اواتور من به نظرتون چطوره؟
Printable View
اواتور من به نظرتون چطوره؟
جمشيد جان و بقيه سلام
اقا اين سهيل و حميد كجا رفتن غيبشون زده ؟ سهيل كه 10 روزي هست نمياد حميد هم 4 روز ميشه؟
اقا جريان چيه /// ///// نكنه خدايي نكرده اتفاقي افتاده باشه؟؟ كسي اطلاع نداره /؟/
سهيل و حميد هم خط هاشون هم مشكل داره .
خدايي نيستن حال نميده . بازم خدا پدر جمشيد و سهيل 104 رو بيامرزه كه يه مطلب ميزارن .
اقا يه اماره اين 2 نفر رو در ارين .
شب خوش
سورنا
به به سلام به دوستای بسیار خوبم که وقتی من و سهیل نبودیم ترکوندن تاپیک رو.
اول باید اقرار کنم توی این چند روزی که واقعآ سرم شلوغ بود بخدا دلم واسه همتون تنگ شده بود الانم دارم میمیرم
از خستگی اما به عشق شما دوستای خوبه که من رو سرپا نگه داشته
ممنون از همتون
و اینکه باید یه معذرت خواهی بکنم که نتونستم سر بزنم به تاپیک
و در آخر باید از جمشید جان به خاطر خبر های جدیدش و دوست خوبم سهیل _104 بود اگر اشتباه نکنم به خاطر اینکه
فامیل ار ایکس 8 رو جلوی چشمامون اورد صمیمانه تشکر کنم
راستش من بخاطر یه کم مشاغل کاری+دانشگاه+یه مورد مشکل با ... انقدر سرم شلوغه که
صبحا از خونه میرم بیرون و شبا میام میخوابم!!!
اما سعی میکنم بازم بتونم بهتون سر بزنم.
در مورد 4شنبه سوری قرار حتمآ سر جاتش هست چون میخوایم با شما بترکونیم کخ 4 یا 5 روز قبلش حتمآ هماهنگ میکنیم راستی 4شنبه سوری همون 3 شنبه هست که فردا نصف شب عیده دیگه؟ یا اینکه همین هفتس؟
در مورد قرار این ور سال هم که اگر 3 شنبه برای 4شنبه سوری بریم مثلآ جمعه همین هفته یه قرار تو جردن میزاریم.
من سرم خلوت شه حتمآ بیشتر سر میزنم.
سهیل هم یه مشکلی براش پیش اومده که تهران نیست به امید خدا 4شنبه سوری میبینیمش.
در مورد شیرینی داریوش جان مردم پول ندارن سمند صفر سوار میشن خوبه!!!
بچه ها همگی موفق باشید این 3 یا 4 روزه من از مطالب قشنگتون روی گوشیم بهره میبرم.
ممنون از همتون
موفق باشید
09329239188
اگر امری بود من در خدمتم
همگی خداحافظ
یا علی
راستی خبر دارین که برنامه بنزین چی شد؟
دیگه ماشین بازی تعطیل!!!!
چرا خودروسازهاى داخلى براى چرخهاى عقب از سيستم ديسكى استفاده نمىكنن؟نقل قول:
كاش مىشد يه جورى تا قبل از خرداد ذخيره كنيم! :happy:نقل قول:
در مورد بنزین هنوز اصل کار مسخص نشده.اصل کار هم قیمت بنزین آزاد هست که احتمالآ در اواخر فروردین ماه مشخص خواهد شد.
به هر حال خیلی جالب می شه موتور های انژکتوری گازوئیلی تولید کنند.در آلمان که از این جور موتور ها خیلی زیاد هست.چون گاروئیل خیلی
ارزون هست لیتری 45 تومان.
خوب سلام به دوستان خوبم از حمید گرفته تا سهیل غایب و علی و........نقل قول:
در مورد ترمز چرخ های عقب دیسکی باید عرض کنم یکسری از ماشین های سمند ایران خودرو در 3 ماه گذشته به
صورت 4چرخ دیسک تولید شدند.این مدل سمند ها 300 هزار تومان گرانتر عرضه شدند امابنا به دلایلی نظیر قفل کردن
در
زمان استفاده ناگهانی از ترمز و به صرفه نبودن هزینه(هر دیسک 18 هزار تومان) و دیگر دلایل تولیدشان متوقف شد.
در ضمن این 4 چرخ دیسکی که من گفتم چون ABS نداشت قفل می کرد.ایران خودرو هم اگر می خواست ABS نصب
کنه به نظر من کمه کم باید 1 میلیون 500 سمند(معمولی) رو گرونتر می فروخت به همید دلیل ها که عرض کردم تولید اینجوری
(4چرخ دیسک بدون ABS) متوقف شد.
موفق باشید.
با سلام خدمت دوستان گل
راستش میخواستم بگم که برنامه 4شنبه سوری حله یعنی 28 یا 29 دقیقآ نمیدونم ما با شما دوستان
میخوایم یه شب خوب داشته باشیم و با خاطره خوش به استقبال سال نو بریم(تریپ ادبی رو داشتین؟!!!)
خلاصه مکان معلوم شده هر کسی که مایل هست بیاد به من پیغام خصوصی بده تا آدرس و ساعت رو براش بفرستم
**** نکات ایمنی:
راستش این قرار از 2 وجه برای من حائز اهمیت:
از همه مهمترش اینه که میخوام یه شب با شمادوستای گل باشم و بترکونم
و نکته بعدی من روی همتون حساب کردم یعنی به چند نفر باید یه چیزایی رو ثابت کنیم(چون از همتون تعریف کردم)
بعد اینکه زیاد تو کار نارنجک و اینا نباشه یعنی خوش بگذره نه اینکه با فحش و لنعت راهی سال نو شیم!!!
راستش یعنی از چیزای قشنگ استفاده کنیم حتی الامکان نارنجک نیارین اما موشک و ... من خودم پایم!!!
خلاصه اینکه امیدوارم بهمون خوش بگذره.
من کلآ توی این برنا مه ها بعد از اینکه اومدم ایران 2بار بیرون بودم.
یه بار ایران بحرین رو زد رفت جام جهانی با یه کانکپت 530 ای بودیم جاتون خالی پارسال 4شنبه سوریم با یه
سی 200 سفید که سقفش شد سیاه!!! امسالم با شما هستیم.
پس هر کسی مایل بود بیاد بمن پیغام خصوصی بده
ممنون.موفق باشید
یا علی
سلام دوستان
خواستم بدونم کم کردن ارتفاع ماشین.خواباندن چه بدی ها و خوبی هایی داره
البته به مقدار کم