maxtor فقط diamonmax21 رو بگير حدودقيمت 48 تومان ولي دوستان ميگن samsung f1 و seagate baracuda و western قويتر هستنقل قول:
براي رم هم شما ميتوني ocz gold800 xtc 2g dual 2*1 بگيري
Printable View
maxtor فقط diamonmax21 رو بگير حدودقيمت 48 تومان ولي دوستان ميگن samsung f1 و seagate baracuda و western قويتر هستنقل قول:
براي رم هم شما ميتوني ocz gold800 xtc 2g dual 2*1 بگيري
تا 60 تومان شما ميتوني 320 يا 250 بگيري كه sata2 هم هست به پيشنهاد دوستان وسترن بهتره ولس مكستور diamonmax21 هم خوبهنقل قول:
مادربورد شما ساتا رو ساپورت ميكنه يا نه ؟
512 كينگ حدود 20 و 1 گيگ پاتريوت حدود 45 قيمت دارم از مشهدنقل قول:
چند سوال در مورد رم دارم :
1) استفاده از دو ماژول 1 گیگابایتی دو کاناله بجای یک ماژول 2 گیگابایتی تک کاناله واقعا" چقدر تفاوت در سرعت حاصله دارد ؟ (از نظر علمی و عملی)
اگر از دو عدد رم های تک کاناله استفاده کنیم بهتره یا بهمان اندازه یک رم تک کاناله ؟ منظورم اینه تقسیم به 2 فقط کارآیی رو در مورد رم های dual channel بهبود میبخشند و استفاده زوجی از آنها در حالت تک کانال بی تاثیر است ؟!
2)چه تفاوتی بین برند های رم وجود دارد ؟ (سرعت - کیفیت - عمر )
3) چگونه میتوان تشخیص داد رم ریمارک نیست و اصل است ؟
4)چه تفاوتی بین رم ریمارک شده و همان برند اصل اش وجود دارد ؟ (بطور کلی ریمارک یعنی چی؟)
سلام من 2 سال پيش يه هارد مكستور 320 گيگ Diamondmax 10 گرفتم با بافر 8 مگ روش نوشته 3Gb/S . حالا ميخوام ببينم اين SATA محسوب ميشه يا SATA 2 ? حالا با Diamondmaxx 21 به غير از بافر چه فرقهايي دارن ؟
قضیه این sata چیه؟ مثلا" samsung f1 و seagate baracuda و western => اینطوریه؟=> sataنقل قول:
با سلام بر تمامی دوستان محترم :
از بین سه مدل رم زیر اولویت با کدام یکی است ؟
الف)2GB kit (1GBx2) crucial
Part #: BL2KIT12864AL1065 • DDR2 PC2-8500 • 5-5-5-15 • Unbuffered • NON-ECC • DDR2-1066 • 2.2V • 128Meg x 64
ب)2GB kit (1GBx2) crucial
Part #: BL2KIT12864AA106A • DDR2 PC2-8500 • 5-5-5-15 • Unbuffered • NON-ECC • DDR2-1066 • 2.0V • 128Meg x 64 • •
ج) kingston
KVR1066D2N7K2/2G 2GB 1066MHz DDR2 Non-ECC CL7 DIMM (Kit of 2)
درضمن فرف الف و ب در چیست؟
باتشکر
با diamonmax21 يكي كه اين از تكنولوژي سيگيت استفاده ميكنه و 2 اينكه فكر مي كنم تعداد پلاتر هاش كم شده و مشكلات diamonmax10 رو ندارهنقل قول:
هارد كم صداتر كار ميكنه
تا جايي كه من ميدونم sata2 ميتونه 3 گيگ در ثانيه قدرت انتقال اطلاعات هست
تمام اين هارد هايي كه گفتي همشون sata2 هستنقل قول:
sata نوع پورتي هست كه وسيله به مادربورد وصل ميشه و داره جاي ide رو ميگيره
چند سوال در مورد رم دارم :
1) استفاده از دو ماژول 1 گیگابایتی دو کاناله بجای یک ماژول 2 گیگابایتی تک کاناله واقعا" چقدر تفاوت در سرعت حاصله دارد ؟ (از نظر علمی و عملی)
اگر از دو عدد رم های تک کاناله استفاده کنیم بهتره یا بهمان اندازه یک رم تک کاناله ؟ منظورم اینه تقسیم به 2 فقط کارآیی رو در مورد رم های dual channel بهبود میبخشند و استفاده زوجی از آنها در حالت تک کانال بی تاثیر است ؟!
2)چه تفاوتی بین برند های رم وجود دارد ؟ (سرعت - کیفیت - عمر )
3) چگونه میتوان تشخیص داد رم ریمارک نیست و اصل است ؟
4)چه تفاوتی بین رم ریمارک شده و همان برند اصل اش وجود دارد ؟ (بطور کلی ریمارک یعنی چی؟)