داش حسين يه آمپ برا دو جفت كنوود 718 چي مناسبه؟؟؟
داش حسين يه آمپ برا دو جفت كنوود 718 چي مناسبه؟؟؟
سلام
وای یک هفته سر نزدم چقدر پست اضافه شده.
حسین جان چندتا پیشنهاد دارم
1-بهتر نیست بحث رو ببریم سمت برند هایی که بچه ها کمتر آشنایی دارن؟
2-دیگه فکر کنم کنوود 718 رو همه شناختن دوستان لطف کنن دیگه ادامش ندن.
3-بیشتر کامپ معرفی کنیم
4-دوستانی که مشاوره می گیرن یا سیستم دارن بیان از تجربیاتشون و از صدایی که گرفتن بگن
5-همه اول دنبال خریدن باند هستن بیایم اول کیفیت کامپوننت رو جا بندازیم بعد هم اصل اینکه هر چی پول بدی واسه آمپ بدرد بخور ضرر نمیکنی.
فعلن همینا به نظرم میرسه دوستان نظراتشون اضافه کنن استفاده کنیم
ببخشید پر حرفی کردم.
سلامنقل قول:
قيمت پخشهاي DVD از حدود 650 شروع ميشه به بالا،باتوجه به بودجه شما پخشي كه حسين جان معرفي كردند خوبه،سري 5 پايونير هم ميتونه گزينه مناسبي باشه
بله تعويض ميشه.سايز 4 اينچ ولي من توصيه اكيد ميكنم براي اون هزينه نكني(تجربه شخصي)نقل قول:
موفق باشيد
حمید خان این 650 تومنی ها با مانیتور هستن دیگه؟نقل قول:
چون من الان سایت پایونیر شاپ رو نگاه میکردم پخش DVD بدون مانیتور یه مدل داره به اسم DVH-P4150UB که 208 تومن قیمت زده
------------------------------
حمید خان اگه بخوایم برای استیج جلوی ماشین هم از اسپیکر استفاده کنیم باید توی درها جاش بدیم؟
احتیاج به برش در هست؟
و اینکه اگه کامپوننت خریداری بشه باید براش کیک پنل درست کنیم؟
خواهشن اگه میشه یکی به من یه سیستم معرفی کنهنقل قول:
عجله دارم
درسته امير جان منظورم مانيتور سر خودها بود:5:نقل قول:
ببين در وحله اول بهتره اگر جا باشه بره تو كيك پنل ولي اگر نشه مجبوري روي در ببندي.بستگي به ماشين داره ولي بيشتر خودروها تو در جلو قسمت فلزيش رو براي نصب اسپيكر احتمالي برش دادن:31: و فقط شما رودري رو بايد ببري:46:
سلامنقل قول:
قيمتي كه در نظر گرفتي خيلي كمه حد اقل مورد شايد اينها باشه :
آمپلي پايونير مدل GM-4300F به قيمت حدود 120 تومن،يا GM-6400F كه قويتر هستش به قيمت 145 تومن
اسپيكر TDX6903 MTX به قيمت حدود 170 تومن
كابل برق و كابل RCA و ... هم هستش كه بسته به مدل فرق ميكنه البته اگر تهيه نكردي.
اديت:نقل قول:
ميخواستم دوتا پست رو باهم بنويسم بدجوري Quote كردم.ببخشيد
با توجه به اینکه پایونیر تقلبیش زیاد شده نظرتون درباره کنوود چیه؟نقل قول:
من خودم با pioneer gm-3300t درایوش کردم که 2تا 60 وات خروجیشه و قیمتشم 70-80 تومنه درسته که کامل تغذیش نمیکنه ولی خوب من رو راضی کرده و از کیفیت ساخت و صدای آمپ هم راضی هستم.نقل قول:
آمپ soundstream lw240.2 هم آمپ خوبیه و قویتر از قبلیه و فکر کنم 2تا 80 یا 90 وات خروجی میده و قیمتشم حدود80-90تومن باید باشه و کیفیت ساختشم قابل قبوله.
ممنون بهنود جان سعی میکنم از پیشنهادهای مفیدتون کمال استفاده رو ببرم:11:.نقل قول:
سلام به دوستان عزیز
دایی من یه پراید مدل 87 گرفته که به دلیل برداشتن سر باطری پخش کاست ماشین ازش کد امنیتی میخواد
حالا مشکل اینجاست که این کد امنیتی چند هست
من 1111 رو امتحان کردم که فایده نداشت
روی کارت ضمانت پخش هم در قسمت کد رمز چیزی ننوشته فقط مدل پخش مشخص شده و دیگر هیچ!
ممنون میشم راهنمایی کنید:11: