البته مرگشون خیلی نزدیکه من اون روز می بینم اینو مطمئنم و همه اون روز رو می بینن به امید اون روز که زوتر بیاد .نقل قول:
Printable View
البته مرگشون خیلی نزدیکه من اون روز می بینم اینو مطمئنم و همه اون روز رو می بینن به امید اون روز که زوتر بیاد .نقل قول:
این اینترانت و اینترنت تو کشورهای دیگه هم معنا داره. مثلن تو همین تاپیک چند وقت پیش، یکی از دوستان نتیجه اسپیدتست دوستش که فکر کنم دانشجو بود تو سوئد رو گذاشته بود که نزدیک به 1000مگابیت سرعتش بوده. خوب این سرعت، عملن سرعت اینترانت داخلی اونجاست نه سرعت اینترنتش. شبکه سونت تو سوئد یه شبکه داخلیه که بین چند تا شهر که دانشگاه دارن ایجاد شده و امکان ارتباط بسیار پرسرعت داخلی بین این مراکز دانشگاهی رو به وجود آورده. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
کار شاتل هم همین طوریه. منتهی مشکل ما اینه که ما محتوای به درد بخور داخلی خیلی کم داریم. بنابراین عمده اتکامون به همون پهنای باند بینالملله. اما آمریکا و اروپا خیلی از سرویسهایی رو که مصرف بالایی هم دارن رو به شکل محلی و منطقهای دارن و خیلی اثر پهنای باند بینالمللی براشون پررنگ نیست مثل ایران.
بله المان جدای از سرعت عالیترین کیفیت نت رو داره .نقل قول:
دوست من بود آره اینترانت که دارن اما اینو در نظر بگیر اونجا گرفتن سرعت 400-500 مگ خیلی راحته وقتی اون یکی دوستم آلفرد می گفت ماهی 40 دلار میده واسه 300 مگ خوب مسلما تازه این خیلی ارزون با income که اونا دارن تو یوتیوب سرچ کن با 17 دلار تو رومانی نت یه گیگ میدن واقعی نه اینترانت چون رومانی رتبه اول رو داره تو دنیا .نقل قول:
بسیار هم خوب که BT رو مثال زدید من اون شرکت رو عنوان نکردم چون از فبریه ۲۰۱۳ تمامی محدودیت ها رو برداشته و FUP حجمی/زمانی رو حذف کرده. کلا برای دیدن وضعیت FUP تمامی شرکت های مطرح در انگلستان میتونید از لیست زیر استفاده کنید :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و البته بله در ایران ۵۰ مگابیت و بالاتر معنی نداره اما خوب وقتی میخواید مقایسه کنید میبینید که شرکت مثلا BT اصلا ۴ مگابیت نداره که من بیام با اون مقایسه کنم ! و همین BT هم که هیچگونه محدودیت نه در دانلود و نه در آپلود نداره برای سرعت ۱۷ مگابیت نامحدود (که سرویس حداقلیشون هست) ۷/۵ پوند برای سرویس اینترنت و ۱۸ پوند هم برای خط تلفن ماهانه میگیره که جمعش میشه کمتر از ۱۴۰ هزار تومان ما و سرویس ۳۸ مگابیت هم با هزینه خط ۱۶۰ هزار تومان که میبینیم چندان هم تفاوتی با ویرجین مدیا نداره.
سرویس ها : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پ.ن : برای اینکه پست آف تاپیک نشه، مخابرات پینگش نسبتا رو به نابودی کامله ؟! قبلا چند وقت به چند وقت بهتر میشد ولی الان کلا نابوده دیگه
ایا الان مخابرات تهران اینترنت با دانلود رایگان شبانه میده؟
- - - Updated - - -
ایا الان مخابرات تهران اینترنت با دانلود رایگان شبانه میده؟
قیمت های ای اس پی های اینترنت استرالیا(همه نامحدود و با سرعتهای بسیار بالا) دوستان دقت کنید که تلفن رایگان هم روشه
قیمت های دو ای اس پی در امریکا(همه نامحدود و با سرعتهای بسیار بالا )
قیمت 500 گیگ اینترنت 100 مگابیت در کانادا(دقت کنید دلار کانادا 2700 هست و در اینترنت جستجو کنید مبیند شرکتهای بسیاری در کانادا جتی محدویت دانلود با این حجم بالا هم تازه ندارند
کلا این اقایی که مشغول ترویج دروغ در فروم هست حتما علتی داره
دوستان به این لینک بروید و تعرفه اینترنت زیر ساخت ایران که به ای اس پی ها داده میشه رو ببینید(یک pdf یک مگی هست)
تعجب نکنید اینترنت 1 مگ نامحدود ماهی 780 هزار تومان یا 220 دلار
اینترنت 100 مگ نامحدود ماهی 28 میلیون تومان یا 9000 هزار دلار
مقایسه کنید با اینترنت جهانی
صدهها برابر قیمت
اینترنت نامحدود در امارت ماهی 500 تومن با سرعت 50 مگ
تو قطر هم همینقدرهنقل قول:
اصلا لزومی نداره با المان و امریکا مقایسه کنید
با ترکیه امارات قطر مقایسه کنید و ببینید چقدر اونجا ها ارزونتره
Sent from my LG-D802 using Tapatalk