تر بخرم ؟ (پول زیادی دارم)
Ctrl+Shift+C
بعد تایپ کنید
motherlode
گفتم که پول دارم! . فقط روش خریدن خونه رو می خواستم؟؟؟؟؟؟نقل قول:
رمز پول ::
Ctrl+Shift+C
بعد تایپ کنید
motherlode
رو موبایل یا تلفنت کلیک کن و move رو بزن!!نقل قول:
گفتم که پول دارم! . فقط روش خریدن خونه رو می خواستم؟؟؟؟؟؟
بعد مشخص کن کیا باهات بیان و و....
یه سوال!!
سیم هایی که مال من نیستند قبرشون بعد از مردن کجا میره؟؟
چی چی رو ببخشین بچهنقل قول:
خواهش میشه
یعنی تا حالا تو برخورد نکردی؟
تو قسمت کری ایت ا سیم ، که میریم افراد دلخواهمونو خلق میکنیم موهم براشون میذاریم، بعد وقتی که شروع میشه به ایفای نقش و زندگی تو شهرکشون همه شون کچل میشن
اگه ملتفت نشدی بیخیال
حالا چیکار کنیم کچل نشن؟؟
انقده انگولک میکنم تا میفهمم
مگی ، وای بحالت اگه دیگه این پستمو پاک کنی
تو کلیسای نزدیک مردابهنقل قول:
ببین دو حالت داره یا اینوریه یا اینوریه:31:نقل قول:
هردوشون میره توی قبرستون نو میتونید برید ببینید اگه زیادی کنجکاوید ولی خیلی هم کنجکاوی نداره سیمت فقط باید یک نوع تتریست داشته باشه که نترسه غیر از اون در هر صورت میترسه اما یه باگ وقتی با یه روح حرف بزنید ترسش میریزه اما روح بعدیرو که ببینه دوباره فرار میکنه:27::31:
نقل قول:
ببین دو حالت داره یا اینوریه یا اینوریه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هردوشون میره توی قبرستون نو میتونید برید ببینید اگه زیادی کنجکاوید ولی خیلی هم کنجکاوی نداره سیمت فقط باید یک نوع تتریست داشته باشه که نترسه غیر از اون در هر صورت میترسه اما یه باگ وقتی با یه روح حرف بزنید ترسش میریزه اما روح بعدیرو که ببینه دوباره فرار میکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رفتم!! نبود!!
مثلا Nancy Landgraab که خیلی پولدار هست مرد!!
خواستم برم سره خاکش تو قبرستون نبود!!